• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan soyledigini dusunuyorum

sentimiento

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
188
7
38
İstanbul
Merhaba size bi sorum olcak.
erkek arkadasim sabah beni arayip hat kontratim bitmis paketim yok o yuzden baska operatore gecicem suanda ucak modu gibi biseyde ulasamazsin haber veriyim dedi. Baskasindan aradi bu aradda. Haber vermesi cok ince, fakat paket kontrati bitince hat kapaniyo mu? Bi kere aradim kapali oldugunu soyluyor. Yalan soyledigini dusunuyorum sizce ???

SB ❤️

paket kontratı bitince hat kapanmaz, sadece paketin avantajlarından faydalanamaz hale gelir :51:

yeni bir operatöre farklı numarayla geçmeyi düşünüyorsa kontör yüklemez, numarasını taşıyacaksa da hattı kapanmaz :51:

uçak modu ne alaka onu anlamadım :44:

paket kontratı bitince hat kapanmaz, sadece paketin avantajlarından faydalanamaz hale gelir :51:

yeni bir operatöre farklı numarayla geçmeyi düşünüyorsa kontör yüklemez, numarasını taşıyacaksa da hattı kapanmaz :51:

uçak modu ne alaka onu anlamadım :44:

benimde anlamadığım nokta o zaten. hayır aynı numarayla başka operatöre geçeçek. sizce ne yapmalıyım akıllı davranmak istiyorum yardım edin :(

yok mu şöyle samimi ortak bir eşiniz dostunuz arkadaşınız, ona ulaşıp önemli birşey olduğunu ve kendisine mutlaka ulaşmanız gerektiğini söyleyin..

ben turkcellden vodafone a geçtim böyle bir şey yaşamadım, belki diğer operatörlerde olabilir

yok mu şöyle samimi ortak bir eşiniz dostunuz arkadaşınız, ona ulaşıp önemli birşey olduğunu ve kendisine mutlaka ulaşmanız gerektiğini söyleyin..

ben turkcellden vodafone a geçtim böyle bir şey yaşamadım, belki diğer operatörlerde olabilir

bende turkcellden aveaya geçtim böyle bir şey yaşamadım. ki zaten o da daha geçmek için başvurmadı. beni şüphelendiren de bu zaten. ben ona ulaşmak istemiyorum, yalanını inkar edemicek şekilde ona söylemek istiyorum

kızlar bişey yaptım :( beni aradığı arkadaşını gizliden aradım ses çıkartmadım. o çocuk çıktı arkası biraz gürültü geliyordu. sizce neler oluyo dusundugum sey mi

erkek arkadasim sabah beni arayip hat kontratim bitmis paketim yok o yuzden baska operatore gecicem suanda ucak modu gibi biseyde ulasamazsin haber veriyim dedi. Baskasindan aradi bu aradda. Haber vermesi cok ince, fakat paket kontrati bitince hat kapaniyo mu? Bi kere aradim kapali oldugunu soyluyor. Yalan soyledigini dusunuyorum sizce ???

SB ❤️

benim kardeşim de turkcell faturasızdan avea faturalıya geçti daha yeni. yeni hattın açılması nerdeyse bir hafta sürdü ama eski hattı da kapanmadı yenisi açılana kadar. gayet de ulaştık ona. bilmiyorum belki farklı bir durumu vardır seninkinin günahını almayim.

benim kardeşim de turkcell faturasızdan avea faturalıya geçti daha yeni. yeni hattın açılması nerdeyse bir hafta sürdü ama eski hattı da kapanmadı yenisi açılana kadar. gayet de ulaştık ona. bilmiyorum belki farklı bir durumu vardır seninkinin günahını almayim.

daha geçmek için başvuruda bulunmadıki ya bu akşam ya da yarın geçiçeğini söyledi. daha başvuru yok yani.

ne gürültüsüymüş :44:

siz ne düşünüyorsunuz ki :44:

illa o arkadaşıyla beraber olacak diye birşey yok ki, farklı yerlerde olabilirler :ssz:

ne gürültüsüymüş :44:

siz ne düşünüyorsunuz ki :44:

illa o arkadaşıyla beraber olacak diye birşey yok ki, farklı yerlerde olabilirler :ssz:

ikisi aynı işyerinde aynı yerde çalışıyolar :( benden gizlediği bişeyler olduğunu düşünüyorum ben ama boş yere olay çıkarmakta istemiyorum. emin olmak istiyorum sadece, gerisinde nolursa olur zaten

daha geçmek için başvuruda bulunmadıki ya bu akşam ya da yarın geçiçeğini söyledi. daha başvuru yok yani.

o zaman ulaşılır yani ki numara taşıyorsa yine ulaşılır başvurudan sonra. kardeşim de numara taşıdı çünkü sorun yaşamadık biz.

bir de gürültüden ne düşündün anlamadım ama o kadar kurma canım ya biraz bekle bakalım. derdi neyse çıkar üzme kendini

o zaman ulaşılır yani ki numara taşıyorsa yine ulaşılır başvurudan sonra. kardeşim de numara taşıdı çünkü sorun yaşamadık biz.

bir de gürültüden ne düşündün anlamadım ama o kadar kurma canım ya biraz bekle bakalım. derdi neyse çıkar üzme kendini

çok sağolun daha taşımadan ulaşamıyoruz taşısa nolcak :) akıl verin bana nasıl onu sıkıştırabilirim?

SB ❤️

hattını baska operatöre tasısa bile diğer operatördeki hattı acılana kadar önceki hattından konusma gerceklestiebilir ben cok hat tasıdım ama bi kac saatlık ulasılamama problemim olmustur okadar

hattını baska operatöre tasısa bile diğer operatördeki hattı acılana kadar önceki hattından konusma gerceklestiebilir ben cok hat tasıdım ama bi kac saatlık ulasılamama problemim olmustur okadar

Bana akil verin ne demeliyim ona lutfen

SB ❤️

bence müşteri hizmetlerini arayıp hattın kontratı bitince ne oluyor diye sorun benim kide 2 ay sonra bitecekmiş ama bitince ne olduğunu gerçekten bilmiyorum..
yeniletmek gerekiyor am abu sırada nelerden feragat edildiğini bilmiyorum en mantıklısı müşteri hizmetlerini arayıp sormanız..

Aradim bu sefer cocuk kapatti 10 saniye acik kaldi. Calistiklari bolumde hic bayan olmadigini soylemisti ama gayette ses geliyor. Diger aramama nazaran daha sakin bi ortamdi. Ayrica soyle bi detay var ben onu aradigimda her zaman acamazdi iste mesgule atardi ama bu cocuk direk aciyor. Guvenim sarsiliyor galiba kendimi hic iyi hissetmiyorum

SB ❤️

Back
X