yalan söylerken yakalandım :((

ofka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
10
0
0
Antalya
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var..bugün işten erken çıktım..acil bi durum oldu çıkmam gerekti...neyse eve geldim..bişey sormak için üst makamdaki birini aramam gerekti..aradım... dedi şuan nerdesiniz dairede mi ???ben de yok işteyim hala dedim..sonra buraya gelmeniz gerekir dedi..ben de iş çıkışı gelirim o zaman dedim..sonra x hanım yanınızda mı diye sordu bende yok dedim ..(işte olsa yanımda olması gerekir)yakalandım korkusuyla şaçmalamaya başladım dedim acil işim çıktı izin aldım ben evimdeyim şimdi şuraya gitcem falan filan..o kadar telaş olmuşum ki adam sıkıldı tamam dedi teli kapattık..yaaa çok mu rezil oldum sizce????adam ne düşünmüştür benim hakkımda ((

Neden yalan soyledin ki?
İcinde bulundugun durum senın ıcın sıkıntı olsa bıle, dogruları cat cat soylemek gıbısı yooookk...
-1'e dusecegıne -2 olmussun

Bence adam senin taktığın kadar takmamıştır bile. Acil işin çıkmış ayrıca bunuda söylemişsin karşındakine çok sorun olacağını sanmam..

Eğer böyle konulara önem veren bir insansa takılır ve bir daha söylediklerinize itibar etmez..
Anlayışlı zor durumda olduğunuzu anlamış ve doğruyu, konuşmanın sonunda itiraf etmiş olmanız onun için önemliyse hiç üstelememiştir

Neden yalan soyledin ki?
İcinde bulundugun durum senın ıcın sıkıntı olsa bıle, dogruları cat cat soylemek gıbısı yooookk...
-1'e dusecegıne -2 olmussun

varya öle birseyko dogruyu söylemek ne olursa olsun isterse ucunda idam olsun EVET BEN YAPTIM demek mesela en basit örneği okdr güzelki o dogruyu sölemek cocukken abıme yalan sölemıstım daha kucuktum yanagıma vurdu hızla bır daha yalan duymuycam dıye canım abım iyiki vurmus o yuzden şimdi herkes okdr cok güvenırkı bana ne olursa olsun dogrudan şaşmıyorum arkadasım işin varsa işim var de cıktınmı cıktım de yalana basvurma bos yere bence buda sana ders olur gibi aynı bana oldugu gibi belkı dogrularla mutlu olursun bundan sonra :)

olan olmuş . . yalan sölediğiniz kişiyle yüzyüze görüştüğünüzde sebebini açıklarsınız olur biter
Buda size ders olmş olur birdahada aynı hatayı yapmazsınız

en azından doğru düzgün yalan söyliyemiyosunuz panikliyosunuz buna sevinin

ben olsamda çok utanırdım ama iki gün sonra unutur gördüğünde açıklarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…