Bara gitmesinde ne kötülük var ki size yalan söyleme ihtiyacı duymuş??
Konu benim için şöyle ki; eğer ben bir şeyi o adama yakistiriyorsam yapmış ya da yapmamis, benim için bir önemi yok.
Mesela bensiz bir şehre gittiginde içimden bir ses bir kadınla takılıp yattığını söylüyorsa - yani ben ona bunu yakistirabiliyorsam hiç kanıt vs aramaya gerek yok. Anlarim ki bizim ilişkiden bir b.k olmaz. Yapsa da , yapmasa da. Bunu yapacağını ona yakistirdiysam yapsın yani, bilmiyroum kendimi anlatabildim mi
Sizin hikayede de, benim için erkek arkadaşımın Sap sap erkek arkadaşlarıyla içmeye gitmesi asla mesele olmaz. Afiyet olsun, yarasın yani..ne zararı var bir akşam çıkmış eglenmis?
Ama bana yalan söylediğini, beni aptal yerine koyduğunu, ben arayınca teleodnu bilerek açmadığını hissediyorsam (yani buna ihtimal veriyorsam) benim için o iliski zaten sağlıklı bir ilişki değildir. Genelde içime böyle şeyler dogdugu zaman ben ayrılıyorum. O kişi bunları ya yapmışsa diye değil, böyle şeyleri yapacağına ihtimal verdiğim biriyle olmanın gereksiz bir çaba olduğunu bildiğim icin