yalan soyledim

Kimin ne olduğunu elbette sen de bilemezsin güzelim...
Evet zengin olabilir, ama bu durum senin söylediğin yalanı asla affettirmez.
Ailesi çok zengindir fakat senin köylü ailen kadar asil değildir.
Herşey olabilir bu hayatta.
Aileninde günahına girme boş yere.
3 aylık bir hadise için kendi benliğinden de vazgeçme.
Köylülük zenginlik para bir tebessüm kadar değerli olmamalı hiçbir zaman...

sevgilime yalan soyledim kendimle ilgili iki konu hakkinda...3 aydr beraberiz ama hala itiraf edemedim ona bu yalanlarimi...bu gunlerde artk itiraf edicem deyip duruyorum kendi kendime bilmesi lazim diyorum daha fazla bole devam etmek istemyiorum sanki ne kdr gec solersem o kdr cok beni affetmicekmis gibime geliyor...aslinda oyle ck onemli seylerde degil...ben koy kiziyim yani koyde buyudum ailem koyde yasiyor snra liseyi yatili okudum univ de ole yatili okuyorum...ona koyden oldugumu soleyemedim...ama er yada gec solemem lazim...koylu oldugum icin utanmiyorum sadece insanlarin sana bakisi degisiyor...belkide oda oyle bakar diye soylemedim...soyleyemedim...onu cok seviyorum kaybetmekten ck korkuyorum...zaten beni ben oldugum icin gecmisimle dogrularimla yalnisalirmla sevmicekse sevmesin...dort dortluk biri degilim...ona gelince onun durumu ck iyi zenginler desem abartmam herhalde...ilk zmnlar onu simarik buluyordum sevgili olunca onu tanidim ve ona ck baglandim...yalanimi itiraf etmek ona daha fazla yalan soylemek istemiyorum...onunla konusmadan once sizlere sormak istedim...sizce affeder mi beni...

Fazla vakit gecmeden söyle kurtul. Öyle affedilmeyecek bir yalan degil. Benide kizarkadasim zorla yalanci yapmisti zamaninda. Kendisi herkese yasini büyük söylüyordu, bende ozamanlar onun hem en yakin arkadasi, hemde sinif arkadasi oldugum icin onun yalani ortaya cikmasin diye bende yasimi 2 yas büyük söylemistim onun tanidiklarina. Bunun üzerine esimle tanistim, tabiki sahte yasimla. Sonra sevgili olunca söyledim gercegi. Bizim iliskimizde bir sorun teskil etmedi, etmediki suanda evliyim :69:

sen kaç yaşındasın o kaç yaşında canım?yalan söylemişsin zaten hoşnut değilsin bu durumdan kendin de söylüyorsun... sıkma canını.ben de yalandan nefret ederim ama bence yalan söylediğini itiraf etmek yerine sizinkilerin bu yaz sonu köye taşınacaklarını falan söyle zaten uzun zaman köyde yaşadıklarını söyle yani bir nevi doğruyu anlat ama yalanın olduğu gibi kalsın. çünkü bana eğer böyle bir şeyin yalan olduğunu söylese karşımdaki kişi çok değer kaybederdi gözümde.
çok üzüldüm.

yani böyle söyleyince ortaya çıkmayacak mı:53:erkek arkadaşı tanışmak istiyormuş,bahsi geçmeyecek mi:26:ya da kızımız ailesinide mi tembihleyecek:34:tembihlediğinde ailesi kızlarının kendilerinden utandığını öğrenip üzülmeyecek mi:59:

offfff ne kadar çok soru sormuşum ama cevaplarsan sevinirim:34:

Fazla vakit gecmeden söyle kurtul. Öyle affedilmeyecek bir yalan degil. Benide kizarkadasim zorla yalanci yapmisti zamaninda. Kendisi herkese yasini büyük söylüyordu, bende ozamanlar onun hem en yakin arkadasi, hemde sinif arkadasi oldugum icin onun yalani ortaya cikmasin diye bende yasimi 2 yas büyük söylemistim onun tanidiklarina. Bunun üzerine esimle tanistim, tabiki sahte yasimla. Sonra sevgili olunca söyledim gercegi. Bizim iliskimizde bir sorun teskil etmedi, etmediki suanda evliyim :69:

senin ki bu konuya göre çok basit bir yalan,hatta yalan bile değil:34:

Back
X