- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
eşim kıskanıyor demek için 15 dk konuşma olmaz bence bırak nereye çekerse çeksin yap kavganı sende farklı yerlere çekHemen konuya girmek istiyorum. 1 hafta önce eşimle ciddi kavga ettik. Sebebi de iş yerinden bir kızın eşimi aramasıydı. Cevapsız olarak gördüm ve numarayı hemen tanıdım. Kız WhatsApp’tan engelli normal hattan aramış. Neden engelli olduğuna gelirsek; nişanlıyken eşimle bir ara ayrılmıştık, o da güya beni kıskandırmak için bu kızla çalışırken sohbet etmiş sonra mesaj çekmiş kur yapmışlar üstü kapalı ama sadece 1 kez mesajlaşma vardı, sonra biz barışıp ben mesajları görünce kızı engelledik işi gereği konuşacaksa da iş dışında muhabbete girme dedim. Üçümüz de aynı iş yerinde çalışıyoruz. Ama benim eşime laf geçmez ki! Kız neden seni aramış dediğimde ne bileyim ben yanlışlık olmuştur falan filan dedi. Arayalım numarayı tanımıyormuş gibi beni aramışsınız de bakalım dedim bana çıkıştı ne bu şimdi çok istiyorsan kendin ara diye. Bana ısrarla aylardır zaten görmedim birim değiştirmiş dedi. Daha sonra kavgamız iyice büyüyünce konu kendiliğinden kapandı yani biraz küstüm sonra yemek hazırlamış falan şakalar yaptı barıştım uzatmayım dedim. Bugün burada geçen bir konu üzerine içime kurt düştü, Fatura detayını inceledim. Kızın cevapsızından 1 gün sonra eşim kızı arayıp 15 dakika konuşmuş! Üstelik sormuştum sonra kızı gördün mü derdi neymiş falan demiştim yok görmedim demişti. Acaba bir daha arama eşim kıskanıyor falan mı dedi? Gördüğümü söylesem yine kavga çıkacak biliyorum konuyu yine saçma sapan yerlere taşıyacak. Üstelik ne önceki ayda ne de sonra bir daha aranmamış. Yani ilişki vs değil. Zaten aynı iş yerindeyiz kulapıma bir şekilde gelirdi tanıyanlardan. Ama sinir de oldum kıza ne diye anlatıyorsun gözünde beni küçük düşürüyorsun karım seni kıskanmışa çeviriyor olayı. Eğer bunu anlatmadıysa ne anlatacak... Ya da hiç böyle söylemedi beni aramışsın diye aradı o da bir ihtimal. Ama ben uzak ol mesafeli ol dediğim halde ertesi gün niye arıyorsun 15 dakika neyi konuşuyorsun?! Gel de çık işin içinden!... Çok sinirliyim bu sinirle olmadık yerlere vardırmaktan da korkuyorum ama içten içe hesap sormak istiyorum. İşe giderken bir şey yokmuş gibi davrandım ama içim içimi kemiriyor!.. Eşimin egolarından resmen bıktım!... Çevresindeki ilgiyle besleniyor resmen!....
Sizin de eşiniz sabahlara kadar telefonunu elden düşürmese zorla dedektif olursunuz ki hep peşinde de değilimdir durum beni buna itti. Eşim dışarı çıkar arkadaşlarıyla arayıp sormam bile. Bu kızla da masum bir muhabbet değil resmen kurlaşma vardı o mesajlaşmada. Yorucu olmasına yorucu ve ben de yoruldum zaten... Bir de ısrarla yanımda ara dediğimde aramaması beni suçlaması ertesi gün arayıp 15 dakika konuşması sizce de garip değil mi? Ben görünce şok oldum ve neyin konuşması diye düşünmeden edemiyorum. Bir de aldatmalar böyle muhabbetlerle başlar zaten kimse pat diye sevgili olmaz diye düşünüyorum.Gerçekten yorucu olmuyor mu bu kadar ajan gibi herşeyi araştırmak zaten engellemiş öncesinde konuşmada da yok yani nedir bu kadar kavga edecek. Aramalara bakmak yok engelletmek falan filan sizi sevmese size dönmezdi ama engellemesi bile sizin kıskandığınızın ve engellettiğinizin göstergesi zaten kız o zaman anlamıştır bunu kafaya taktığınızı şimdi arayıp eşim kıskandı dese ne olur yani ortada bir durum görüşme de yok biraz kendinize güveniniz olsun o zamanlarda da çıkmamışlar ki işyerinde bir sohbet yani kzıda asılma falan olsa peşini bırakmazdı
Başka yok hiç. Sadece ertesi gün konuşması var. Ben de hemen hesap sormayım araştırayım diye düşündüm. Ama çok sinir bozucu içimde patlıyor resmen!...Fatura detaylarında o kız ile daha önceden görüşmesi var mı ?
Ayrıca çekineceği bir durum olmasa siz sorduğunuzda aradım ve rahatsız etmemesi gerektiğini söylerdim dedi. Ha gerçi bunu diyecek adam siz ara yanımda deseniz arardı zaten.
hoşunuza gitmeyecek şeyler konuşuldu bence.
Çaktırmadan araştırın derim
Çok zor ama sanırım böyle yapmak zorundayımBacım 15 dakka bildiğin muhabbet süresi bir daha arama demek için değildir o ama eski kayıtlarda arama yokmuş diyorsun bir müddet bekle yine kayıtlara bak zaman zaman ateşe verme ortalığı zor da olsa tut kendini
Yansın!Bildigin sohbet etmisler dili yanasicalar.
Zor sabrediyorum valla ama eşim haksız da olsa olayı saçma sapan yerlere getirebiliyor.Kız da bozuk yani ...
Durum daha da kötü o zaman .
Kesinlikle eşime sorardım bekleyemezdim ben .
Takipte kalın o zaman ama ben durumdan işkillendim .Zor sabrediyorum valla ama eşim haksız da olsa olayı saçma sapan yerlere getirebiliyor.
Dediğiniz gibi elime bir şey geçmeyecek bir güzel kavga edeceğiz sonrasında yine anlamayacak hatasını belki daha temkinli olacak kayıtlar konusunda sonra belki daha kötü yerlere varacak söylemezsem diye bir seçenek olmayacak zaten en fazla bir süre daha bekleyeceğim sonunda kesin patlarım ben!sen şuan sorsan bile
sana diyecek yok bişey sormak için aramış onu cevapladım vsvs
yalan söyleyecek
dur bakalım biraz
duuurrDediğiniz gibi elime bir şey geçmeyecek bir güzel kavga edeceğiz sonrasında yine anlamayacak hatasını belki daha temkinli olacak kayıtlar konusunda sonra belki daha kötü yerlere varacak söylemezsem diye bir seçenek olmayacak zaten en fazla bir süre daha bekleyeceğim sonunda kesin patlarım ben!Hele ki o dürüstlükten dem vururken ben ağzının ortasına parlatmamak için zor tutacağım kendimi! ((
Kıskançtır kendisi fazlaca! O yüzden ben biraz kendime baksam makyaj yapsam hemen rahatsız oluyor. Yine de herkes kendine baksın diyorum ve yapıyorum.
O ilk anları atlattım ya sakinim artık ama takipteyim :)duuurr
sakin ol
eline hiçbirşey geçmeyecek ve sen sadece bir daha bakamayacaksın belkide.
bir kaç gün bekle
Zamanını bekliyorum. Birkaç gün sabredeceğim ama sonra hesabını elbette soracağım...Açıksası yakaladığını belli et açıklamasını yapsın çünkü bu kurt her zaman içinde olur. Kavgadan korkma suçlu olan o.
Benden sana tavsiye ; bu konu icin kocani bosamayacaksan yüzüne vurma...Hemen konuya girmek istiyorum. 1 hafta önce eşimle ciddi kavga ettik. Sebebi de iş yerinden bir kızın eşimi aramasıydı. Cevapsız olarak gördüm ve numarayı hemen tanıdım. Kız WhatsApp’tan engelli normal hattan aramış. Neden engelli olduğuna gelirsek; nişanlıyken eşimle bir ara ayrılmıştık, o da güya beni kıskandırmak için bu kızla çalışırken sohbet etmiş sonra mesaj çekmiş kur yapmışlar üstü kapalı ama sadece 1 kez mesajlaşma vardı, sonra biz barışıp ben mesajları görünce kızı engelledik işi gereği konuşacaksa da iş dışında muhabbete girme dedim. Üçümüz de aynı iş yerinde çalışıyoruz. Ama benim eşime laf geçmez ki! Kız neden seni aramış dediğimde ne bileyim ben yanlışlık olmuştur falan filan dedi. Arayalım numarayı tanımıyormuş gibi beni aramışsınız de bakalım dedim bana çıkıştı ne bu şimdi çok istiyorsan kendin ara diye. Bana ısrarla aylardır zaten görmedim birim değiştirmiş dedi. Daha sonra kavgamız iyice büyüyünce konu kendiliğinden kapandı yani biraz küstüm sonra yemek hazırlamış falan şakalar yaptı barıştım uzatmayım dedim. Bugün burada geçen bir konu üzerine içime kurt düştü, Fatura detayını inceledim. Kızın cevapsızından 1 gün sonra eşim kızı arayıp 15 dakika konuşmuş! Üstelik sormuştum sonra kızı gördün mü derdi neymiş falan demiştim yok görmedim demişti. Acaba bir daha arama eşim kıskanıyor falan mı dedi? Gördüğümü söylesem yine kavga çıkacak biliyorum konuyu yine saçma sapan yerlere taşıyacak. Üstelik ne önceki ayda ne de sonra bir daha aranmamış. Yani ilişki vs değil. Zaten aynı iş yerindeyiz kulapıma bir şekilde gelirdi tanıyanlardan. Ama sinir de oldum kıza ne diye anlatıyorsun gözünde beni küçük düşürüyorsun karım seni kıskanmışa çeviriyor olayı. Eğer bunu anlatmadıysa ne anlatacak... Ya da hiç böyle söylemedi beni aramışsın diye aradı o da bir ihtimal. Ama ben uzak ol mesafeli ol dediğim halde ertesi gün niye arıyorsun 15 dakika neyi konuşuyorsun?! Gel de çık işin içinden!... Çok sinirliyim bu sinirle olmadık yerlere vardırmaktan da korkuyorum ama içten içe hesap sormak istiyorum. İşe giderken bir şey yokmuş gibi davrandım ama içim içimi kemiriyor!.. Eşimin egolarından resmen bıktım!... Çevresindeki ilgiyle besleniyor resmen!....
Onun için de WhatsApp Web’i kuracağım, o da çıkar ortaya öyle birşey varsa...Belki işe gidince engeli kaldırıyor eve gelirken engelliyor ve bu şekilde konuşuyorlardır. Ulaşamayınca da aramıştır.
Yani arama kaydını takip etmeniz tam doğru bilgi sağlamaz gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?