• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan soyledigimi idda ederek yapmadigini birakmadi ?

Niye kızdığını anlamadım. Baban yanındayken gidip başkasını bulup sevgili olacağını falan mı sanıyor? Bu kadar mı güveniyor sana?

Not:5 yıllık evliyim. Eşim evli değilken de şimdi de gittiğim yere karışmaz. Çünkü gerizekalı olmadığımı ve dışarıda saçma bir şey yapmayacağımı bilir...

Siz kimseye emanet filan değilsiniz ama hadi diyelim sizi emanet olarak görüyor o zaman böyle davranmaması gerekirdi.
Sırf birliktelik yaşadınız diye devam etmek zorunda değilsiniz.

:kusmuk:
Boyle igrenc ve ataerkil laflar hoşunuza mi gidiyor? gercekten nerak ettigimden soruyorum.
namısımsın canısı dediğimi yapmazsan benim olmazsan kimsenin de olamassın namısızım fırırım
canısı canısı ömrümünnnnnn yarısı ben senden ayrılmam alnımın yazısııııııı Allahhhh (yeminle google dan baktım sözlerine :D

namısımsın canısı dediğimi yapmazsan benim olmazsan kimsenin de olamassın namısızım fırırım
canısı canısı ömrümünnnnnn yarısı ben senden ayrılmam alnımın yazısııııııı Allahhhh (yeminle google dan baktım sözlerine :KK70:

:silah: ya benimsin ya kara topragin diyince 'oyhhss hasin erkekkk' oluyorlar galiba

Okurken gözlerim ağırdı.. Neden kızdığını, neden istemediği yer olduğunu bile anlayamadım.

Emanetiymis laflara bak ya!! Babanla gidiyorsun elin adamının bu arabesk içerikli aptal saçma konusmalarini insan yerine koyuyorsun ya pes

Kizlar tamam hakli olabilir ama ne kufurler etti bana basitsin bile dedi dun dedimki aksam babamla biryere gidicez gunes gozlugu almaya dedim oda sevmedigim yer olmasin dedi cevap vermedim 5 kez aksama kadar farkli konusmalarda dedi bunu aksam oldu babam dediki oraya gidicez bende birsey diyemedim ya evde kalicaltim ya gidicektim bende gitti sen misin giden

Yapmadigi demedigi kalmadi dun uykuyu zehir etti bana yatti uyudu bugunde eger bidaha git dersen yemin ederim seni heryerden engellerim dedim siktie git dedi bende engelledim ama annesinin numaradi vardi

Ayip olir diye annesini engellemedim 2 saat sonra aferin sana diye yazdi ve annesinden engelledi beni 2 saat sonra ne yapmaya calisiyotsun diye aradim disari cikiyormus cok konusamadik mesaj atti bana bende muhanneti uzattim sonra sallamamaya basladi beni bide ustune dediki yuzsuzmusun kizim sen hala ne yaziyorsun tutanmi var seni yanimda dedi ne yapicam ben bu hodukle

edit: 1 bucuk yillik cinsel yakinligimiz var beni hep karisi olarak goruyor bu yuzden 1 bucuk yildir boyle hep sen emanetimsin korumam lazim diyor gitme dediysem kotudur orasi diyor
Kari kocaliginizi cinsel munasebetini bilemem de sana tek tavsiyem egitim al ve kitap oku. En basitinden iddia'yi idda diye yazmana sok oldum. Bu senin dilin ya ana dilin.
Gerci basbakanin "sevgili" yazmayi bilmedigi bir ulkede kime ne anlatiyorsam...

Okurken gözlerim ağırdı.. Neden kızdığını, neden istemediği yer olduğunu bile anlayamadım.
1,5 yıldır sevişiyorlarmış çocuk namusum gözüyle bakıyormuş benim seni korumam gerek diyormuş ondan izin vermiyormuş nasıl görmediniz:D

Beni karisi olarak goruyor o yuzden boyle yapiyor beni koruyup kolluyor demissin de diiiitttttt yanlis cevap.esler karilarina boyle davrinmiyor uzgunum.ayrica beni koruyup kolluyor nedir ya?siz kendinizi koruyup kollayamiyor musunuz ki sizi kollayacakmis?esim beni hic kollamaz mesela.o isi ben kendi kendime hallediyorum.elinizden tutup karsidan karsiyada geciriyor mu?

1,5 yıldır sevişiyorlarmış çocuk namusum gözüyle bakıyormuş benim seni korumam gerek diyormuş ondan izin vermiyormuş nasıl görmediniz:KK70:

Yok onları gördüm de sanki benim istemediğim yer olmasın gibi bir şeyler demiş. Sanki sorun sadece o gözlükçüdeymiş.

Namus da nelere kalmış..

Yok onları gördüm de sanki benim istemediğim yer olmasın gibi bir şeyler demiş. Sanki sorun sadece o gözlükçüdeymiş.

Namus da nelere kalmış..
işte kural kuraldır evlenmeyi bilmez ama sevişip karımsın demeyi bilir benim istemdiğim şeyleri yapamazsınlarla son bulur ,genelde böyledir ya

Kizlar tamam hakli olabilir ama ne kufurler etti bana basitsin bile dedi dun dedimki aksam babamla biryere gidicez gunes gozlugu almaya dedim oda sevmedigim yer olmasin dedi cevap vermedim 5 kez aksama kadar farkli konusmalarda dedi bunu aksam oldu babam dediki oraya gidicez bende birsey diyemedim ya evde kalicaltim ya gidicektim bende gitti sen misin giden

Yapmadigi demedigi kalmadi dun uykuyu zehir etti bana yatti uyudu bugunde eger bidaha git dersen yemin ederim seni heryerden engellerim dedim siktie git dedi bende engelledim ama annesinin numaradi vardi

Ayip olir diye annesini engellemedim 2 saat sonra aferin sana diye yazdi ve annesinden engelledi beni 2 saat sonra ne yapmaya calisiyotsun diye aradim disari cikiyormus cok konusamadik mesaj atti bana bende muhanneti uzattim sonra sallamamaya basladi beni bide ustune dediki yuzsuzmusun kizim sen hala ne yaziyorsun tutanmi var seni yanimda dedi ne yapicam ben bu hodukle

edit: 1 bucuk yillik cinsel yakinligimiz var beni hep karisi olarak goruyor bu yuzden 1 bucuk yildir boyle hep sen emanetimsin korumam lazim diyor gitme dediysem kotudur orasi diyor

babanla gideceğin yere ne hakla karışıyor? koca olsa karışamaz bu biiirr.
kendine hakaret ettirip küfür yemek belli ki hoşuna gidiyor bazıları celladına aşık oluyor bu ikiii...
cinsel ilişki yaşadınız diye bir ömür bu dangalağı çekmek zorunda hissetme kendini. reşit bireysin istediğini yaşarsın. ben de eşimle evlenmeden önce birliktelik yaşadım ama asla kendime bu denli karıştırtıp hakaret ettirmedim. evliyim hala karıştırmam hala hakaret ettirmem laf söylettirmem. saygı sınırı diye bir şey var.
hadsize haddini bildirmezsen dayağa kadar gider bu iş benden söylemesi..
ya bu genç kızlar kendilerine bunların yapılmasına nasıl müsaade ediyor deli çıkcam yeminle..

biriyle cinsellik yaşadın diye onun hakimiyeti altına girmiyosun
evlilikte bile bu böyle
kimsenin malı değilsin, kimsenin himayesinde de değilsin, olmamalısın.

sen de kusura bakma da biraz ısrarcı mısın?
tamam engellemiş seni küfür de etmiş s. git demiş
sen de bırakıp gitsene daha artık neyin peşindesin?

madem karısı gibi görüyor ilerde hayatın bu olacak iyi düşünç.

1,5 yıldır adamın tekiyle savişiyorsunuz diye mi şimdi babanızla güneş gözlüğü almaya bile gidemiyorsunuz? :oha::KK57::KK57:
Allahım akıl fikir ver.

"Hödük" diyorsun, ama kaybetmek istemez gibi konuşuyorsun

Back
X