- 30 Mart 2009
- 14.600
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.135
- 1.123
- Konu Sahibi Strangerthings0
-
Olllldu o zaman bana musaade, madem konu sahibi de gitmiyor bana bi bilet ismarlar artikHavaalanı tamaam pasaport fotosu okey o da vaar serumlu kol vuruklu arabaaaa tamam vımin hanım evraklarınız londra vizeniz çıktı
Yok kaynanam alt katimda ama ses gidiyor aradaKaynanan Niye sende hemen bi yalan bulalim mi gitsin fotografta buluyorlar valla
Hint power gücüne geçilmiş belliKonu sahibi gel kız buraya boynunda şal vardı araçtan inerken kapıya takıldı az kalsın boğularak ölüyordun hafızanda da üzüntüden sorunlar var şu an bazı şeyleri hatırlamıyorsun :d
Bilet işine depresif hanım bakıyor. Hemen buraya bi bilet fotosu alalımOlllldu o zaman bana musaade, madem konu sahibi de gitmiyor bana bi bilet ismarlar artik
Fazla kori etkisi bak bunlar hepKonu sahibi gel kız buraya boynunda şal vardı araçtan inerken kapıya takıldı az kalsın boğularak ölüyordun hafızanda da üzüntüden sorunlar var şu an bazı şeyleri hatırlamıyorsun :d
Hemen ayarlıyorum business olsun muBilet işine depresif hanım bakıyor. Hemen buraya bi bilet fotosu alalımDepresif Penguen
Olsun, isteyenin bir yuzu hadi bakalimHemen ayarlıyorum business olsun mu
Olsun yakışır avkat hanımaHemen ayarlıyorum business olsun mu
A aaaa dunden razi beni yollamaya. Hayir arama bi daha dedik de, biyle de hevesli olmasaydin beyaOlsun yakışır avkat hanıma
Gideneee dur diyemem giden giderrr zaateeenA aaaa dunden razi beni yollamaya. Hayir arama bi daha dedik de, biyle de hevesli olmasaydin beya
Tarihi düzelttim inşallah olmuşturHesap makinesiyle hesapladim 102 yasinda cocugun var
Kaç kerr yazıldı cevap vermediKonu sahibi ne söyledin hangi senaryoyu seçtin anlat
Konu sahibi ne söyledin hangi senaryoyu seçtin anlat
Kedim dustu dicekmisKaç kerr yazıldı cevap vermedi
Pamuklu foto bulalım diyorum olmaz diyorsunuz asdfghKonu sahibi kedi dustu yalanina inanmaz adam. İngiltere vizesi alabilmeyi basarabilmis insan kedisi dustu diye gitmemezlik etmez. Bence kazali foto bulalim o daha inandirici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?