iyi fikir bunları okusa sanırım beni daha iyi anlıcak...çünkü kendimi iyi ifade edemicem...birazda sulu gözlüyüm ağlamakta istemiyorum yanında...
tabiki burayı okutamam ona...sadece belki okusa tam olarak duyuglarım anlar diye yazmak istemiştim...ağlamadan sıkılmadan utanmadan anlatacağım...
kendinle çelişiyosun gibime geldi yerimseniben
ne için çelişiyorum?
ahanda burda
Canım, karşıdakinin sana sorabileceği tek şey '' bana neden yalan söyledin'' olabilir. Bunun dışında, ailenle ilgili en ufak şeyin hesabını sana soramaz, ezileceğin bir durum yok. Kimseyi ezdirme.
Ben konuyu en başından okumadım, nasıl bir yalan söyledin orasını bilmiyorum, yalandan kastın, sadece gerçekleri söylememiş olmansa , bu biraz daha kolay anlaşlır bir durum. Ama annem şöyle süper bir işte çalışıyor, babam şöyle süper bir işte çalışıyor, gibi uç yalan söylediysen, karşıdaki biraz tepki gösterebilir tabi. Onun dışında gerçekleri olduğu gibi anlatamamış isen, bu tam olarak yalan söylediğin anlamına gelmez. Sadece paylaşamadığın anlamına gelir.
Buradakileri okutma fikri bana çok yakın gelmedi. Askerliğinin bitmesine ne kadar var bilmiyorum ama, geldikten sonra , göz göze yüz yüze, konuşman daha uygun olabilir. Ağlasan da, en azından senin duygularını daha iyi görmüş olabilir. Uzaktayken, anlamakta daha zorluk çekebilir.
yok canım...sadece duygularımı anlaması açısından okusa beni iyi anlar anlamında söyledim...gözlerine bakarak anlatıcam...
ailemle ilgili sadece annemin çalışmadığını söyledim...zaten babam emekli olduğu için onun calışmadıgını biliyor...onun dısında varlıklı bir aile olmadıgımızı ve zor gunler gecırdıgımızı biliyor...
O zaman ortada öyle büyük bir yalan yok, çok rahatça konuş. Bileceği kadarını zaten biliyormuş. Ben ortada seni sıkıntıya sokacak çok ta bir yalan göremedim.
Hakkında hayırlısı olsun. Alacağın her sonuç, senin için hayır unutma.
o sızı bırakmadan sız bırakın..
annemkarsımda ve ona bakdım bunu okurkende dunya bı yana canımın ıcı bı yana ısterse paşa oglu olsun ama benı annemın calısdı anlının terıyle cocuklarını okutup doyuran bı kadın oldu ıcın bırakmasından korkucaksam o kısı hayatımın yanından gecemez..dılerım onun gıbı anne olurum bende kadın olurum ..
ellerı opulcek cennetlık bı anneyı anlatmakdan korkmayın ..
onun mucadelecı savaşcı hoşgorulu nekadar azımlı oldugunu ovunerek anlatın bence..
eger gercekdende aıle kavramına onem verıyo ose sıze daha sıkı ellerle sarılır..
rujmanca düzensiz derken babam çalışmıyor annem çalışıyor normalde babanın çalışması annenin evde olması lazım değil mi demek istedin heralde
erkek arkadaşına herşeyi düzgünce anlat
valla bu ayrılma sebebi değil
sonuçta ailenle değil senle evlenecek
annemin durumundan dolayı değil ona yalan söylediğim için benden ayrılma ihtimali var...
onun dışında annem tam olarak sizin anlattıgınız gibi elleri öpülesi ve ve baş tacı edilmesi gereken biri...
evet yanlış mı yazmışım? anlatıcam...bakalım inşallah oda senin gibi hoş görülü olur...
canım benim ilk mesajını okuduğunda annem temzilğe gidiyor düzensiz bir ailem var deyince ben de öyle anladım
dilin kemiği yokmuş gercekten ilerleyen mseajlarında ne demek istediğini anladım
umarım mutlu olursun canım bnm
anneciğinde inşallah temizliğe gitmekten kurtulur bu yaşında
3 yıldır birlikteymişsiniz dile kolay canım
ama sen düzgünce anlatırsan terddütlerin yüzünden yalan söylediğini söylersen ve bu davranışından dolayı cok üzüldüğünü belirtirsen anlayışla karşılayacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?