• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan soyledigimi idda ederek yapmadigini birakmadi ?

Sen kim köpek derdim ben olsam .. En sinir bozucu erkek tipi. Maço takılıp cool olmaya çalışan sebep olarak da emanet falan diyen saçma sapan insan

Karısı olarak görmek nedir? Karısı değilsiniz, cinsellik yaşamanız da karısı olarak görmesi de sizi kısıtlaması anlamına gelmiyor ki.

Kusura bakmayın da tam bir kro ile berabersiniz. Kadına "yapamazsın, edemezsin" diyip koruduğunu zanneden bir kro. Tebrikler çok aradınız mı?

Bu kadar degersizmisin sen sevilmeyi ,insan gibi muamele görmeyi haketmiyormusun ????

Bunun cevabını kendine ver.. Önce sen kendini sevmeli ve değer vermelisin sonra karsindakiler...
Yazık gençliğine zamanına... Bu çocuk evlenme de evlenmez seninle gerçi bu iyi bişey olur senin için en azından ne yapacağım diyemezsin biraz üzülür ağlarsın geçer. .
Bi dik durun ya erkek nesli tükenmedi hele bu hödüklerin tükenecegi hiç yok malesef. ...

NİKAHLI karısı dahi olsan sana S***** G** (Defol) yada yüzsüz müsün demeye hakkı yok ama sen maşallah hemen aklamaya hazırsın

Üzüleceksin...
Çok ağlayacaksın.
Belki olaylar farklı yöne kayacak
Ama şunu iyi biliyorum
Sen pişman olacaksın
Çünkü biz ne dersek diyelim
Kendi bildiğini okuyacaksin

Bende 16 18 20 oldumm ama hic bir zaman bu kafada olmadim. Nedir bu dusuncelerin ezilmisligin sebebi gercekten anlamiyorum. Acaba ailenin vermis oldugu egitim,sevgi, saygi mi dusunuyorum...
Nasil bir erkegin hemde sevgilinin seni boyle kolelestirmesine izin veriyorsun?
Esin bunu sana yapsa saygisizliktir ve asla mutlu olunacak bir tip degildir bosanmaya gider...

Senin anlattigin adam resmen psikopat erkek ustundur kafasinda bir ezik karakter.
Boyle bir insanlami evleneceksin?
Aileleriniz sizi buyuturken bu yuzden mi cile cekiyor?
Sen hakediyor musun boyle birini?
Yarin birgun ozaman dayak yersin cocugum var esimdir diyip susup oturrursun. Ben senin gelecegini boyle gordum.
Eger aklin varsa yolun basinda bu isi bitirirsin.

Sevgiliyken boyleyse evleninve dahada fena olur.simdi kufur eden yarin obur gun siddete basvurur.iste evlenmeden yasanan birlikteliklerinin cogunun sonu boyle oluyor.yasadiklarinizdan dolayi ayrilamiyorsunuzda sizi cok iyi anliyorum ama benden soylemesi bir omur boyle gecmez.kafanizi cok vurursunuz

Keşke evlenmeden cinsellik yaşamasaydın, kınamak için söylemiyorum hem daha kıymetli olurdun , hemde şimdi bu kadar bağlanmaz kolay ayrılırdın . Cinsellik iki insanı birbirine daha çok bağlıyor çünkü. Toplum baskısı olarak ayrılırsam nasıl olur düşüncesi de cabası.
Ama aklını başına toplayıp önüne bakman en iyisi , sana saygı duymayan bir adamla evlenmemelisin. Sen onun karısı değilsin, babanın kızısın, ne hakkı var babanla nereye gideceğine karışmaya. Ayrıca evli olsanız bile yanlış bişey yapmadıkça sana karışamaz sen Özgür bir bireysin. Evlenmeden ipleri bu kadar eline verirsen evlendikten sonra çok mutsuz olursun. İyi düşün duygular bir yere kadar, mantıklı düşünüp ilerde mutsuz olacağın adımlar atma

Konunun cinsellikle ne alakası var.
Seven insan zaten öylede böylede namusu olarak görür korumaya çalışır.
Karısı olarak görüyo şimdiden küfürlere başlamış evlensenizde olmaz zaten bu iş.

Off ezik bir kadin profili daha.

1- Gittiginiz yer kotu bir yer olsa baban seni oraya goturur mu?
2- hadi goturdu diyelim bi sey olsa koruyamaz mi?
3- namusuymus da vs benim babama boyle hakaret edecek adamin alnini karislarim ben, ustune bi de bana kufur edecek vallahi paralarim

Senin artik bu iliskiyi toparlama ve sınırlarını çizme şansın yok malesef, bu adamla olmaz yani.. Yeni bi sayfa açmaya bak..

Zaten siz birinin namusu olmayı birinde emanet mal gibi yaşamayı göze aldıysanız o da size emanetci gibi davranır insan gibi değil.
Kimsenin ne namusuyum ne de birine emanetim ben.

Back
X