YALAN HAKARET VE TERK EDEN SEVGİLİ?

ben anahtarları benzetemedim açıkçası ..
masanın diğer tarafında uzak kalmış ama illa ki metal yerler parlardı neyse

Ceptesin. Yazık.. eski halim. Attığınız mesajlardan belli. Eziksiniz Kendinize bu lafları Neden ettirdiniz adam aynı eski nişanlım sonu sıfır haberiniz olsun

oda mı aynı davranıyordu size ayrıldınız mı

Aynısı. Normale iyiydi hakkını yemem ama bu tarz kavgalarda daha beteri. 4 senemi verdim dayandım düzelir deyip hatayı hep kendimde aradım. Bekledim ve onunda çok yalanı olurdu. Babam öğrendi babama kızın peşimden koşuyor dedi her şey bitti. Ben ilişki hakkında çok kitap okudum bu ilişkimden sonra yazdıklarından onu sevdiğini anladım. Ayrıl diyemem. Ama bu uzun mesajları yapacağına tek kelime edebilirsin. Umursamaz olursan umursanırsın. Adamın üstüne düştüğün ona kafa yorduğun o kadar belli ki...

Aynısı. Normale iyiydi hakkını yemem ama bu tarz kavgalarda daha beteri. 4 senemi verdim dayandım düzelir deyip hatayı hep kendimde aradım. Bekledim ve onunda çok yalanı olurdu. Babam öğrendi babama kızın peşimden koşuyor dedi her şey bitti. Ben ilişki hakkında çok kitap okudum bu ilişkimden sonra yazdıklarından onu sevdiğini anladım. Ayrıl diyemem. Ama bu uzun mesajları yapacağına tek kelime edebilirsin. Umursamaz olursan umursanırsın. Adamın üstüne düştüğün ona kafa yorduğun o kadar belli ki...
sadece buraya derdimi açıyorum yoksa 3 gündür bende yazmadım ve asla da yazmam

Eki Görüntüle 2564700 Eki Görüntüle 2564701 Eki Görüntüle 2564698 Eki Görüntüle 2564699

Kızlar konum belli sevgilimin mersinde yemek yiyeceğim deyip de adana da çıkması idi. Kaç kişiye gösterdim resmi anahtar aynı değil dediler. Tamam hadi gitmedi yalan söylemedi ben abarttım ama o kadar kes gevezelik yapma salak salak konuşma demesi gerekmezdi. 3 gün oldu ne aradı ne yazdı ama sosyal medya ya durum atıyor müzik falan. Bazı arkadaşlarım sende hatalısın dediler belki o sinirle ağzından çıktı o laflar dediler. ama o kadar lafa ne gerek vardı arasa idi belki ama aramadı sizce benim hatam burada nerede çok merak ediyorum hatalı isem evet yanlış yaptın deyin kızlar. İnsan sevgilisini 3 gün aramamak nedir ya. Sevse değer verse aramaz mı sizce yoksa bende mi hatalıyım kafam allak bullak lütfen bana bir şey diyin.

Ben neden kadınların erkekleri bu kadar şımarttığını anlamıyorum anlamayacağım. Yahu yapman gereken bu kadar laf anlatmak yerine tavır göstermek. Karşındaki kişi seni kaybetmekten korkmuyor. Erkeklere söylenerek bir şey yaptıramazsın. Yokluğunu görmeli. Bu şekilde hep mutsuz olursun maalesef.

Sevgilinin üslubu berbat
Ama bazı kadınlarda çok üstüne gidiyor ya
Ya gitmişse gitmiş
Madem güvenmiyorsun ayrıl
Yani bunuda yapamıyorsunuz
Adamların hayatını sürekli kontrol altına almak istiyorsunuz
Bu adam kocan mı nişanlın mı ne yani?
Bu kadar darlıyorsun da darlıyorsun
Valla erkek olsam çekmem
Aynı şeyi bir erkek yapsa onuda çekmem
Biraz rahat bırakın adamları ya
Seni seven seni bırakıp gidemez zaten
Nedir bu erkeğimi kaptırmıcam modu
Eskiden erkekler koşardı şimdi kadınlar

Sevgilinin üslubu berbat
Ama bazı kadınlarda çok üstüne gidiyor ya
Ya gitmişse gitmiş
Madem güvenmiyorsun ayrıl
Yani bunuda yapamıyorsunuz
Adamların hayatını sürekli kontrol altına almak istiyorsunuz
Bu adam kocan mı nişanlın mı ne yani?
Bu kadar darlıyorsun da darlıyorsun
Valla erkek olsam çekmem
Aynı şeyi bir erkek yapsa onuda çekmem
Biraz rahat bırakın adamları ya
Seni seven seni bırakıp gidemez zaten
Nedir bu erkeğimi kaptırmıcam modu
Eskiden erkekler koşardı şimdi kadınlar

Gerçekten öyle kadınlar erkeklerin peşinden koşan taraf olmuş çok ama çok üzülüyorum.

Gerçekten öyle kadınlar erkeklerin peşinden koşan taraf olmuş çok ama çok üzülüyorum.
Burdaki çoğu genç kızın tutumu yanlış
Adam gitmesin diye kendilerini paralıyorlar
Gerek yok
Gidecek adam iple bağlasan gider
Kalıcak adam kovsan gitmez bunu mecazi anlamda diyorum bu arada
Nereye gittin kimle gittin 5 saaatir yazmıyorsun falan filan nedir arkadaş bu ya
Ne kıymetin kalır adamın gözünde
Adamlar şuna bak beni kaybetmemek için yapıyor der havaya girer
Sonra ortada ne gizem kalır ne aşk
Adam başkasına yönelir
Biraz sabır kendine güven çok önemli

Hakaret eden sevgili başlığını okudum daha okumadım...bu devirde kızlarımız hakareti ayrılma sebebi görmüyo sanırım, konu açılması bile gereksz

Önceki konunuzu bildiğim için yazıyorum da bir kere iki anahtarın birbirinden farklı olması ya da olmaması bir şey ifade etmez ki. Belki de o masadaki başkasının anahtarı? Yani her nereye kimle gitmişse o da farklı bir arabayla gelmiş olamaz mı? Oturup anahtar atması şahsen kuşkulu bence zira biri bana yapmadığım bi şey için itham üstüne ithamda bulunsa kanıt için anahtar atmam. Foto erkek arkadaşınız tarafından çekilmiş ise zaten anahtar karşıda duruyor onun oturduğu yerde değil diyerek bir bomba da ben salmak istemem ama “iki anahtar arasındaki farkı bulunuz”dan daha ciddi bir konu var ortada.

Benim ilk sözde sevgilimin 5 gün aramadığı bile oluyordu.Ben konunu anlayamadım biraz eksik yazılmış gibi.Eğer sürekli soru sorduğunda seni geçiştirmeye çalışıyorsa %100000 yalan söylüyordur.

Back
X