- 3 Mayıs 2011
- 13.830
- 49.128
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Haftaya git ve hocam böyle demişsiniz üzüldüm hastaydım raporuydun böyle düşünmenizi istemem deyin
Bırakın o utansın
Bence takma, kursa gitmeye devam et, hoca ile muhatap olma. Devam ettiğini gördüğünde kendisi zaten pişman olacaktır. İşyerinde ben de hasta olunca aynı sorunu Takım Liderim ile yaşıyordum. Sanki rapor olmak yasal bir şey değilmiş gibi davranıyordu, hasta değilim ama masuz alıyormuşum gibi. Yasanın verdiği hakkı sen nasıl sorguluyorsun. Hiçte takmadım çatır çatır aldım hasta olunca, hiçbir şey de diyemedi bir daha.
Bugün bile hala işe gidemedim biliyor musunuz?
Evde yatıyorum, toparlanamadım, ama gel de bunu anlat işte..
Haftaya pazartesi hocayla tekrar konuşana kadar içime dert olur bu
İnsanların ön yargılarını kırmak zordur. Her denileni kafana takmaman lazım. Ben işyerinde takım liderimi taksaydım, yanında 1 hafta çalışamazdım. Kadına göre rapor almak suçtu, ama kendisi her hafta bir bahane ile işe gelmiyordu. Üst kademe olunca bahanen oluyor ama normal çalışansa ölse de gelecek işe. Öyle bir mantık.
e kursa gıdınce hocanızla gorusun boyle demıssınız benı tanımadıgınız ıcın oyle dusunmus olabılırsınız ben sorumluluklarımı bılen ınsanım keyıf ıcın kımse boyle onemlı bır kursa gelmemezlık yapmaz yanlıs anlasılma olmasın dersınız olur bıter
Tam olarak dediğiniz oldu sanırım. En az 3 sene devam edeceğim yerdeki en hatırı sayılır hocanın bana önyargısı oluştu. Kaldı ki sınıfta 11 kişiyiz. Yani kalabalıkta gözden kaybolma durumum da yoktu.
Bakalım nasıl kıracağız bu önyargıyı.
Takmamayı nasıl başarıyorsunuz? Ben çok takıntılıyım, insanların benim hakkımda düşüncelerini aşırı önemsiyorum.
Amannn hoca belki haftaya hatırlamayacak bile
Birde eğitimde senin hakkındamı konusuyolar ne alaka anlamadım
Keske arkadaslarınıza deseydiniz ders bitti de beni mi konusmaya basladınız diyeBu da var değil mi? Ben mazeretimi bildirmişim halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?