Hayır ondan değil o ortamda bu kız gorunusune güvenmiyo ozguvensiz diye dusunmesinler amacıyla öyle çıktı birden ağzımdan. Suan ne kadar gereksiz sacma geliyo soyledigim sey. Herkes takıyo cunku.Gözün bozuk olsa nolurmus seni istemycek mi sanki ayrıca bişey görmedim bunda telaş etme bence
Soyleyemem vok utandırıcı : (Acil gozlerini bozman gerek.
Ben de dedim herhalde lens oldugunu bilmiyor. O daha buyuk bir yalan olurdu. Soylemende sakinca yok bence.
Gözlerim iğleşti düzenli kullandığım için lemslerinimi de
Kaç numara dedin,mesela 0,5 falan dediysen zaten çok az.Bazı göz numaraları yaş ilerledikçe geriler,eğer istiyorsan doktora gider muayene olursun ve artık düzeldiğini söylersin.
Cok utanıyorum ozguvensiz bu şeklinde düşünecek diye : (Lensleri çıkarıp feryat et Allahım görüyorummm görüyorum diye
Şaka bir yana söyle nişanlına gitsin. Bu kadar küçük bir yalanı vicdan yapıp söylediğine mutlu bile olacaktır:)
Varmı gerçekten peki böyle bisey?
Gözlükle ilerliyo numara diye biliyorum ben lensi arastirayım bakalım birPek emin değilim ama düzenli kullanımda eğer gözler ileri derecede bozuk değil ise tabiki düzeliyor ben knedim için Dr gittiğimde öyle dedi bana dr
Mümkün degil ameliyat fobik olduğumu biliyo olsam haberinin olmaması imkansız çünkü hep bir aradayızLazer yaptirdim düzeldi de
gözümün numarası düşmüş artık lens kullanmama gerek kalmadı dersiniz olur biter,
evet derece düşüyor zamanla.
Ha bak onu da 2 değil 0.2 yani 0.25 miş ne bileyim ben gözden pek anlamam diye çıkarsın işin içinden. Diğer türlü 2 numara epey sağlam bir dereceBen 2 derece diye sallamıstım onunda düşmesi mümkün mu peki
Ben 2 derece diye sallamıstım onunda düşmesi mümkün mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?