yalan soylemeye deger mi ?

Hic bilmiyorum. Simdide face te duvarimda sarki paylasmis. Konusma zahmetine girme boyle iki sarki affeder kafasinda ol.

elmayla armudu birbirine karistirmadan konussmak lazim.

yalan soyledi ise; guveninizin sarsildigni hatta birsure gorusmek istemedignizi soyleyebilirdiniz.
zaten dugun konusunda da otomatikmangitmiyor olurdunuz
ancak bunun yerine, sanki sizin isteklerinizi o reddetmis de odesmek icin boyle demissiniz gibi tepki vermissiniz.

aciklamadan ozru beklemeden hemen bitti demeniz eger barisacaksaniz ilerde sizi ciddiye almamasina neden olur, o yuzden fevri davranmamakla iyi ediyorsunuz ancak diyaloga devam ettigniz surece hatasini anlayip ozur mu diler yoksa "ok gelme" vb cumlelerle mi gecistirir bilemiyorum...
bastan hata yapmissiniz bence. buna devam edip onun umursamaz cumlelerine ayni sekilde devam ederek yazmayin BENCE.

Gelme dedikten sonra bir daha da cevapbyazmadim. Bir sure konusmayi hic dusunmuyorum ki hatasina ragmen aramayip ozur dilemeyen bi adami ben hic aramam. Enson facebook ta duvarimda bir sarki paylasmis nazende sevgilim diye sozlere bakiyorum duruma bakiyorum kel alaka bir sarki iki sarki paylsyimda inansin bu der gibi.
Oyuzden bende ne birsey yazcam ne cevap vercem nede ararsa konuscam.

Güvende bir kere sarsıldı mi insan bir daha güvenemiyo. Arkadaslarinda dediği gibi bugün yarin başından savar ileriki zamanlarda peşinden koşar. Ben olsam intikamımi alırdim ayni hissi yasatirdim ona. Birde suna sukredin Allah müsaade etmemiş sizi kaldırmasına aramasaydiniz ogrenemeyecektiniz. Bundan sonra ona gore hareket edersiniz.

Ya icime mi dogdu ne artik. Hissettim normalde aramayacaktim.

Yalan soylemesine degecek bir konu degil tabi ama ona gore demek ki onu bu konularda sikmayan sevgilisinin guvenini sarsmaya degermis

Yalan söylemesi şöyle bir kenara dursun özür dileme gereği duymaması çok ilginç sanırım iyi niyetinizi suistimal ediyor kaldı ki kısıtlayan bir sevgilide değilmişsin yaptığı şey gerçekten aranızda ciddi bir sorun oluşturmaya yeterli sebeptir hem yalanının hemde bu umursamazlığının açıklamasını adam gibi yapmadan sakın yumuşama bunun altında bir iş var gibi mesaj falan atma hatta o sana döndüğünde hemen cevap verme bırak biraz g.... tutuşsun.

Başka yalanlarınıda yakalarsan ilişkiyi bitir , böyle yalacı adamla bir ömür tüketilmez ,anlaşılan seni hafife alıyor arkadaşları senden daha değerli

Bende o sekilde davraniyorum. Telefonu sessize aldim. Face te falanda c.disi gozukuyorum. Hic birsekilde cevap vermeyecegim ona

Başka yalanlarınıda yakalarsan ilişkiyi bitir , böyle yalancı adamla bir ömür tüketilmez ,anlaşılan seni hafife alıyor arkadaşları senden daha değerli

Aynen bozma sakın tavrını elindekinin kıymetini bilmeyi öğrensin yoksa gitmez böyle göz kulak kapayarak olmamış gibi yaparak sabırlı ol canım

Birde bazı erkekler ilişki ve evlenmeye müsalt adamlar değil daha çok çocuk ruhlu ,olgunluktanda eser yok , böyle tipler evlensede kadının pek değeride yok ,o eğlensin arkadaşlarla gezsin tozsun ,kadında onu evde beklesin böyle tiplerde aşırı sosyal oluyor

Başka yalanlarınıda yakalarsan ilişkiyi bitir , böyle yalacı adamla bir ömür tüketilmez ,anlaşılan seni hafife alıyor arkadaşları senden daha değerli
Baska yalanlarini yakalayana kadar. Bi iliski devam etmezki boyle surekli acaba dogrumu soyluyor kuskusuyla devam edebilecegimi sanmiyorum. Zaten bir aciklama bile yapmadi gerek duymuyor demek ki cokta onemli degil bu iliski

Hic boyle bir tip degil ki. Gayet agirbasli duzgun birisi. Hatta evlilik diye basimin etini yiyen o. Aileleri ne zamn tanistircaz.diye skstran da oydu. Ilk defa boyle bir durum yasadik ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. Kendimi cok uzgun ve aldatilmis hissediyorum. Ilk kez olmasina ragmen affedeyim duzelelim moduna giremiyorum. Icimde birseyler kirildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…