- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
Aldatma yoksa da bu yüzden boşanılmaz :/ Diğer türlü de haklısınız dediklerinizde... Ne yapılır bilmiyorum iyice kafam karıştı ama hesabını da sormak istiyorum...Benden sana tavsiye ; bu konu icin kocani bosamayacaksan yüzüne vurma...
Sebebine gelince bak konuyu nasil kapattim. Zaten inanmak istediklerini soyledim. Yine yakalanirsam yine aynisini yaparim. Bana hic bir yaptırımı olmuyor diye düşünür.
Tabi yine sen bilirsin...
Bir sürü kavga tantana huzursuzluk... Yok yıldım benrahatsız olsun dıye yapacaksın zaten canım ,
İşte sadece o günden sonra aramış ne öncesinde ne sonrasında başka yok o yüzden sanmıyorum.Belki işe gidince engeli kaldırıyor eve gelirken engelliyor ve bu şekilde konuşuyorlardır. Ulaşamayınca da aramıştır.
Yani arama kaydını takip etmeniz tam doğru bilgi sağlamaz gibi geldi.
whatsappweb de uyarı geliyor ama telefona. Bilgisayarda oturum açık olduğu görünüyor yaniOnun için de WhatsApp Web’i kuracağım, o da çıkar ortaya öyle birşey varsa...
İste ben de onu diyorum. Parlayıp söneceksen yapma bunu. Sinirlenip affedeceksen boyle bir kapı olduğunu anlamasın. Bence kendini sakinlestir . Politik ol azcıkAldatma yoksa da bu yüzden boşanılmaz :/ Diğer türlü de haklısınız dediklerinizde... Ne yapılır bilmiyorum iyice kafam karıştı ama hesabını da sormak istiyorum...
Vallahi Ben sizi kıskandırmak için değilde işine öyle geldiği için konuşmuş kızla.şu an aralarında birşey olduğu kesin ciddi birşeylermi bilemem.ama var bi durum.Hemen konuya girmek istiyorum. 1 hafta önce eşimle ciddi kavga ettik. Sebebi de iş yerinden bir kızın eşimi aramasıydı. Cevapsız olarak gördüm ve numarayı hemen tanıdım. Kız WhatsApp’tan engelli normal hattan aramış. Neden engelli olduğuna gelirsek; nişanlıyken eşimle bir ara ayrılmıştık, o da güya beni kıskandırmak için bu kızla çalışırken sohbet etmiş sonra mesaj çekmiş kur yapmışlar üstü kapalı ama sadece 1 kez mesajlaşma vardı, sonra biz barışıp ben mesajları görünce kızı engelledik işi gereği konuşacaksa da iş dışında muhabbete girme dedim. Üçümüz de aynı iş yerinde çalışıyoruz. Ama benim eşime laf geçmez ki! Kız neden seni aramış dediğimde ne bileyim ben yanlışlık olmuştur falan filan dedi. Arayalım numarayı tanımıyormuş gibi beni aramışsınız de bakalım dedim bana çıkıştı ne bu şimdi çok istiyorsan kendin ara diye. Bana ısrarla aylardır zaten görmedim birim değiştirmiş dedi. Daha sonra kavgamız iyice büyüyünce konu kendiliğinden kapandı yani biraz küstüm sonra yemek hazırlamış falan şakalar yaptı barıştım uzatmayım dedim. Bugün burada geçen bir konu üzerine içime kurt düştü, Fatura detayını inceledim. Kızın cevapsızından 1 gün sonra eşim kızı arayıp 15 dakika konuşmuş! Üstelik sormuştum sonra kızı gördün mü derdi neymiş falan demiştim yok görmedim demişti. Acaba bir daha arama eşim kıskanıyor falan mı dedi? Gördüğümü söylesem yine kavga çıkacak biliyorum konuyu yine saçma sapan yerlere taşıyacak. Üstelik ne önceki ayda ne de sonra bir daha aranmamış. Yani ilişki vs değil. Zaten aynı iş yerindeyiz kulapıma bir şekilde gelirdi tanıyanlardan. Ama sinir de oldum kıza ne diye anlatıyorsun gözünde beni küçük düşürüyorsun karım seni kıskanmışa çeviriyor olayı. Eğer bunu anlatmadıysa ne anlatacak... Ya da hiç böyle söylemedi beni aramışsın diye aradı o da bir ihtimal. Ama ben uzak ol mesafeli ol dediğim halde ertesi gün niye arıyorsun 15 dakika neyi konuşuyorsun?! Gel de çık işin içinden!... Çok sinirliyim bu sinirle olmadık yerlere vardırmaktan da korkuyorum ama içten içe hesap sormak istiyorum. İşe giderken bir şey yokmuş gibi davrandım ama içim içimi kemiriyor!.. Eşimin egolarından resmen bıktım!... Çevresindeki ilgiyle besleniyor resmen!....
O zaman hiç işe yaramaz ki :/whatsappweb de uyarı geliyor ama telefona. Bilgisayarda oturum açık olduğu görünüyor yani
Aynı iş yerindeyiz ve kız yeni yer değiştirdi eşim de değiştirmeye çalışıyor ve bir türlü başaramadı herhalde nasıl yaptı vs diye Kızı konuşturdu ama yine de gereksiz başka adam mı kalmadı tabi. Her bakımdan haksız ve rahatsız edici bir durum...Bi mazisi muhabbeti olmayan 15 dakka konuşmaz
Haklısın ama politik olmak öyle zor ki... Yoksa mantıklı olan sizin dediğiniz. Peki hiç söylememeli mi? Güvenimi de sarstı muhabbet etme demişim gitmiş telefonda 15 dakika konuşma nedir ya?!İste ben de onu diyorum. Parlayıp söneceksen yapma bunu. Sinirlenip affedeceksen boyle bir kapı olduğunu anlamasın. Bence kendini sakinlestir . Politik ol azcık
Ben olsam konunun gidiş hattına göreHaklısın ama politik olmak öyle zor ki... Yoksa mantıklı olan sizin dediğiniz. Peki hiç söylememeli mi? Güvenimi de sarstı muhabbet etme demişim gitmiş telefonda 15 dakika konuşma nedir ya?!
Doğru sonra affetmem desem de inanmaz daha kötülerine zemin hazırlayabilir. :/Ben olsam konunun gidiş hattına göre
a) Söylerim canına okurum ve geri adım atmam.3 5 ay sürterim burnunu ama çocuklarım var yatakta da basmamışım derim . Affederim
b) Görmemezlikten gelirim . Çünkü özlerim
Bu sebepten adam boşamayacağıma göre bilipte affettiğimi düşünmesindense sesimi çıkarmam
Bence aldatma veya karim gordu arama gibi bir durum yok. Aradi ve is konustu ama size de konustum dese yine kiyamet kopacakti onun icin nasil olsa bir daha konusmayacagim diye dusunup size de konu kapansin diye yoo görmedim dedi.Hemen konuya girmek istiyorum. 1 hafta önce eşimle ciddi kavga ettik. Sebebi de iş yerinden bir kızın eşimi aramasıydı. Cevapsız olarak gördüm ve numarayı hemen tanıdım. Kız WhatsApp’tan engelli normal hattan aramış. Neden engelli olduğuna gelirsek; nişanlıyken eşimle bir ara ayrılmıştık, o da güya beni kıskandırmak için bu kızla çalışırken sohbet etmiş sonra mesaj çekmiş kur yapmışlar üstü kapalı ama sadece 1 kez mesajlaşma vardı, sonra biz barışıp ben mesajları görünce kızı engelledik işi gereği konuşacaksa da iş dışında muhabbete girme dedim. Üçümüz de aynı iş yerinde çalışıyoruz. Ama benim eşime laf geçmez ki! Kız neden seni aramış dediğimde ne bileyim ben yanlışlık olmuştur falan filan dedi. Arayalım numarayı tanımıyormuş gibi beni aramışsınız de bakalım dedim bana çıkıştı ne bu şimdi çok istiyorsan kendin ara diye. Bana ısrarla aylardır zaten görmedim birim değiştirmiş dedi. Daha sonra kavgamız iyice büyüyünce konu kendiliğinden kapandı yani biraz küstüm sonra yemek hazırlamış falan şakalar yaptı barıştım uzatmayım dedim. Bugün burada geçen bir konu üzerine içime kurt düştü, Fatura detayını inceledim. Kızın cevapsızından 1 gün sonra eşim kızı arayıp 15 dakika konuşmuş! Üstelik sormuştum sonra kızı gördün mü derdi neymiş falan demiştim yok görmedim demişti. Acaba bir daha arama eşim kıskanıyor falan mı dedi? Gördüğümü söylesem yine kavga çıkacak biliyorum konuyu yine saçma sapan yerlere taşıyacak. Üstelik ne önceki ayda ne de sonra bir daha aranmamış. Yani ilişki vs değil. Zaten aynı iş yerindeyiz kulapıma bir şekilde gelirdi tanıyanlardan. Ama sinir de oldum kıza ne diye anlatıyorsun gözünde beni küçük düşürüyorsun karım seni kıskanmışa çeviriyor olayı. Eğer bunu anlatmadıysa ne anlatacak... Ya da hiç böyle söylemedi beni aramışsın diye aradı o da bir ihtimal. Ama ben uzak ol mesafeli ol dediğim halde ertesi gün niye arıyorsun 15 dakika neyi konuşuyorsun?! Gel de çık işin içinden!... Çok sinirliyim bu sinirle olmadık yerlere vardırmaktan da korkuyorum ama içten içe hesap sormak istiyorum. İşe giderken bir şey yokmuş gibi davrandım ama içim içimi kemiriyor!.. Eşimin egolarından resmen bıktım!... Çevresindeki ilgiyle besleniyor resmen!....
Aldatma olsa öncesinde sonrasında çok aramalar çıkardı ben de zannetmiyorum öyle bir şey olduğuna inanmıyorum ama benim yanımda arasa sert konuşmadın derdim kavga ederdik o yüzden yanımda aramak istememesini de anlıyorum. Korkmuştur muhtemelen olay çıkmasın diye yanımda aramak istememiştir. Ama iş konuşacağı ortam yok, en fazla kıza yerini nasıl değiştirdin ben yapamadım kimlerle görüştün falan muhabbetine girmiştir diye düşünüyorum ama yine de eşimin çenesinin bu kadar düşüp 15 dakika konuşmasını yersiz buluyorum. Bu konuda çok rahatsız olduğumu biliyor sonuçta daha mesafeli olmasını istiyorum. Zaten kızın eşimi arayabilmesi eşimin öncesinde kıza yeterince mesafe koyamadığına işaret ediyor. Bu yüzden kızıyorum. Dün yine uyardım o kızla selamlaştığını bile görmek istemiyorum dedim. Bakalım...Bence aldatma veya karim gordu arama gibi bir durum yok. Aradi ve is konustu ama size de konustum dese yine kiyamet kopacakti onun icin nasil olsa bir daha konusmayacagim diye dusunup size de konu kapansin diye yoo görmedim dedi.
Eşimi tanısanız böyle söylemezdiniz, çok çenesi düşer muhabbeti uzatır o yüzden mazileri ortada ben biliyorum aynı yerde çalışıyoruz. Ama bu kadarı bile yetti sinir olmama.Bi mazisi muhabbeti olmayan 15 dakka konuşmaz
Eşimin sıkıntısı çok zaten bir sürü alanda kızdırmayı başarıyor! :/ Bu durumda da kızla kıskandırmak mı istedi yoksa ayrılığın psikolojisi ile kıza mı yanaştı emin değilim doğrusu. Ama dün seni seçmişim ne diye aklına kötü şeyler getiriyorsun tarzında şeyler söylüyordu.Yani adam sizi kıskandirmak için resmen kızı kullanmış zamanında ve bu adamla evlenmissiniz. Şimdi karakter tahliline girmeyeceğim ama kızı bosverin eşiniz sıkıntıli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?