1 bucuk yillik cinsel yakinligimiz var beni hep karisi olarak goruyor bu yuzden 1 bucuk yildir boyle hep sen emanetimsin korumam lazim diyor gitme dediysem kotudur orasi diyor
Küfür ederek mi koruyor, emanete sahip çıkıyormuş? Yoksa aşağılayarak mı?
Birkaç şey daha söyleyip, konudan ayrılacağım; nitekim bu edilgenliğiniz, eli kolu bağlı tavrınız beni inanılmaz gıcık etti.
Evlenmeden böyle ise, evlendikten sonrasını tahmin etmek hiç güç değil. Bol dayaklı, küfürlü ve şu kafaya bakılırsa erkek adamım yaparım mantığı ile aldatılmalı bir gelecek sizi bekliyor. Siz, belki düzelir umuduyla yaptığınız çocuğunuzla bir başınıza, yediğiniz son küfür ile evde ağlamaklı bir halde otururken, (şimdiki sevgiliniz ve o zamanki) eşiniz, emanetini (yani sizi) eve bir güzel kilitleyip, kankalarıyla (elbette erkek adam olduğu için) alemlere akmaya devam edecek.
Sonra bir gün babanız arayacak, "Kızım özledik, gelmeyecek misiniz bu bayram da?" diyecek ve siz, sadece telefonun diğer ucunda ağlayıp kalacaksınız. Nitekim, eşiniz, incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten anne ve babanıza küstüğü için, sizin onlarla görüşmenize yasak koymuş durumda.
Çocuğunuza yeterince iyi bakmadığınızı düşünen kaynananız, evinize yerleşmiş, ses çıkaramıyorsunuz, neden? Çünkü eşiniz kodu mu oturtur, onun annesi her zaman haklıdır. Sonra bir gün canınıza tak eder, "Yeter artık" diye bol bağrışmalı bir kavga daha patlar aranızda. Ve eşiniz, tıpkı bugün dediği gibi, size kapıyı göstererek "İttir git" der. Maziye dalarsınız, "Ben nerede yanlış yaptım? Reva mıydı bana?" dersiniz... Ve... Bugün aklınıza gelir.
Böyle bir filmin fragmanını izliyorsunuz, buyurun artık, hayat sizin, ne yaparsanız yapın.