Yalan söylemiş!

Fatura detaylarında o kız ile daha önceden görüşmesi var mı ?
Ayrıca çekineceği bir durum olmasa siz sorduğunuzda aradım ve rahatsız etmemesi gerektiğini söylerdim dedi. Ha gerçi bunu diyecek adam siz ara yanımda deseniz arardı zaten.
hoşunuza gitmeyecek şeyler konuşuldu bence.
Çaktırmadan araştırın derim

eşim kıskanıyor demek için 15 dk konuşma olmaz bence bırak nereye çekerse çeksin yap kavganı sende farklı yerlere çek

Sizin de eşiniz sabahlara kadar telefonunu elden düşürmese zorla dedektif olursunuz ki hep peşinde de değilimdir durum beni buna itti. Eşim dışarı çıkar arkadaşlarıyla arayıp sormam bile. Bu kızla da masum bir muhabbet değil resmen kurlaşma vardı o mesajlaşmada. Yorucu olmasına yorucu ve ben de yoruldum zaten... Bir de ısrarla yanımda ara dediğimde aramaması beni suçlaması ertesi gün arayıp 15 dakika konuşması sizce de garip değil mi? Ben görünce şok oldum ve neyin konuşması diye düşünmeden edemiyorum. Bir de aldatmalar böyle muhabbetlerle başlar zaten kimse pat diye sevgili olmaz diye düşünüyorum.

Başka yok hiç. Sadece ertesi gün konuşması var. Ben de hemen hesap sormayım araştırayım diye düşündüm. Ama çok sinir bozucu içimde patlıyor resmen!...

Çok zor ama sanırım böyle yapmak zorundayım Bakalım tutabilirsem :/

Yalan söyleyip hata yapan eşiniz hesap sormaktan çekinen sizsiniz. Nasıl bana yalan söylersin diye direk sorun . Ne münasebet elin kadınıyla 15 dk konuşacak ve benden saklıycak benim için büyük sıkıntı . Hesap sorun bence

sen şuan sorsan bile
sana diyecek yok bişey sormak için aramış onu cevapladım vsvs
yalan söyleyecek
dur bakalım biraz

Şimdiden gergin misin demiş mesaj çekmiş anladı soğukluğumu tabi ama elimden geleni de yapmaya çalışıyorum. Mantıklı olan bekleyip aramaları takip etmek ama öfkeden de kuduruyorum!

sen şuan sorsan bile
sana diyecek yok bişey sormak için aramış onu cevapladım vsvs
yalan söyleyecek
dur bakalım biraz
Dediğiniz gibi elime bir şey geçmeyecek bir güzel kavga edeceğiz sonrasında yine anlamayacak hatasını belki daha temkinli olacak kayıtlar konusunda sonra belki daha kötü yerlere varacak söylemezsem diye bir seçenek olmayacak zaten en fazla bir süre daha bekleyeceğim sonunda kesin patlarım ben! Hele ki o dürüstlükten dem vururken ben ağzının ortasına parlatmamak için zor tutacağım kendimi! ((

duuurr
sakin ol
eline hiçbirşey geçmeyecek ve sen sadece bir daha bakamayacaksın belkide.
bir kaç gün bekle

Açıksası yakaladığını belli et açıklamasını yapsın çünkü bu kurt her zaman içinde olur. Kavgadan korkma suçlu olan o.

Belki işe gidince engeli kaldırıyor eve gelirken engelliyor ve bu şekilde konuşuyorlardır. Ulaşamayınca da aramıştır.
Yani arama kaydını takip etmeniz tam doğru bilgi sağlamaz gibi geldi.

Benden sana tavsiye ; bu konu icin kocani bosamayacaksan yüzüne vurma...
Sebebine gelince bak konuyu nasil kapattim. Zaten inanmak istediklerini soyledim. Yine yakalanirsam yine aynisini yaparim. Bana hic bir yaptırımı olmuyor diye düşünür.
Tabi yine sen bilirsin...

Belki işe gidince engeli kaldırıyor eve gelirken engelliyor ve bu şekilde konuşuyorlardır. Ulaşamayınca da aramıştır.
Yani arama kaydını takip etmeniz tam doğru bilgi sağlamaz gibi geldi.
Onun için de WhatsApp Web’i kuracağım, o da çıkar ortaya öyle birşey varsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…