yalan soylemeye deger mi ?

Ben zaten hic anlamiyorum. Ben trip yaptigimda ya da biseye kirildigimda bile gonlumu almak icin ugrasan adam boyle bir tepki verdi. Yukusamayi dusunmuyorum cunku yaptigi aciklamaya hala inanmadim. Doyurucu gelmiyor. Unutmus soylemeyi sonrada son anda gelisti sinirlenirsin neden haberim yok diye soylememis. Hala inandirici gelmedi.zaten hala cok beni ikna etmek icin ugrasmadi da.

o gün kimle nerede olduğunu kanıtlasın, ondan sonra ne yapacağınızı düşünürsünüz...

Dur bakalım bunun sonu bir yere varacak ama umarım iyi bir yere varır. 4 sene az bir zaman değil.

Bugin ayrildik. Serefsizce birsey yapmadgini bni aldatmadgini benim abarttigimi soyledi. Haketmiyormus bu kadar ustune gitmemi. Surei trip ve surtusme halindeymisim. Migdesi bulanmis bukadar bu konuda ustune gitmemden sklmis. Ayrilmayi sectik.

bugün denize bi kızla gitti yarında sen gelmiyosun diye aynı kızla düğüne gidecek şaka bi yana bunun altında bişey aramalısın tatlım :)

Bugin ayrildik. Serefsizce birsey yapmadgini bni aldatmadgini benim abarttigimi soyledi. Haketmiyormus bu kadar ustune gitmemi. Surei trip ve surtusme halindeymisim. Migdesi bulanmis bukadar bu konuda ustune gitmemden sklmis. Ayrilmayi sectik.
ne kadar zamandır birliktesiniz

Merhaba arkadaslar. Ayrildik diye soylemistim ki zaten oyleydi. Bende ki esyalarini soz icin aldigimiz yuzukleri aksama dogru bir kutuya koyup bugun icin kargoya vercektim. Birden kapi caldi. Benbtabi pijama terlik modda. Bi actim karsimda o. Dugune gotirmeye gelmis tabi dugin bahane oturup konustuk. Gercektende iki kisi gitmisler. Plani cuma yapmislar cuma bana haber vermeyi unutuncada son dkka diye solenek istememi. Hatasinin farkinda gozkuyo ozur falan diledi. Simdilik bole...

yani gereksiz bi yalan olmuş...
ya farklı bişey var yada gerek duymadı sana haber vermeye.....

Acikcasi tuhaf bir bakis aciniz var. Ilk olarak evet asigim ki oyuzden sevgilim. Ikincisi iki uc gunluk degil 4 yildir devam ediyo ve onumuzdeki ay soz kesilecekti. Ayrica isin icine guven girince evli olup olmamak onemli degil.
Anladım şimdi. ama erkeklere böyle yaparak evli olsanda olmasan daki sen zaten bayadır berabermişsin, daha da uzaklaştırıyoruz... hoş değil yaptığı.. ama 4 yıldır bir şeylerin çoktan oturması gerekirdi... ya bu adam senden çekiniyor korkuyor. ya da gerçekten biyanlışı var. bence üzerine fazla gitme ..kaybetme korkusunu kaybeden erkek uzaklaşır.bırak o düşünsün sen düşünme .. ona düşünme fırsatını ver aklı başına o zaman gelir.

neden yalan söyledin de bakalım ne dicek ..

yalan;güvensizlik yaratır .. güven olmazsa gerisi de olmaz ..

Trip atmamdan uzulmemden yabda beni kirmaktan asiri korkar. Aslinda oldukca oturmus bir iliskimiz var zaten daha once guvensizlik hic yasamadim. Ilk yakaladgim yalan bu ve ilk yalani da bu sanirim. O da oldukca pisman oldugunu dile.getirdi ve bir daha tekrarlanmyacgni. Bakalim :)

sevindim adına inşaallah canım Rabbim iki cihanda beraber mutlu mesut etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…