- 25 Kasım 2014
- 2.793
- 21.261
- 508
- Konu Sahibi Strangerthings0
-
Çok hızlı uçtuğu için ayakları çıkmamışHaykirdim
Bi de alcili bacak ekleyebilirsen harika olcakÇok hızlı uçtuğu için ayakları çıkmamış
Sizin beni gece gece bu kadar güldürmeye ne hakkınız var yaÇok hızlı uçtuğu için ayakları çıkmamış
Diyelim ki dede Rus.Çok ama çok aşırı zengin dedemin ölüp tüm mirasını da bana bıraktığını yazan vasiyetnamenin fotosu
Uçarken miBi de alcili bacak ekleyebilirsen harika olcak
Kedi hasta mı olsun yoksa sağlıklı mı? Elimde ayağı sarılı horoz var.Hızlıca yaptım, uygun kedi ve araç gelsin hallederiz
Eki Görüntüle 3294629
yatağımdan çıktım ahshshshahhsHızlıca yaptım, uygun kedi ve araç gelsin hallederiz
Eki Görüntüle 3294629
hafızam ve uzuvlarım pamuk ipliğine bağlı zaten shshshhshsDusmeyesin
Organ mafya misin olm sen bxjxjxh bi suru serumlu insanYeter da ifşa oluyorum iyice
Tamam ben okeyimDiyelim ki dede Rus.
Eki Görüntüle 3294631
Bunu yaptım, arka bacak alçılıSag arka koltuk camindan cikabilirse sahane olur
Nerde kizimBunu yaptım, arka bacak alçılı
Eki Görüntüle 3294633
PıfffKızlar linçleyeceksiniz ama bir halt ettim..Sırf eski sevgilim affetsin diye salak saçma ben yurtdışına gidiyorum bilet aldım vs dedim buna.Şuan pişmanım ve gitcem diye biliyor birkaç saat sonra.nasıl yalan atıp gidememiş gibi gösterebilirim
Arabanin ustune kuş mu pisliyo bu isaretledigim ne anlamadimBunu yaptım, arka bacak alçılı
Eki Görüntüle 3294633
Arka camdan fırlayan alçılı bacaklı kedi isteniyorKedi hasta mı olsun yoksa sağlıklı mı? Elimde ayağı sarılı horoz var.
Ne anlattin kiz hic bjsey anlamadim jxjxjxBisey buldum gercekten on numara plan.....sen anneni bosver...bu cocugu kaydettigin isim neyse o sekilde yakin arkadasini kaydediyorsun daha inandirici olsun istersen arkadasinin numarayi kaydet ama uste isim yerine bu cocugun numarayi yaz..sanki onu silmissinde artik numarasi gorunuyormus gibiiii... ve cocugun profilini profil yap arkadasina...sonra gitme diye mesaj at kendineee niye gitmedin derse senin icin dersin ve bunu ona kendi bile aciklayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?