Yalan söyledim lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlarına, barıştığınızı ve çocuğun yanında bu konunun açılmasını istemediğini söyle. Eğer bir gün hep beraber oturursanız nasıl tanıştınız muhabbeti falan döner yine yakalanırsın gibime geldi bana. Ben olsam çocukla 2-3 ay geçirdikten sonra “ay ben önceden n’aapmıştım” diye gülerek yaptığım şeyi anlatırdım kesin :KK53:

Çok kötü bir yalan söyledim ve her şey sarpma saracak gibi arkadaşlarıma sevgilim olmayan birini sevgilim gibi anlattım nasıl olsa tanımıyorlar diye daha sonra da mecburen sanki çocuk beni rahatsız ediyormuş da ben ayrılmıştım gibi bir şey uydurdum ve şuan çocukla aramda cidden bir şey olacak gibi çocuk duyarsa diye aşırı korkuyorum

Hayat , yüksek izleyici kitlesi hedefleyen romantik komedi filmi değil. Çok yanlış bir şey yapmışsınız ; hele ki sizden haberi dahi olmayan bir insanın sizi rahatsız ettiğini söylemeniz , çok çok yanlış. Bu ve benzeri yalanlar atan kadınlar yüzünden darp edilen ve hatta "kızımı rahatsız etti" diye kızın yakınları tarafindan öldürülen erkek haberleriyle dolu gazetelerin 3.sayfası.

Umarım bundan sonra , sosyal ortamda kabul ve değer görmek için yalan söylemekten vazgeçersiniz.

Çünkü sevgilim olmadığı için dalga geçiyorlardi bende o an ne düşündüm bilmiyorum ama yaptım daha kötüsü ayrılma sebebi şuan ne yapacağımı şaşırdım

Arkadaş ortamınızda sizinle alay ediliyorsa , yalnız kalmamak için bu duruma göz yummayın. Yalnız kalmak , bu arkadaş ortamından daha iyidir.

İşte ben söylemeyin felan desem bile bir gün laf arasında ayrılma sebebi konusu geçerse diye aşırı korkuyorum

Üniversiteye yeni basladim

Haklısınız aslında ama üzerimde öyle bir korku var ki okulu bile bırakmayı düşündüm

Okulunuzu bırakmayın. Sözde arkadaşlarınıza , "aman siz de her anlatılana inanıyorsunuz , ben de alay konusu olmaktan sıkılıp sizi işlettim , siz de inandınız " deyip gülüp geçebilirsiniz. En azından bir kılıf bulsanız da gerçeği söylemiş olursunuz ; onlar da her anlatılana inanmamak gerektiğini öğrenmiş olurlar.

İşte ben söylemeyin felan desem bile bir gün laf arasında ayrılma sebebi konusu geçerse diye aşırı korkuyorum
Keşke yalan söylemeseydiniz. Etik kısmı bir yana, her yalan bir gün patlamaya adaydır. Arkadaşlarınız ayrılık sebebiniz hakkında konuşacaklarını sanmıyorum. Ortak arkadaşlarınız mı? Değilse bir düre onları bbir araya getirmeyin. Sonra çocukla aranız baktınız çok iyi, ilişki oturunca "ya ben o zamanlar senden çok hoşlanıyordum, bu arkadaşlarım da "niye kimse yok mu ya illa söyle" diye üstüme geldiklerinde ben de seni söylemiştim bir kezinde" falan diye gülerek anlatabilirsiniz belki. Ayrılık sebebini söylemeyin boşverin, arkadaşlarınızın da gündeme getireceğini sanmıyorum.

konu uçmuş :işsiz::işsiz::işsiz:

Çok kötü bir yalan söyledim ve her şey sarpma saracak gibi arkadaşlarıma sevgilim olmayan birini sevgilim gibi anlattım nasıl olsa tanımıyorlar diye daha sonra da mecburen sanki çocuk beni rahatsız ediyormuş da ben ayrılmıştım gibi bir şey uydurdum ve şuan çocukla aramda cidden bir şey olacak gibi çocuk duyarsa diye aşırı korkuyorum

Bilmiyordum geri ekliyorum
Merhaba Ayssky,
kurallar gereği konularınızı ve mesajlarınızı silmeniz yasaktır, bilmediğiniz için silip yasak olduğunu öğrenince geri yüklediğiniz için içerik silme işlemi yapılmayacak😌

Merhaba Ayssky,
kurallar gereği konularınızı ve mesajlarınızı silmeniz yasaktır, bilmediğiniz için silip yasak olduğunu öğrenince geri yüklediğiniz için içerik silme işlemi yapılmayacak😌
Peki bir şey sorabilir miyim ben bu açtığım konuyu silmek istiyorum böyle bir şey mümkün değil dimi

Ayy ben bunu lise 1 de yapmıştım, daha önce hiç sevgilim olmadığı için bir tür hava atma derdinden 🤣 sonra da aynı bizim sınıftan onu tanıyan varmış, ona söylemeyin kimse bilmiyordu ilişkimizi falan demiştim 🤣 sonrası rezil olacam diye baya kötü oldum ama ortaya çıkmadı sanırım hiç duymadım

Takma 2-3 yıla çocuktan da arkadaşlarından da kimse kalmayacak anın tadını çıkar 🤣

Ayy ben bunu lise 1 de yapmıştım, daha önce hiç sevgilim olmadığı için bir tür hava atma derdinden 🤣 sonra da aynı bizim sınıftan onu tanıyan varmış, ona söylemeyin kimse bilmiyordu ilişkimizi falan demiştim 🤣 sonrası rezil olacam diye baya kötü oldum ama ortaya çıkmadı sanırım hiç duymadım
Benimki de çıkmaz umarım

Arkadaşlarınla kus 😃
Aklıma bu geldi 🤭🤭🤭

Ne gerek var bu ufak oyunlara? Madem söylediniz, ortaya çıkarsa da kıvıracaksınız mecbur. Kim neyi kurcalayacak diyeceğim de ortamda seviye çok düşük anlaşılan, kulaktan kulağa dedikodu şeklinde yayılabilir.

Saçma sapan yaz dizisi bölüm 1 gibi konu.
Reyting alırsa hikayeniz dallanıp budaklanır, cocuga asik seksi ve gıcık kız bunu ogrenip mutlaka sevgilinize soyler falan.
Yok tutmazsa da iki güne olaylar toplanir mutlu mesut devam edersiniz. Yani bunu biz bilemeyiz sizin reytinginiz belirleyecek 🤷🏼‍♀️

Saçma sapan yaz dizisi bölüm 1 gibi konu.
Reyting alırsa hikayeniz dallanıp budaklanır, cocuga asik seksi ve gıcık kız bunu ogrenip mutlaka sevgilinize soyler falan.
Yok tutmazsa da iki güne olaylar toplanir mutlu mesut devam edersiniz. Yani bunu biz bilemeyiz sizin reytinginiz belirleyecek 🤷🏼‍♀️
Umarım reyting almaz diyelim o zaman

Ne gerek var bu ufak oyunlara? Madem söylediniz, ortaya çıkarsa da kıvıracaksınız mecbur. Kim neyi kurcalayacak diyeceğim de ortamda seviye çok düşük anlaşılan, kulaktan kulağa dedikodu şeklinde yayılabilir.
1 kişi hariç diğerlerinin yapacağını düşünmüyorum beni sadece bir kişi korkutuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X