yalan soylemeye deger mi ?

O şarkının sözleri "Nazende sevgilim yadıma düştün", yani "cilveli sevgilim aklıma düştün..."; sevgilinin aklına düştüğün hali buysa, aklına düşmesen ne olacaktı kim bilir

Bildiğin seni aldatmakla tehdit etmiş ayol
Bugüne kadar sadık kaldım, kıymetim bilinmedi, bundan sonra ipimi koparıyorum, hazırlıklı ol demiş resmen.
Ki böyle bir tehdit savuran insanın da bundan önce sadık olduğuna da inanmam, kimse kusura bakmasın.

Bi tarafim diyor ki nedenini anla belki aciklamadi vardir boyle hemen bitirme diger tarafimsa yalanin buyugu kucugu olmaz simdi bunda yalan soyleyen ilerde nelerde soylemez
Canim yalanin küçüğü büyüğü olmaz. Bu küçük bi yalan bida olmaz diyoruz hep ve daha niceleri cikiyor. Bizzat kendim yasadim. Zaten artik ne derse içinde hep kusku olcak inanmicaksin şahsen benim oyleydi. Ve yiprandik gittii. Pismanim. . ilk yalaninda tekmeyi vursaydim keske.

''herşeye hazırlık ol'' diyerek seni açık açık tehdit ediyor. Ne yapacak Allah aşkına aldatacak mı, başka kızlarla mı dolaşacak. Tehdit ettiği olaya gel erkek milleti işte
Benden once o sekilde iliskileri vardi zaten. Normalde baska hir tartsmada dese ustunde bile durmazdim ama yalanini yakaladiktan sonra diyince cok gercekci geliyor

Benden once o sekilde iliskileri vardi zaten. Normalde baska hir tartsmada dese ustunde bile durmazdim ama yalanini yakaladiktan sonra diyince cok gercekci geliyor

Sana çektirecek gibi duruyor , kendini ne sanıyor? sana kalmış senin hayatın ama ağzının payını verip yoluna bak, yapamıyosan da en azından kendini ezdirme sonra daha da ileri gider gibi duruyor.

Bilmiyorum aldatmayacagina guveniyorum hernekadar benden once butarz iliskileri olsada.

Bakin her zaman şöyle dusunmenizde yarar var. Ben bundan ayrilirsam karsima ondan cok daha iyi biri cikacak mi. Onun da ayri ayri problemleri olacak. Yani perfect bir ilişki olduguna inanmam ben hicbir zaman. Mutlaka sorunlar olur. Bikac nedenle kestirip atmayin. Artilar fazlaysa eksileri gormeyiverin bence.

Sana çektirecek gibi duruyor , kendini ne sanıyor? sana kalmış senin hayatın ama ağzının payını verip yoluna bak, yapamıyosan da en azından kendini ezdirme sonra daha da ileri gider gibi duruyor.
Burclardan mi diyeyim ikimizde kocuz. Biz.buna yoruyoruz.en azindan tartismalarimiz bolebsiddetli geciyor maalesef

Bence sevgilinizin bu davranışı bir vesile olsun ve elinize kağıdı kalemi alıp bir tarafa ilişkinizin iyi yanlarını diğer tarafa ise kötü taraflarını yazın. İlişkinizi değerlendirin en başından bu zamana kadar. Doğruları mı yanlışlarını götürüyor yoksa yanlışları yanında doğruların bir anlamı kalmıyor mu? Sonuca göre bir yol çizin.

Bence bir süre sakin kal. Yaptıkları tam bir "hem suçlu hem güçlü" tarzı. Hiçbirşey yapmadan durabilirsen 1 hafta sürmez tutuşur totosu.

sadakati bir lutuf gibi anlatan kisiden her sey beklenir...

simdiye kadar birsey yapmadiysa kendisi icin yapmadi, sizi kaybetmek istemedigi icin o riski almadi,
" aldat canim, no problemo" deseydiniz size kizan degil gevsek gevsek gulecek biri oldugu belli oluyor yolladigi mesajdan.

haber vermeyi unuttum diyip sucunu bastirmak icin "beni mi denetliyorsun, zaten guvenin sarsilmaya hazirmis" vb cumleler kursa daha mantikli olurdu...

affetmeyi dusunuyorsaniz yalvarsa bile bu kisiyi bastan sona tartin derim.
evlenince ne gibi tehditler savuracak kavgalarinizda...?

Öncelikle sevgilinizdeki bu denli rahatlık nerden geliyor merak ettim burdan beni bile rahatsız etti açıkçası..
O gün bir haltlar karıştırmış belliki,yakalanınca da kuyruğu dik tutuyor haspam.
böyle yapınca karşısındaki de "aman da ben seni çok seviyorum.affet aşkım,sana nasıl güvenmem ki ben ayıp bana" falan diyerek yelkenleri suya indireceğini sanıyor galiba.attığı mesajda da bu yönde bir vicdan yaptırmaya çalışmış.bugüne kadar sadıktım şimdi senin yüzünden herseyi yapıcam artık falan diye zırvalamasından belli.
Bence;sakın yumuşama,hiçbir şekilde konuşmamaya devam et.%100 o haksız ve eninde sonunda dank edecektir.Seni kaybetmek istemiyorsa o gün yaşananları bir bir anlatıp gerektiği gibi seninle iletişim kurar zaten.

Bence bir süre sakin kal. Yaptıkları tam bir "hem suçlu hem güçlü" tarzı. Hiçbirşey yapmadan durabilirsen 1 hafta sürmez tutuşur totosu.
Bir haftaya kalmadan gece mesaj atmis once cevap vermedim sonra" yalan soyledigime degmedi.Kızıcqksın diye niye en son haberim oluyor diyeceksin diye unuttum söylemeyi " demis. Dedim hala cok ikna olmadim inanmiyorum zaten inanmamaktada hakliyim. Ilk yalanimdi zaten beceremedim anladin sana yalan konusmayi sevmiyorum falan dedi. Dusunmem gerekiyor dedim cevap atmadim. Bugun gidecegimiz dugine cagryor. Gelmeyi dusunmuyorum bu olanlarin ustune dedim. Dahada birsey yazmadim

Ya aynen bende oyle dedim zaten normal durust bir iliskide binlar olmaz. Yapmiyorsun diye pdul mu vermeliyim ? Bende yapmiyorum bende odul istiyim ozamn dedim.
Ayrica yapmakbistediklerin bunlarsa buyur yap. Amabsonuclarinada sen katlanirsin dedim.

En son gece unuttugunu son anda gelistigi icin kizarim diye soylememeis ama bilmiyorum cok inandirici gelmedi.
Soyledigi ilk yalan ve iliskiyi getirdigi duruma bakin. Cok mu lazimdi.sanki yalan soylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…