• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan soyledigini dusunuyorum

operatör değişimi genelde gece yapılıyor.

Gizli numarayı engellediyse kapalı da olsa açıkta olsa gizli numaradan çağrı kabul etmiyor der.

Kontrat bitmeden önce müşteri hizmetleri arayıp devam edip etmeyeceğini yada başka kampanya isteyip istemediğini sorar.

Sevgilin bi halt karıştırıyor mu bilemedim...

operatör değişimi genelde gece yapılıyor.

Gizli numarayı engellediyse kapalı da olsa açıkta olsa gizli numaradan çağrı kabul etmiyor der.

Kontrat bitmeden önce müşteri hizmetleri arayıp devam edip etmeyeceğini yada başka kampanya isteyip istemediğini sorar.

Sevgilin bi halt karıştırıyor mu bilemedim...

İcim pek rahat degil

Herkes hat kapanmaz yazmis ama annem gecen ay turkcellden aveaya gecti birkac gun hatti kapaliydi. Bence hemen yalan soyluyor diye suclamayin sevgiliniz nasil biri bilmiyorum ama bana ters bi durum varmis gibi gorunmedi. Bence sinirle harekete gecmeyin bekleyin hatti acilinca konusun belki hattini kendisi kapattirmistir

Herkes hat kapanmaz yazmis ama annem gecen ay turkcellden aveaya gecti birkac gun hatti kapaliydi. Bence hemen yalan soyluyor diye suclamayin sevgiliniz nasil biri bilmiyorum ama bana ters bi durum varmis gibi gorunmedi. Bence sinirle harekete gecmeyin bekleyin hatti acilinca konusun belki hattini kendisi kapattirmistir

Daha aveya gecmek icin basvuru yapmadi sadece geccegini soyledi

Sevgilimi gizliden arayinca bu no gizliden cagri kabul etmiyo diyo ama normal arayinca ulasilamiyor diyo. Buna da takildim biraz

Telefonunuzu gizli numara aramalarına kapattığınız zaman, telefon açıkken de kapalıyken de aynı mesajı verir: "Aradığınız kişi gizli numaralardan çağrı kabul etmiyor" gibi.

Ayrıca şöyle bir şey var, ben de mesela bir kere böyle hat değiştirdim, hat değiştirmeden önce şimdi hatırlamıyorum artık o zaman önceden kontör yollanıp alınan mesaj paketlerinden birini almıştım, onun bitmesini bekledim. Biter bitmez, hattımı kontörlüden faturalıya geçirdim. Çok sıkıntı yaşadım, telefonum neredeyse 36 saat ulaşılamaz halde kaldı. GSM şirketine mailler attım, sizin yüzünüzden mağdur durumda kaldım diye, bir sürü uğraştırdılar da sonra açıldı tekrar neyse. Belki erkek arkadaşın da benimle aynı şeyleri yaşamıştır diye düşünüyorum. Hemen galeyana gelme bence. :31:

Telefonunuzu gizli numara aramalarına kapattığınız zaman, telefon açıkken de kapalıyken de aynı mesajı verir: "Aradığınız kişi gizli numaralardan çağrı kabul etmiyor" gibi.

Ayrıca şöyle bir şey var, ben de mesela bir kere böyle hat değiştirdim, hat değiştirmeden önce şimdi hatırlamıyorum artık o zaman önceden kontör yollanıp alınan mesaj paketlerinden birini almıştım, onun bitmesini bekledim. Biter bitmez, hattımı kontörlüden faturalıya geçirdim. Çok sıkıntı yaşadım, telefonum neredeyse 36 saat ulaşılamaz halde kaldı. GSM şirketine mailler attım, sizin yüzünüzden mağdur durumda kaldım diye, bir sürü uğraştırdılar da sonra açıldı tekrar neyse. Belki erkek arkadaşın da benimle aynı şeyleri yaşamıştır diye düşünüyorum. Hemen galeyana gelme bence. :31:

Baska operatore gecmek icin basvuru yapmadi ki yarin ya da bu aksam yapcagini soyledi

Arattirdigim arkadasima sordum o da kampanyali bi paket kullaniyodu bitince sen arayabilirsin o arayamaz dedi
bu konularda fıkrım yok ama, belkı gercekten kapanmıstır.. ne zaman açılacakmıs? ya da bir çapkınlık peşinde de olabilir
sonucta guven vermedıgıne göre sana...

bu konularda fıkrım yok ama, belkı gercekten kapanmıstır.. ne zaman açılacakmıs? ya da bir çapkınlık peşinde de olabilir
sonucta guven vermedıgıne göre sana...

Bu zamana kadar bi sikinti yasamadik ama bu durum aklimi cok karistirdi. Ne zaman acilcagini soylemedi aveaya gecicem dedi

Merhaba size bi sorum olcak.
erkek arkadasim sabah beni arayip hat kontratim bitmis paketim yok o yuzden baska operatore gecicem suanda ucak modu gibi biseyde ulasamazsin haber veriyim dedi. Baskasindan aradi bu aradda. Haber vermesi cok ince, fakat paket kontrati bitince hat kapaniyo mu? Bi kere aradim kapali oldugunu soyluyor. Yalan soyledigini dusunuyorum sizce ???

SB ❤️

Bence büyük bi muamele dönüyor canım ortada ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu zamana kadar bi sikinti yasamadik ama bu durum aklimi cok karistirdi. Ne zaman acilcagini soylemedi aveaya gecicem dedi
aslında çok saçma o kısmı... hiçbir operatör müşterisini bu şekilde zor durumda bırakmaz dıye düşünüyorum.. ayrıca kımse bilmediği bir süre için bu devırde telını kapattırmaz

Back
X