Yalan söylediğimin düşünülmesi.. İç huzursuzluğu

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.830
49.127
798
Merhaba kızlar,

Sadece canım sıkıldı ve de üzüldüm yazmak istedim.
Bir kursa gidiyorum. Mesleki gelişimim için bu kursu bitirmem aşırı önemli. Haftada bir gün Pazartesi bu kurs. Kurs dediğime bakmayın, basit bir şey değil, açık yazamıyorum ifşa olmamak için ama uzun yıllar gitmem gereken önemli bir kurum.

İki hafta üst üste gidemedim. İlk hafta başka bir görevlendirmem vardı. Bu hafta ise ben rahatsızlandım, raporluydum.

Bu hafta arkadaşlarla buluştum. Onlar anlattı.
Hoca pek inanmamış. Bilerek kursu ekiyorum gibi konuşmuş.

Ay çok canım sıkıldı. Haftaya nasıl yüzüne bakacağım ben hocanın. Sanki yalan söylüyormuşum gibi hissettirdi.

Bilemedim, ne yapsam şimdi hocayı mı arasam? Mail mi atsam? Mailde duygularımı ifade edemem ama

Bilemedim ya, ben böyle şeylere çok takarım. Üniversite döneminde de her devamsızlık içimde vicdan azabı oluştururdu.

Takmamam için beni motive edin lütfen :D

Bence takma, kursa gitmeye devam et, hoca ile muhatap olma. Devam ettiğini gördüğünde kendisi zaten pişman olacaktır. İşyerinde ben de hasta olunca aynı sorunu Takım Liderim ile yaşıyordum. Sanki rapor olmak yasal bir şey değilmiş gibi davranıyordu, hasta değilim ama masuz alıyormuşum gibi. Yasanın verdiği hakkı sen nasıl sorguluyorsun. Hiçte takmadım çatır çatır aldım hasta olunca, hiçbir şey de diyemedi bir daha. :D

Haftaya git ve hocam böyle demişsiniz üzüldüm hastaydım raporuydun böyle düşünmenizi istemem deyin

Bırakın o utansın

Zaten iki hafta kaldı, sonra dönem arası.

Aslında ara ara gelmeyenler var.

Fakat benim sıkıntım 2 hafta üst üste olmuş olması.

Bir de eşimle akşam sahilde geziye çıkmıştık. Fotoğraflar paylaştım oradan. Ben orada rahatsızlandım, gece hastaneye gittim ve ertesi gün gidemedim kursa. O fotoğrafları gördü büyük ihtimalle. Sapasağlamdı diye sorgulamış olabilir.

Bence takma, kursa gitmeye devam et, hoca ile muhatap olma. Devam ettiğini gördüğünde kendisi zaten pişman olacaktır. İşyerinde ben de hasta olunca aynı sorunu Takım Liderim ile yaşıyordum. Sanki rapor olmak yasal bir şey değilmiş gibi davranıyordu, hasta değilim ama masuz alıyormuşum gibi. Yasanın verdiği hakkı sen nasıl sorguluyorsun. Hiçte takmadım çatır çatır aldım hasta olunca, hiçbir şey de diyemedi bir daha. :KK70:

Bugün bile hala işe gidemedim biliyor musunuz?
Evde yatıyorum, toparlanamadım, ama gel de bunu anlat işte..
Haftaya pazartesi hocayla tekrar konuşana kadar içime dert olur bu

Bugün bile hala işe gidemedim biliyor musunuz?
Evde yatıyorum, toparlanamadım, ama gel de bunu anlat işte..
Haftaya pazartesi hocayla tekrar konuşana kadar içime dert olur bu

İnsanların ön yargılarını kırmak zordur. Her denileni kafana takmaman lazım. Ben işyerinde takım liderimi taksaydım, yanında 1 hafta çalışamazdım. Kadına göre rapor almak suçtu, ama kendisi her hafta bir bahane ile işe gelmiyordu. Üst kademe olunca bahanen oluyor ama normal çalışansa ölse de gelecek işe. Öyle bir mantık.

İnsanların ön yargılarını kırmak zordur. Her denileni kafana takmaman lazım. Ben işyerinde takım liderimi taksaydım, yanında 1 hafta çalışamazdım. Kadına göre rapor almak suçtu, ama kendisi her hafta bir bahane ile işe gelmiyordu. Üst kademe olunca bahanen oluyor ama normal çalışansa ölse de gelecek işe. Öyle bir mantık.

Tam olarak dediğiniz oldu sanırım. En az 3 sene devam edeceğim yerdeki en hatırı sayılır hocanın bana önyargısı oluştu. Kaldı ki sınıfta 11 kişiyiz. Yani kalabalıkta gözden kaybolma durumum da yoktu.

Bakalım nasıl kıracağız bu önyargıyı.

Takmamayı nasıl başarıyorsunuz? Ben çok takıntılıyım, insanların benim hakkımda düşüncelerini aşırı önemsiyorum.

e kursa gıdınce hocanızla gorusun boyle demıssınız benı tanımadıgınız ıcın oyle dusunmus olabılırsınız ben sorumluluklarımı bılen ınsanım keyıf ıcın kımse boyle onemlı bır kursa gelmemezlık yapmaz yanlıs anlasılma olmasın dersınız olur bıter

e kursa gıdınce hocanızla gorusun boyle demıssınız benı tanımadıgınız ıcın oyle dusunmus olabılırsınız ben sorumluluklarımı bılen ınsanım keyıf ıcın kımse boyle onemlı bır kursa gelmemezlık yapmaz yanlıs anlasılma olmasın dersınız olur bıter

Sorun hoca da değil bende :D
Ben takıntılıyım.
Başkası olsa amaan banane açıklarım olur biter derdi.
Bense haftaya pazartesiye kadar kendi kendimi yer bitiririm :D

babanızın oğlu değil ya adam doğru ya da yalan nereden bilecek. kafaya takacak bişey yok bence.

Tam olarak dediğiniz oldu sanırım. En az 3 sene devam edeceğim yerdeki en hatırı sayılır hocanın bana önyargısı oluştu. Kaldı ki sınıfta 11 kişiyiz. Yani kalabalıkta gözden kaybolma durumum da yoktu.

Bakalım nasıl kıracağız bu önyargıyı.

Takmamayı nasıl başarıyorsunuz? Ben çok takıntılıyım, insanların benim hakkımda düşüncelerini aşırı önemsiyorum.

Eskiden ben de takardım, sonra kendi kendime onları takmamın bana bir yararı olmadığı, düşüncelerin asla değişmeyeceği fikrini aşıladım. Çünkü insanlar böyledir, her istediğinde tamam dersin yaparım dersin, bir kere hayır dediğin senden kötüsü yoktur. Sonuç olarak sen işin doğrusunu ve gidemeyeceğini bildiğin için gitmediğini biliyorsun. Kendine bir şey kanıtlamak zorunda olmadığını söyle sürekli.

Amannn hoca belki haftaya hatırlamayacak bile
Birde eğitimde senin hakkındamı konusuyolar ne alaka anlamadım

hastayım yatıyorum storysi at sende.
Geçmiş olsun,takılma insan nasıl düşünmek isterse o dökülüyo diline işte.
içine sinmeyecekse pazartesi izah edersin durumu sana dert olacağına boşver.

Bu da var değil mi? Ben mazeretimi bildirmişim halbuki
Keske arkadaslarınıza deseydiniz ders bitti de beni mi konusmaya basladınız diye
Ne sacma yani
ilk defa gelmeyen biri hakkında hocanın yorum yaptıgını gördüm
Arkadaslarınızda abartıyor olabilir ne bileyim takmayın sonucta siz kendinizi biliyorsunuz

Back
X