SevmedigimSevdigim yer olmasın derken? Anlayamadim ben konuyu..
O kadar basit degilki nasil yapicam bunu bilmiyorum o iyi birsey yazsin hemen yumusuyorum olmuyor cikmiyor aklimdanHâla ne yapacağım diyorsun,tövbe yarabbim ya. Hayatından çıkaracaksın,bir hata yapmışsın insanlık hali. Bu kadar.
Yalan soylemisim diye oraya gidip gitmedim demedimki ben onababanla gitmişsin yav, ne diye sinirleniyo
Size ben daha hiçbir şey demem. Tam dayak yiyip yiyip eşi özür dileyince affeden kadın tipi. Allah herkese akıl versin.O kadar basit degilki nasil yapicam bunu bilmiyorum o iyi birsey yazsin hemen yumusuyorum olmuyor cikmiyor aklimdan
Kusura bakmasin da yaninda baban varken hiccc karisamaz gideceginiz yere, nisanli evli hic bisey degilsiniz, ne bu hakimiyet çabası.. Ayrica evli bile olsaniz seni boyle zor durumda birakamaz/birakmamali.. Kotu bisey yapmis da degilsin ki, olaylar oyle gelismistir o an, kalman gerekmistir.. Babanlasin hem, herkes bi haddini bilsin ya..S
Sevmedigim
doğal yaşamına sal.ne yapicam ben bu hodukle
sevgili hallem,O kadar basit degilki nasil yapicam bunu bilmiyorum o iyi birsey yazsin hemen yumusuyorum olmuyor cikmiyor aklimdan
Evet haklisinizdoğal yaşamına sal.
sevgili hallem,
insanlar kaç yıllık evliliklerini bitiriyor kocalarını çocuklarını bırakıyor, siz bu hödükten mi geçemiyorsunuz?
E neyi soruyosun o zaman?O kadar basit degilki nasil yapicam bunu bilmiyorum o iyi birsey yazsin hemen yumusuyorum olmuyor cikmiyor aklimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?