Yalan soyledigimi idda ederek yapmadigini birakmadi ?

karısı olarak goruyorsa evlenın o zaman kı bu zıhnıyetle adamla da evlenılmez hayatı zehır eder sana o s.. gıtsın bır zahmet..

Şimdi sizin kendi aranızda taktığınız söz yüzükleriniz de vardır :)
Bu adam sana bir anda küfür etmeye başlamadı ya, illa ki öncesi de vardır. Hangi hakla hizmet cinsel yakınlık yaşadınız anlamadım?
Benim "adam gibi adam" sıfatına koyduğum kişi, eğer sevdiği insanla bir cinsel birliktelik yaşıyorsa (ki bunu kınamıyorum) o kişiyi sahiplenir evet ama bu sahiplenme, " o kız benim ben ona küfür de ederim, bağırırım, çağırırım, hakarette ederim bunu yapabilirim çünkü o kız benim " zihniyetindense, " bu kız bana inanıp güvenip benimle bunları yaşamış, bende ona saygıda sevgide kusur etmeyip, hakettiği değeri verip onu mutlu etmeliyim, mutlu yaşatmalıyım, çünkü o kız benim " şeklinde düşünmelidir. Nasılsa benden ayrılamaz ne saçma bir düşünce tarzıdır, insan evli olduğu adamı bırakıyor yeri geliyor, neden senden ayrılamasın, sen kimsin? Hani şu bir işe yaramayıp, gücü sadece hayatındaki kadına yeten tipler yok mudur, sizinki de ondanmış gibime geldi. Bence sana bundan hayır gelmez canım söyliyim. Sana, yüzsüz müsün demiş, git demiş. Hala durabiliyorsan, şimdiye kadar olanları ve olacakları hakettin demektir. Düşünüyorum, bunca laftan sonra onun yüzüne nasıl bakıcaksınız? Daha doğrusu o size nasıl bakacak? Aynı samimiyetle nasıl devam ediceksiniz, onunla bidaha cinsel birliktelik yaşarken için rahat edecek mi ? O seni karısı olarak görüyormuş, sen bu saatten sonra onu kocan olarak görebilicek misin? Bence görme, kendine yazık etme. Baban var senin arkanda. Ailenin kıymetini bil, daha hiç bişeyin olmayan birini bu kadar ön sıraya koyma. Yol yakınken kendine farklı bir hayat çiz. 3 yılın varmış daha belli ki üniversitede 4 yıllık bir bölümde okuyorsun, hayat çizgini sen belirle. Bu gidişle , bu adamla evlenmeyi düşünüyorsan eğer, o 3 yılı boşuna devam etme. Çünkü ya boşuna okumuş olursun (çünkü seni çalıştırmaz) yada çalıştırır paranı alır, yer. Sende evde oturur beklersin. Sonra ben onun emanetiyim dersin. Boş lafları bırakın, Allah akıl vermiş, kullanın.

Cinsel yakınlığınız var diye, bu kadar ileri gitmesine müsaade mi edeceksin? Yeri geliyor eşlerimize de rest çekiyoruz...

Kaldıki birde babanla gitmişsin, bugün babamla eşimin sevmediği bir ortama girsem eşim sesini çıkaramaz eşimden önce babam vardı benim!.

Bu ne saçmalık, bu ne iltimas?

Emanet ne yahu emanet ne?
Kadın kadındır emanet, korunacak eşya değildir.
Niye yapıyorsunuz bunu kendinize?
Okudukça delleniyorum burda.
Hadsiz zerzevat!
Emanet olarak görse bu şekilde davranmaz ki. Zihniyet toptan bozuk. Bulduğu kulp o, işe de yaramış belli ki..

Geçen hafta eşim az sesini yükseltti diye üç gün burnundan getirdim
Bide yüzsüz diyecek hakaret edecek oldu
Yapmayın bunu kendinize böyle adam demiyorum erkekler icin

Ay nekadar da, evli olmadığı halde karısı gibi gören, ona s*ktr git diyecek kadar çok seven, kıskanan ve emanetine başının üstünde yer veren sevindirik bir erkek.

Umarım ayrılmayı düşünmüyorsunuzdur?
Lâkin kim istemez ki böyle bir erkekkki.

ayy tam bizim kadınımızın hayalindeki fırtınalı aşk hem kıskanıyor hem sahipleniyor

+1000
benim bir yurt arkadaşım vardı tatillerde zar zor ailesinin yanına gidiyordu ya üff hiç uğraşamam onlarla baskı yapıyrlar derdi bir defa bu duşa girdi çocuk aradı biz açmadık beş dakika sonra aramaya cevap verdi diye kava küfür kıyamet
kız bize ne olur ben duştayken bile telefonumu getirin dedi ya la
özgürlük düşkünü kızımız aile yanına gitmiyor sevgilisinin hakaretlerini yutkuna yutkuna dinliyor

Öfff ne biçim muhabbetler bunlar böyle ya
Karısı olarak görüyormuşta emanetmişte imam nikahı da kıyın tam olsun şenlik
Besbelli işte istediğini alıp insan yerine koymayan tiplerden. Hadi geçmiş olsun

Aynen H Hallem sakın kaçırma bu çocuğu

Sen bu adamın karısı değilsin, namusu değilsin ve korunmaya ihtiyacın yok. Ayakların yere sağlam bassın biraz, annen baban hiç mi görmüyor yaşadığın bu saçma sapan ilişkiyi. Allahaşkına babana söyle şu hadiseyi bak bakalım snei kanatlarının altına almaya çalışan sevdiceğinin kanatlarını nasıl kırıveriyor.

Senin yaşadığın şey sevgi temelli bir ilişki değil, arkadaş arabeske bağlamış 1.5 sene de sana karım muhabbeti yapıp bir güzel gözünü boyamış evlilik fikri olduğunu da sanmıyorum inşallah olmaz da. Bu yaşadığın henüz ön gösterim hele bir evlen bak hayatını nasıl zindana çeviriyor, pencerenin perdelerini bile açtırmayacak sana! Çok sinirlendim!

Öylesine yaşadığı her şey müstahak.

Konuyu okurken titreme geldi. Gözlükçü bu yahu neden istemiyor kaldı ki babanla gitmişsin ne karışır ya çok sinirleniyorum böyle şeylere, ben evli de olsam karışamaz beş çocuk da yapsam babamla gittiğim hiçbir yere ka rı şa maz. Çünkü beni babamdan fazla düşünemez.

Cinsel birlikteliğiniz olabilir cinsel birlikteliğiniz oldu diye bu sizi onun kölesi mi yapıyor? Ne aşk, ne cinsellik, ne de eşi olarak görmek birini böyle şeyler değil. Hastalık bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…