• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan soyledigini dusunuyorum

Sakami yapiyorsunuz hemen isi ayrilga getirmissinz:) bence biraz sakin durup bekle ve sonra mantikli aciklama yapmasini iste bende byle ofkeyle kalkiyordum hep gereksiz gercekten hemen en ufak seyde erkektir kesin ayrilacak demeyin yau

hat faturalı mıydı? faturalı ise bitince kullanıma kapanıyor diye biliyorum yenilenmesi gerekiyor. hadi bunda olabilir de. müşteri hizmetlerinde kadın çalışan olmadığını nereden sallamış oraya takıl bence:ssz:

Ucak moduna gecti demedi ucak modu gibi oldu telefon islevsiz dedi. :(
İlk defa boyle bisey oluyo hic yalan soylemedi bana direk ayrildik demek istemiyorum

Benim sevgilim hattını iptal ettirmişti, faturalı olduğu için biraz zaman aldı ama hattını arayabiliordum. İptal edildiği gün mesaj geldi ve kapandı. O güne kadar kullandı yani. Numara taşımayı bilmiyorum ama müşteri hizmetlerini bir ara bence..

Az once evden aradi. Kimle konusuyodun az once dedim annemle dedi. Bende aradim niye acmadin falan filan dedim. Bi dinlesen dedi. Eve bu saatte gitmesi imkansiz. Neyse biraz panik oldu gibi. Bende bagirdim tutamadim kendimi halbuki strateji yapcaktim. Sonra tartistik biraz sonra kapat telefonu kapat dedi ki bunu hicbi zaman demedi sasirdim. Bende gerizekali dedim kapadim.

Zaten siz hissetmissiniz, o da eline yuzune bulastirmis. Ses cikti mi hic merak ettim ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Whatsapptan fotomuzu kaldirdigimi gorunce aradi bagirdi cagirdi olayi anlatti bilemiyorum inanmak istemiyorum suan konusmuyoruz

Whatsapptan fotomuzu kaldirdigimi gorunce aradi bagirdi cagirdi olayi anlatti bilemiyorum inanmak istemiyorum suan konusmuyoruz

Çok çok çok fevrisin....

Şuan ne olup bittiğini öğrenmek istiyorsan neden bu şekilde davranıyorsun... Birak aciklasin debelensin sende anlardin ne olduğunu..

Bagir foto kaldir gerizekali de? E ne olacak simdi hemen üste cikacak hakliyken haksiz oldun...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

paket kontratı bitince hat kapanması durumu tamamen uydurma
uçak modu da ne alaka çözemedim tamamen yalan ama kötü niyetli bir olay varmı bilemem

Telefon kapalıda olsa gızlıyosun numaraları kabul etmemek seçeneği aktıfse eger kabul etmıyor dıye ugrarır,engeli olsaydınız eger numaranız gözükür sekılde engellenırdınız.

Ucakmodunu bılmıyorum ama ıkı ay önce Turkcell'den Avea'ya geçitim,cıhaz kontratım vardır bitmişti,hattı kapatıp gececegım için bir. Gun off kaldı telefonum,ertesı gun acıldı dıger operatöre gelınce.

Benım aklıma ıse su geldı,acaba borcundan dolayı aramaya kapanmış olabılır mı?utanıp soyleyememıstır,daha önce bende mazeret buldumordan bılıyorumbu duruma.

Back
X