- 12 Ağustos 2011
- 690
- 0
- 66
yok vallaha hiç de sıkıcı olmazdı ben mutlu olacak bişeyler bulurdum:) ama yok ya 1.80 olmak istemezdim zaten 1.75'im erkek standardı da malum koca bulamayıp evde kalırdım ya da düğünüm de babet giymeyi göze alıp kendimden kısa biriyle idare etmek zorunda kalırdım:)
:90::90: sonra halay çektiğin an,yanındaki bi de kısaysa bu durum işkenceye dönüşürdü
 bi de sevgilin varsa komplekse girerdi,sevgilimden kısayım diye,artık o kaldırımda sen yolda yürürdün falan
 bi de sevgilin varsa komplekse girerdi,sevgilimden kısayım diye,artık o kaldırımda sen yolda yürürdün falan 86:) ay konu konuyu açıyor derler ,harbiden öyle oldu:86:
86:) ay konu konuyu açıyor derler ,harbiden öyle oldu:86: 

erzurumun bir ilçesinde yaşayan erdem G.(25) dışarıda göz koyduğu bir kıza laf attığı için tutuklandı.. tutuklanmasına sebep olan şarkıysa, yalan mı? yalan mı
 erzurumun bir ilçesinde yaşayan erdem G.(25) dışarıda göz koyduğu bir kıza laf attığı için tutuklandı.. tutuklanmasına sebep olan şarkıysa, yalan mı? yalan mı dondurmayı yalan mı
 dondurmayı yalan mı oldu!
 oldu!

uykun gelmezse ,yalan haber uydurursun yarın da yazarsın,benim de dün gece geldi aklıma bu topik zaten
 uykun gelmezse ,yalan haber uydurursun yarın da yazarsın,benim de dün gece geldi aklıma bu topik zaten

okurken sesli güldüm gece gece yaa
 okurken sesli güldüm gece gece yaa  :90::90:
:90::90:

batmanlılar çizgi film karakteri batman e tazminat davası açıolarmış ya bi ara. yarasa die tanıtıorlar batmanı diye
 batmanlılar çizgi film karakteri batman e tazminat davası açıolarmış ya bi ara. yarasa die tanıtıorlar batmanı diye