• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan söylediğini hissediyorum ama kanıtlayamıyorum?

queeny22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
314
92
48
28
Arkadaşı bardan hikaye atıyor tam o saatlerde telefonumu açmıyor ama uyuyordum diyor kanıtlayamıyorum. Baska bir foto görüyorum yakın arkadaşları atıyor beş tane el var dört isim etiketli ama o saatte yine evde olduğunu söylüyor. Bilmiyorum bunlarla karşısına geçip suçlayamam ama içim içimi yiyor?

Arkadaşı bardan hikaye atıyor tam o saatlerde telefonumu açmıyor ama uyuyordum diyor kanıtlayamıyorum. Baska bir foto görüyorum yakın arkadaşları atıyor beş tane el var dört isim etiketli ama o saatte yine evde olduğunu söylüyor. Bilmiyorum bunlarla karşısına geçip suçlayamam ama içim içimi yiyor?
Yemesin
Ayrılın
Görüşmeyi kesin
Onun ici içini yesin size ne

Bara gitmesinde ne kötülük var ki size yalan söyleme ihtiyacı duymuş??
Konu benim için şöyle ki; eğer ben bir şeyi o adama yakistiriyorsam yapmış ya da yapmamis, benim için bir önemi yok.
Mesela bensiz bir şehre gittiginde içimden bir ses bir kadınla takılıp yattığını söylüyorsa - yani ben ona bunu yakistirabiliyorsam hiç kanıt vs aramaya gerek yok. Anlarim ki bizim ilişkiden bir b.k olmaz. Yapsa da , yapmasa da. Bunu yapacağını ona yakistirdiysam yapsın yani, bilmiyroum kendimi anlatabildim mi
Sizin hikayede de, benim için erkek arkadaşımın Sap sap erkek arkadaşlarıyla içmeye gitmesi asla mesele olmaz. Afiyet olsun, yarasın yani..ne zararı var bir akşam çıkmış eglenmis?
Ama bana yalan söylediğini, beni aptal yerine koyduğunu, ben arayınca teleodnu bilerek açmadığını hissediyorsam (yani buna ihtimal veriyorsam) benim için o iliski zaten sağlıklı bir ilişki değildir. Genelde içime böyle şeyler dogdugu zaman ben ayrılıyorum. O kişi bunları ya yapmışsa diye değil, böyle şeyleri yapacağına ihtimal verdiğim biriyle olmanın gereksiz bir çaba olduğunu bildiğim icin

Boşuna şüpheleniyorsam? Evlenme teklifi bile etti
Bunları herkes yaşıyor ama siz şüpheleniyorsunuz. Herkesin sevgilisi çıkıyodur arkadaşlarıyla. Şüphlenilmiyorsa o iliskideki kadına ayrıl demem.

Eee bara gitmiş ee 4 erkek arkadaşı ile foto atmış. Bu tarz şeyleri sizden sakliyorsa çok sıkıyor olabilir.misiniz?

Eee bara gitmiş ee 4 erkek arkadaşı ile foto atmış. Bu tarz şeyleri sizden sakliyorsa çok sıkıyor olabilir.misiniz?
Ben sıkmıyorum ki kendisi benim bara kulübe gitmemi istemiyor. benimde ben gitmiyorsam sende gitme demek gibi bir hakkım doğuyor doğal olarak. Konu o değil ki konu yalan söylemesi

Bara gitmesinde ne kötülük var ki size yalan söyleme ihtiyacı duymuş??
Konu benim için şöyle ki; eğer ben bir şeyi o adama yakistiriyorsam yapmış ya da yapmamis, benim için bir önemi yok.
Mesela bensiz bir şehre gittiginde içimden bir ses bir kadınla takılıp yattığını söylüyorsa - yani ben ona bunu yakistirabiliyorsam hiç kanıt vs aramaya gerek yok. Anlarim ki bizim ilişkiden bir b.k olmaz. Yapsa da , yapmasa da. Bunu yapacağını ona yakistirdiysam yapsın yani, bilmiyroum kendimi anlatabildim mi
Sizin hikayede de, benim için erkek arkadaşımın Sap sap erkek arkadaşlarıyla içmeye gitmesi asla mesele olmaz. Afiyet olsun, yarasın yani..ne zararı var bir akşam çıkmış eglenmis?
Ama bana yalan söylediğini, beni aptal yerine koyduğunu, ben arayınca teleodnu bilerek açmadığını hissediyorsam (yani buna ihtimal veriyorsam) benim için o iliski zaten sağlıklı bir ilişki değildir. Genelde içime böyle şeyler dogdugu zaman ben ayrılıyorum. O kişi bunları ya yapmışsa diye değil, böyle şeyleri yapacağına ihtimal verdiğim biriyle olmanın gereksiz bir çaba olduğunu bildiğim icin
Çıksın eğlensin bende öyle düşünen bir insanım ama bana kendisi ben senin kulübe bara vs gitmeni istemiyorum diyen biriyken eğer o gittiyse bende bunu sorun yaparım yani. Gerisi hiç umrumda bile değil ki konu yalan. Kendi hissiyatımı kanıtlayamamak. Daha önce güven sorunu yaşadım ve toparladık ama insanında içine kuşku düşmüyor değil

Instagram hikayeye konulan bar hep aynıysa yani mekan aynı yalan aynıysa baskın basanindir diyip gidin gözlerinizle görün uyuyup uyumadigini

Şimdi şöyle bende biraz şüpheci bir insanım daha önceki ilişkimden kalan vs travmalar. O yüzden karma karışığım
Ya güvenmeyi ogreneceksiniz yada bu ilişkide çok sıkıntı yaşarsınız gerçekten güven problemi oldu mu büyük sikinti içinde ki o kurt yer bitirir insanı

Back
X