- Konu Sahibi Mavisim696
Biz de de aynı sorun var çocuğumuz olmuyor. Biz söylemeyi tercih ettik onların bir bekleyiş içerisinde olması ve her fırsatta dile getirmesi bizi daha çok yorardı. Şuanda tedavi aşamasını soruyorlar yine delleniyorumm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de de aynı sorun var çocuğumuz olmuyor. Biz söylemeyi tercih ettik onların bir bekleyiş içerisinde olması ve her fırsatta dile getirmesi bizi daha çok yorardı. Şuanda tedavi aşamasını soruyorlar yine delleniyorumm.
En azından beklenti içinde değiller. Bide eşimde sıkıntı var bide kp sürekli bebek istediğini söylediğinden olmadığını bilsin dedim ben. Evlendikten 6 ay sonra sormaya başladılar da biz istediğimiz zaman başlamıştık denemelere.Bende tedavi surecinde sorulara maruz kalip da bide o strese girmek istemedim. Insan destek bekliyo fakat hep kostek oluyolar genelde
canım benim tedavi anlamında elinden geleni yap bir de duanı eksik etme duanın açamayacağı kapı yok gönülden ve inanarak edildikten sonra.. benimde 1 yıl bekledikten sonra oldu en son ilaç tedavisine başladık yumurta geliştirici ilaç alıyordum ve her aldığım ilacın başında Rabbim bu ilacın bitimini hayırlı bir evlatla sonuçlandır bize hayırlı bir evlat nasip et diye içiyordum çok şükür ilaç bitti çatlatma iğnemi oldum Rabbim nasip etti
Biz denemedik sorun var mı yokmu bilmiyoruz da hayatımızı planlayan insanlarla dolu etrafımız.. Herkesin herkes hakkında söyleyeceği bişey muhakkak var.. Kendinizi bu yuzden çok sıkıntıya sokmayın.İnşallah hayırlısıyla olur evladınız.Sağlıkla kucağınzıa almak nasip olur inşallah..
En azından beklenti içinde değiller. Bide eşimde sıkıntı var bide kp sürekli bebek istediğini söylediğinden olmadığını bilsin dedim ben. Evlendikten 6 ay sonra sormaya başladılar da biz istediğimiz zaman başlamıştık denemelere.
Bence söylememek en doğrusu, sonra aileler bu konuda çok fazla irdelemeye sorular sormaya başlayacaklar, bu sefer de bunalttıkları için rahatsızlık duyacaksınız.
Bilinçsizce davranıyorlar aslında, herkes çocuk sahibi olacak illaki ve illa filanca zamanda olacak diye bir kaide yok. Siz çocuk sahibi olmak istiyorsunuz zaten o ayrı konu.
İçinizi ferah tutun, inşallah sağlık anlamında herşeyiniz iyi gider ve tez zamanda hamile kalırsınız.
Rabbim yardımcınız olsun.
amin canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim sana da tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sadece biraz daha sabret herşeyin bir zamanı olduğu gibi bebişlerinde bir zamanı var ve o zamanı bekliyorlar bana kayınvalidem müjdeli haberi ne zaman vericeksin diye soruyordu sürekli ben de Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman diyip geçiyordum sen de öyle yap boşver her gece kendim ve bebeğim için dua ettiğim gibi isteyen ve bekleyen herkes içinde dua ediyorum tatlım senin içinde ederimCok sevindim Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah. Dua ediyorum sizlerde dua edin benim icin :)
neden saklıyorsunuz kı ? Arkadaslarınzıdan bıle?
Söylesen ne olur biliyormusun, şu otu kaynat, şu bitkinin şu buharı falan.
Güzel muhabbet oluyor :)
amin canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim sana da tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sadece biraz daha sabret herşeyin bir zamanı olduğu gibi bebişlerinde bir zamanı var ve o zamanı bekliyorlar bana kayınvalidem müjdeli haberi ne zaman vericeksin diye soruyordu sürekli ben de Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman diyip geçiyordum sen de öyle yap boşver her gece kendim ve bebeğim için dua ettiğim gibi isteyen ve bekleyen herkes içinde dua ediyorum tatlım senin içinde ederim![]()