yalan söyledim...

Birde bu temizlik konusunu buyutmeyin memleket ekmek derdinde.. Simitci universiteleri unuttunuzmu? sigortasiz iscileri ve daha nice sorunlar boyle bir memlekette temizlige gitmeyi ayip karsilayan kesimler her zaman karsit fikir olmalidir.. Ama annenizde calismasin yeter bence.. Alismis calismaya durmak istemiyor ama bence calismamasi icin israr edin eliniz elmek tutuyor mesleginiz var herseyiniz tamam ee daha ne gerek varki?

teşekkürler yorumun için...elimden geleni yapıcam inşallah...

benim annem ve babam ne olursa olsun onlara ben dışında kimse tek kelime edemez ettirmem.ha beni annem ve babamdan dolayı küçük görecek kişiyle de zaten ben olmam.sonuçta arsız değil hırsız değil namusuyla yaptığı bir iş.kaldı ki öyle bile olsa bunda benim suçum ne olurdu ki.siz bir kere ilişkinize dürüst ve şeffaf başlamamışsınız ben bu ilişkinin sonu için parlak düşünmüyorum.çünkü kız arkadaşım benden saklasa ben onu bırakırdım çünkü beni 3 seneye kadar aldatmasını kabul edemezdim.açık net olmayan bir insanla da hayatımı asla birleştirmezdim.

inşallah canım...biraz fazla büyüttüm kafamda söylediğin gibi elimde olmadan...ama artık anlatmanın zamanı geldi...anlatıp kurtulucam bu dertten...ayrılmak yada ayrılmamak ona kalmışş

ilk zamanlar söyleyemedim.sonrada sizin gibi düşünmesinden korktum ama artık korkmuyorum...isterse ayrılsın benden...yapacak bişey yok...bu arada...yalnızca bu konuda dürüst davranmadım sadece bu konuda başka hiç birsey yok...yalan sahte olan başka bisey yok...

istediğm nicki kullanrm sana ne ya da kime ne? benmde sevdiğim nick bu.gerçekten alakasız bi soru.en azından bilincindesnşakkıdı ayrıca ben görüşlerimi yazdm.çelişiyo dedm evet çelişiyo.alla alla yaa :1closedeyes:

işin güzel yanıda burda.tanımadğmz birine herkes 4 bi koldan yardımcı oluyo.herkes fikrini söyleyp birbirini aydınlAtıyo güzel olan işte olumunekankayizsmile ama sen çelişiysn bende fikrimi söyledm gördüğümü kaydirigubbakcemile2

tabiki hayır alakası bile yok...annem başımın tacıdır benim...sadece babamdan bahsediyorum...bizi bırakıp memlekete gitti...orada boş boş geziyor...okumamızı istemedi...
kızlar ben ne kadar hatalı oldugumun zaten farkındayım...annem çok değerli benim için...anneme deger vermediğimi söylemiyorum...ama düşünsenize babam sorumsuz,suçlu,hatalı diye nasıl anlatırdım...sorun bu lütfen...ben zaten acı çekiyorum...[/QUOTE]

güzelim neden acı çektiğini anlayamadım baban sorumsuz bir baba herkes babasını yada annesini seçemiyor. bunun sorumlusuda sen deilsin annen kadıncagız evişinde çalışıyormuş. emeğiyle ve namusuyla bunu arkadaşlarınıza yada sevgilinize söyleyemediyseniz kusura bakmayın arkadaşlarınızda sizde problemli olmalısınız. annenizin nesinden utandınız ev işinde çalışmasımı utandırdı sizi anneniz işçi emekçi illaki dr mühendis öğretmen olması gerekmiyor insanın emek harcaması için.sevgiliniz deilde sizin önce kendinizi yenilemeniz gerekiyor niçin biliyomusunuz sizi ve ailenizi olduğu gibi kabul etmeyen sevgili yada arkadaş zaten ikiyüzlü kişiliksiz insanlardır.

güzelim neden acı çektiğini anlayamadım baban sorumsuz bir baba herkes babasını yada annesini seçemiyor. bunun sorumlusuda sen deilsin annen kadıncagız evişinde çalışıyormuş. emeğiyle ve namusuyla bunu arkadaşlarınıza yada sevgilinize söyleyemediyseniz kusura bakmayın arkadaşlarınızda sizde problemli olmalısınız. annenizin nesinden utandınız ev işinde çalışmasımı utandırdı sizi anneniz işçi emekçi illaki dr mühendis öğretmen olması gerekmiyor insanın emek harcaması için.sevgiliniz deilde sizin önce kendinizi yenilemeniz gerekiyor niçin biliyomusunuz sizi ve ailenizi olduğu gibi kabul etmeyen sevgili yada arkadaş zaten ikiyüzlü kişiliksiz insanlardır.[/QUOTE]

yorumun için tşk ederim

konuşmana dikkat edersen sevinirim bu esprili bir soruydu eleştirmek değildi niyetim
insanlara bir şeyi söylerken esprimi yapıyor yoksa başka birşeymi söylüyor sizde bunun bilincinde olun bence

hayır ben herşeyi anlatma taraftarı değilim hemen.

ilk olarak onu dene,varsayım yap,benim annem temizlikçi olsaydı... diye başlayan varsayımlar yap,sorular sor ama çaktırmadan,baktınki insan gibi konuşuyor,ne var bunda olabilir,namusuyla çalışıyor falan dedi,o zaman bundan cesaret alırsın doğruyu söylersin.ama baktınki dalga geçiyor anlamıyor,o zaman bu gerçeği bilmeyi haketmiyor bence.ansızın bırak aşk acısıyla kalsın o hiçbişeye değmeyen insan.

yok dalga geçmez...ben onu ilk tanıdıgımda böyle korkularım vardı ama sonra onu tanısım çok iyi biridir.ama yalan söylediğimi söyleyemedim dilim varmadı...ama şuanda bana büyük bir tepki verecek...anlatmadığım için güveni sarsılacak...

bence o kadar büyük bişey olmaz.
eğer bu adam senin kötü niyetli bir insan olmadığını biliyorsa gerisi kolay.

ailecek keyfi tıkırında olanlar anlamaz çünkü.kendini biraz senin yerine koyar ve bir iki kızar sonra barışırsınız,sanki ilişki boyunca palavramı sıktın,alt tarafı annenle ilgili önemsiz bir ayrıntıda yalan söyledin..

bende sevgilime çok yalan söyledim ama o herseferinde benle uzun uzun sebeplerini konuştu,ve ona birdaha yalan söylememem için güven verdi,düşünün sayısız yalan söylediğim halde.(tabi burdan yalancı olduğum anlamı çıkmasın ama kişisel güvenliğim açısından bazı konularda yalan söylemişimdir bazı insanlara)

inşallah canım dediğin gibi olur...şimdi bir arkadasıma anlattım annemin durumunu...çok şaşırdı...neden söylemedin daha önce dedi...
anlattım sebeplerini karşılıklı ağladık durdukk işte msnde...

Rujmanda canim onceki sayfanin birinde yazmissin alinti yapmadim.''Ben sana yalan soyledim'' seklinde baslama cumlelerine, yalan konusunda cok hassas olan bi insanla konusmana bu sekilde baslarsan senin anlattiklarindan cok ''bana yalan soylemis'' dusuncesi aklinda kalir.

Bize yazdiklarini yani icten hissettiklerini onma da anlat ve samimiyetini hissettir.Karsimizdaki insandan saygi istiyorsak once biz saygi duymaliyiz.Sen zaten annenin senin icin ne kadar degerli oldugunu defalarca yazdin gizlemenin nedenlerini de cekinmeden rahatca soylemelisin.

Hersey gonlunce olsun

saol tatlım çok saol...evet dünden beri kafamda belirlemeye çalışıyorum söyleyeceklerimi...sana yalan söyledimle başlamıcam...tşkler...sanırım psikologsunuz bu konuda daha fazla yardımcı olabilir misin bana?onu incitmemek ve kendimi ifade etmem için neler yapmalıyım?

emin ol korktuğun gibi olmayacak bencede yalan söyledim deme bunu senden gizledim çünkü.... diye başla korkularını hislerini isteklerini anlat en sonundada seni çok seviyorum de o da sana sarılır veeee mutlu sonnn (içime doğuyo böyle olacak)

ayy canım Allah razı olsun...iyi niyetin her zaman yüzünü güldürsün...inşallah böyle olur çok saol...

ama bunlar gerçek düşüncelerim inşallah sende çok ama çok mutlu olursun söyleyince zaten çok rahatlayacaksın artı o zaman hayallere dalarsınboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…