Yalan soyledigimi idda ederek yapmadigini birakmadi ?

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Kizlar tamam hakli olabilir ama ne kufurler etti bana basitsin bile dedi dun dedimki aksam babamla biryere gidicez gunes gozlugu almaya dedim oda sevmedigim yer olmasin dedi cevap vermedim 5 kez aksama kadar farkli konusmalarda dedi bunu aksam oldu babam dediki oraya gidicez bende birsey diyemedim ya evde kalicaltim ya gidicektim bende gitti sen misin giden

Yapmadigi demedigi kalmadi dun uykuyu zehir etti bana yatti uyudu bugunde eger bidaha git dersen yemin ederim seni heryerden engellerim dedim siktie git dedi bende engelledim ama annesinin numaradi vardi

Ayip olir diye annesini engellemedim 2 saat sonra aferin sana diye yazdi ve annesinden engelledi beni 2 saat sonra ne yapmaya calisiyotsun diye aradim disari cikiyormus cok konusamadik mesaj atti bana bende muhanneti uzattim sonra sallamamaya basladi beni bide ustune dediki yuzsuzmusun kizim sen hala ne yaziyorsun tutanmi var seni yanimda dedi ne yapicam ben bu hodukle

edit: 1 bucuk yillik cinsel yakinligimiz var beni hep karisi olarak goruyor bu yuzden 1 bucuk yildir boyle hep sen emanetimsin korumam lazim diyor gitme dediysem kotudur orasi diyor

Son düzenleme:
O kadar basit degilki nasil yapicam bunu bilmiyorum o iyi birsey yazsin hemen yumusuyorum olmuyor cikmiyor aklimdan
Size ben daha hiçbir şey demem. Tam dayak yiyip yiyip eşi özür dileyince affeden kadın tipi. Allah herkese akıl versin.

Kusura bakmasin da yaninda baban varken hiccc karisamaz gideceginiz yere, nisanli evli hic bisey degilsiniz, ne bu hakimiyet çabası.. Ayrica evli bile olsaniz seni boyle zor durumda birakamaz/birakmamali.. Kotu bisey yapmis da degilsin ki, olaylar oyle gelismistir o an, kalman gerekmistir.. Babanlasin hem, herkes bi haddini bilsin ya..
Bosuna kılıf bulma bu çirkinliğe..

ne yapicam ben bu hodukle
doğal yaşamına sal.
O kadar basit degilki nasil yapicam bunu bilmiyorum o iyi birsey yazsin hemen yumusuyorum olmuyor cikmiyor aklimdan
sevgili hallem,
insanlar kaç yıllık evliliklerini bitiriyor kocalarını çocuklarının babalarını bırakıyor, siz bu hödükten mi geçemiyorsunuz?

Ya hu babanla gittigin yere o kim oluyormusta karisiyormus.

Baban gel gidelim diyorsa demekki sakincali bir yer degil ona ne ki?

Hic bir sifati olmayan sahislarin agzina bu kadar laf verirseniz olacagi o.

Bugun babanla gittigin yeri engellemeye calisan insan yarin evlendiginizde annenlere gitme diye kavga cikartirsa ne yapacaksin?

Yol ver gitsin arama sorma.

Hakli felan da degil. Kimseyi ortada fol yok yumurta yokken hayatina bu kadr mudahale ettirme.

E neyi soruyosun o zaman?
Kusura bakma ama burdaki akli basinda hic kimse sana bu iliskiye devam et demeyecek..
Yalandan cok rahatsiz olmusmus beyimiz, oyle hassas(!) kisilikte biri ama hayatindaki kadina "sktir git" diyebilir, hassas sonuçta..

Ayrica seni zorda birakip yalana mecbur eden de kendisi, onu hakli cikarmaya calisacagina sana yaptiklarina bi bak.. Diken ustundesin ve korku halindesin.. Normal mi sence? Benim bildigim, insanlar mutlu olmak/olduklari icin bi iliskiyi surdururler, hakaret ve baskiya maruz kalmak icin degil..

Muhtemelen yasin cok buyuk degil.

Buradaki ablalarini iyi dinle.

Ailen sana o kadar emek vermis buyutmus.

Elalemin kendini bilmezi gelip babanla gitmeyeceksin diyor.

Birde ustune kufrediyor.

Kendi adam olsa sana kufretmez zaten.

Elle tutulur bir yani yok bu iliskinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…