Yalan söyledim lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız aslında ama üzerimde öyle bir korku var ki okulu bile bırakmayı düşündüm

Ashshs yok artık.

Aklıma ortaokulda kendimi kaptırıp anlattığım yalan geldi ahshs
7. sınıfa geçiyorduk ve yaz tatili dönüşü öğretmenimiz tatil anılarımızı yazmamızı istemişti ama böyle güzel bi kompozisyon filan istiyor.

Bütün yazım dümdüz geçmiş, işte deniz, karpuz, tv zapla... Ya nalet olsun bu hikayeye, artık bu sınıfa birinin aksiyon taşıması lazım dedim ve hayal gücümle Indiana Jones filmlerini birleştirerek bir hikaye yazdım. Of, o hikayede kuzenlerimle öyle bir keşifte bulunuyoruz ki, ailelerle birlikte gezmeye gittiğimiz şehrin merkezine yakın bir mesire yerindeki, eski bir kuyuyu fark ediyoruz ve sonrasında bizi tutabilene aşkolsun. İnsan iskeletleri buluyoruz filan ama bunun kriminal bir şey mi tarihi bir şey mi olduğunu düşünüyoruz; fosil gibiler de, taşın içindeymiş de biri filan. Yoksa bir hayvana mı ait?

Edebiyat öğretmenim "Strobe! Böyle büyük bir şeyi haber verdiniz değil mi?!! Polislere?!! Birilerinin bundan haberdar olması gerekiyor!" dedi ki ya gerçekten yedi(sanmıyorum ahsh), ya da bana güzel bir korku yaşatmak istedi.

"Ehmm, verdik tabii vermez olur muyuz?" filan.

"Ee sonra ne oldu?"

"İşte sonra bizi tebrik ettiler"

"Niye çıkmadı haberlere?"

"Yok aslında haber vermedik.."

"O zaman biz haber verelim!"

Böyle tuhaf, gergin bir konuşma yaşandı, sınıftakiler pür dikkat.
O gece uyuyamadım, diğer gün okula gittiğimde yalanım çıkacak, polisler gelecek, tüm okula rezil olacağım diye. Annemlere söyleyemedim "Strobe niye rahat durmuyorsun sen?!" diye bi de onlardan tantana. Öğretmenimle çekip bir köşede mi konuşsam ne yapsam onu da bilemedim... O da hiç ses etmedi, okula bir hafta boyunca "Acaba polisler ne zaman gelecek?" diye bakına bakına gittim.

Sonra sessizce unutuldu ama bana hayatımın derslerinden biri olmuştu ahsh
Şimdi düşününce "Evet, sıkıldım yazdım nolmuş? Hayal kurmayı seviyorum" der geçerdim diyebilirdim ama o yaşta bunu düşünemiyor insan. Sizinki de biraz böyle, bir an demişsiniz işte artık, bundan sonra yalan konuşmamaya dikkat edersiniz; "Hee dedim dalga geçmeyin susun diye" dersiniz. Nolacak? :)

Sizce hem çocukla hem de arkadaşlarımla konuşmasam ortaya çıkma ihtimali var mı gorseniz ne senoryalar yazdm yıllar sonra onlar karşılaşıyor felan da söylüyorlar 😔
Aman en kotu çıkar neden takıyorsun bu kadar.. güzel bir deneyim bir daha yalan söylemezsin

Aman en kotu çıkar neden takıyorsun bu kadar.. güzel bir deneyim bir daha yalan söylemezsin
Aslında dogru söylüyorsunuz ortaya çıksa bile en kötü ne olabilir ki bana iki tarafta küser sonuçta böyle şeyler olmasa bile hayatımıza birileri girip çıkıyor olayın heyecanıyla fazla abarttım galiba ben hayatıma yeni insanlarla devam ederim o kadar da kötü bir durumda değilim sanırım

Çok kötü bir yalan söyledim ve her şey sarpma saracak gibi arkadaşlarıma sevgilim olmayan birini sevgilim gibi anlattım nasıl olsa tanımıyorlar diye daha sonra da mecburen sanki çocuk beni rahatsız ediyormuş da ben ayrılmıştım gibi bir şey uydurdum ve şuan çocukla aramda cidden bir şey olacak gibi çocuk duyarsa diye aşırı korkuyorum
images.jpeg
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamazmış

Nasıl anlatabilirim ki çocuk demez mi bana niye böyle bir iftira attın
Cahıllık yaptım dersın hata yaptım dersın böyleyken böyle. Zaten senden hoslanıyordum cok üzerıme geldıler dersın. Ben den duymanı ıstedım çünkü sana değer verıyorum de at topu ona. Bence senı gercekten sevıyorsa sorun yapmaz sonucta gay çıktı dememişsinki.

Sizce hem çocukla hem de arkadaşlarımla konuşmasam ortaya çıkma ihtimali var mı gorseniz ne senoryalar yazdm yıllar sonra onlar karşılaşıyor felan da söylüyorlar 😔
Şunun şurasında kaç ay kaç gün ya da kaç yıl sevgili kalacağınız bile belli değil bu kadar takmayın kafaya bence

Burcun ne sende benim gibi uçlarda yaşıyorsun abartı vs .. ama ben yalan söylemezdim

Çok paranoyak düşünceler sakın yanlış anlama ama çok kuruntu yapmışsın canım. Kendini üzüp canını sıkmaktan başka bir şey değil inan hiç düşünülcek bir konu bile değil boşverr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X