YALAN HAKARET VE TERK EDEN SEVGİLİ?

işte ona neden se gözü kapalı güvendim al sonucu da hakaret
Bak arkadaşım, adam başka kızlarla görüşmüş affetmişsin, prezervatif olayı zaten faica olmasına rağmen onuda görmezden gelmişsin, yani adama resmen seni yatakta da bassam vazgeçmem mesajını bir güzel vermişsin. Şimdi de böyle davranmasına şaşırıyorsun. Eskilerin bir lafı var ne ekersen onu biçersin demişler.

Bak arkadaşım, adam başka kızlarla görüşmüş affetmişsin, prezervatif olayı zaten faica olmasına rağmen onuda görmezden gelmişsin, yani adama resmen seni yatakta da bassam vazgeçmem mesajını bir güzel vermişsin. Şimdi de böyle davranmasına şaşırıyorsun. Eskilerin bir lafı var ne ekersen onu biçersin demişler.
Kendim ettim kendim buldum demek benim için en uygun cümle bence

canim bisey dicem yanlış anlama da çocuk seni aldatmış kızla görüntülu konuştu yakaladım diyosun hadi prezervatif senin için arabada bıraktı tabi bilemem biseyler yaşadıysanız ona okey de bi şekilde aklayabilir kendini ama yaşamadıysaniz oda ayrı bi ihanet herşeyi geçtimseni aldattıktan sonra hala devam etmişsin şimdi anahtarı soruyorsun bundan da affedersen pes dicem.Ki anahtar aynı emin ol

Eski konunuzu hatırlıyorum. O zaman da anlam verememiştim Adana-Mersin arası 1 saatlik mesafe. İnsanlar sık sık bu iki şehir arası gidip geliyorlar. Kadıköy’den Beylikdüzü’ne gitmek çok daha uzun sürer. Bütün mesela il değiştirmiş olması mı? Sevgilinizin bütün hayatını an be an neden takip ediyorsunuz? Güvenmiyorsanız ayrılın olsun bitsin. Adam yazma diyor siz hala cümle cümle yazı döşüyorsunuz.

şimdi baktım geçmiş konulara.. son durum ne bilmiyorum ama bana güven vermedi bu hal ve hareketler.. adanada bi kızla falan buluşmaya gitmiş olabilir ali de tabi yanlarında.. inanmayın kesinlikle erkekler çok pislik varlıklar cok rahat seni suçlu çıkarabilir.. bence uzaklaş biliyorum zor ama herşy dogru bile olsa mesajlar hiç hoş değil değer veren birini hakediyosun bence.
bu arada anahtar da bence aynı.

Hakliysa bile o kadar hakaret ermemeliydi kalitesini belli etmis aramiyo diye uzulme sen ayril nisan yok dugun yok ne cekiyosun bu salagi

Eki Görüntüle 2564700 Eki Görüntüle 2564701 Eki Görüntüle 2564698 Eki Görüntüle 2564699

Kızlar konum belli sevgilimin mersinde yemek yiyeceğim deyip de adana da çıkması idi. Kaç kişiye gösterdim resmi anahtar aynı değil dediler. Tamam hadi gitmedi yalan söylemedi ben abarttım ama o kadar kes gevezelik yapma salak salak konuşma demesi gerekmezdi. 3 gün oldu ne aradı ne yazdı ama sosyal medya ya durum atıyor müzik falan. Bazı arkadaşlarım sende hatalısın dediler belki o sinirle ağzından çıktı o laflar dediler. ama o kadar lafa ne gerek vardı arasa idi belki ama aramadı sizce benim hatam burada nerede çok merak ediyorum hatalı isem evet yanlış yaptın deyin kızlar. İnsan sevgilisini 3 gün aramamak nedir ya. Sevse değer verse aramaz mı sizce yoksa bende mi hatalıyım kafam allak bullak lütfen bana bir şey diyin.
Ojeli el kime aitmiş?

Back
X