• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan söylediğini hissediyorum ama kanıtlayamıyorum?

Bu kadar üstelerseniz adam evlilikten de vazgeçer.
Bana uyudum diyen adamı aramam. Niye arama gereği hissedeyim. Telefonu seslideyse uyandırmak için mi?
Başlarda bir iki sınarım baktım doğru söylüyor güvenirim. Bir kere güvendiğim adamı da sürekli sorgulamam. Çok boğucu bir durum. Aynısı da bana yapılsın istemem. Anında kaçarım.

Ben olsam sevgilimin elini tanırdım o 5 tane elin içinden 😅 diye düşünüyorum. Tanımıyorsanız bile ekran fotosu alın dursun, birdahaki görüşmenizde elini iyice inceleyin çaktırmadan. elinde kıllar varsa kılların şekline, parmaklarının kalınlığına, derisinin yapısına felan. Sonra fotoya bakın fotoda var mı diye 😁

Arkadaşı bardan hikaye atıyor tam o saatlerde telefonumu açmıyor ama uyuyordum diyor kanıtlayamıyorum. Baska bir foto görüyorum yakın arkadaşları atıyor beş tane el var dört isim etiketli ama o saatte yine evde olduğunu söylüyor. Bilmiyorum bunlarla karşısına geçip suçlayamam ama içim içimi yiyor?
Yalan söylüyor ve kanıtlanamana gerek yok, ben olsam ayrılırım

Back
X