Yalan söylemiş!

Benim de daha önce bütün olayı mahvettiğim zamanlar oldu. Baktım ben neye kızsam eşim tedbir alıyor bir daha kontrol edebileceğim durumda olmuyorum siliniyor mesajlar vs o yüzden şu anda zor da olsa sessiz kalıyorum. Böyle eşlere strateji şart! Kızsam söylesem yarın fatura analizini de inceleyemem çünkü :/

Aynen bekleyin ve devamını kontrol edin o numara yada bilmediğiniz başka bi numara var mı sürekli görüşme durumu uzun konuşmalar

Yaa bence cok da sikmayin. Ne olacak yani naptin ne ettin nasil hallettim diye konussa. Yani bakin siz kendiniz de kabul ediyorsunuz sizin sikmalariniz esinizi yalana yonlendirmis.

Yaa bence cok da sikmayin. Ne olacak yani naptin ne ettin nasil hallettim diye konussa. Yani bakin siz kendiniz de kabul ediyorsunuz sizin sikmalariniz esinizi yalana yonlendirmis.
Ama ben eşime hem bana bu kadar kısıtlama getirirken (iş yerindeki müdürümü bile iş için arayacağım zaman aramamı istememesi) kendi rahatça ne ayak olduğu belli olmayan bir kızı üstelik ayrıldığımızda yazışmalarından dolayı sinir olduğum bir kızı aramasına hem de ısrarla yanımda aramayıp ertesi gün olmadığım zaman 15 dakika konuşmasına kızıyorum. Hadi aradın bari uzatma ne konuluyorsun 15 dakika! Bazen bakıyorum telefonu kapatınca 10 dakikada bile bir sürü şey konuşuluyormuş diyorum iyice sinir oluyorum bu yaptığına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…