• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan söyleyeceğim. Vicdanen çok rahatsızım.

Sanırım internetten tanıştınız. Cok istiyorsanız görmeyi birakin o gelsin. Siz neden gidiyorsunuz?
cok uzak bir yer diyorsunuz; başınıza kotu birsey gelebilir yada aileniz ogrenebilir. O zaman onların gözünde güvenilirliliginiz kalmayacak.
Hayatta kim olursa olsun Anne babanızı uzdugunuze değmez.
Umarım pişman olmazsınız.

Benim de korktuğum nokta bu. Öğrenirlerse beni hiç affetmezler. Babamın gözünde değerim eksi sonsuz olur. Çünkü babam bana çok düşkün.

Yahu siz çok mu safsiniz çok mu aşktan gözünüz karardi bilemedim nasıl ilk defa görüşeceginiz birinin ayağına gidersiniz kadın dediğin azcik ağır olacak ya ne o öyle bekleyin kışa kadar kendi gelsin

Ayrıca bide evinde kalacakmissiniz hemde 3 4gun ya nasıl böyle bişey normal gelir anlamıyorum bikere ilk bulusmada eve giden kız erkeğin gözünde yatmak için gidiyordur aslında kadınların gözünde de böyle ilk buluşma için hızlı bir başlangıç değil mi sizcede?

geçen bi konu vardı kk da sizin gibi bi hanim kizimiz gitmiş ilk bulusmadan adamın evine adam tabi yanasmaya kalkmış kız yok diyince de ee eve niye geldin o zaman demiş gayet haklı olarak

Bu işler böyledir kısaca..gidip evinde kalıp kendi degerinizi düşürmeyin ilk bulusma böyle olmaz kesinlikle olmamalı

Haklısınız. Dünyanın binbir türlü hali var. Bilmiyorum ama çok fazla güvendim ona. O konuda içime korku düşmüyor.

Size 'haksızsınız' demiyorum. Hepiniz söylediğiniz her şeyde haklısınız. Ben, sadece görüşmeyi çok istiyorum. Gerçekten çok fazla istiyorum.
bak 12 sayfada sana tek bir kişi bile görüşme demedi. sadece kendini riske atmanı istemiyoruz. biz seni görmemişiz etmemişiz bu kadar endişelenmişiz aileni düşünsene bi? kendi kızın olsa böyle bir şeye ne tepki verirdin ona göre hareket et. yarın bir gün başına bir şey gelse üzülen anan baban olur kimse değil. el oğlu sana acımaz evime geliyosa ve üç beş gün kalıyorsa aranızda geçenleri hesap eder anca. ister inan ister inanma. kimseye koşulsuz güvenme. bende açarım bir fake adres kimse zerre anlayamaz

Benim de korktuğum nokta bu. Öğrenirlerse beni hiç affetmezler. Babamın gözünde değerim eksi sonsuz olur. Çünkü babam bana çok düşkün.
Hic birsey icin kirma aileni canim. Ayrica Allah esirgesin her gun bir kadın cinayeti haberi okuyoruz Allah esirgesin.
Sana deger veriyorsa o gelsin.

bende çok istemiştim zamanında onun yanına gitmeyi, ama gitmedim ailemden ayrı şehirde yaşamama rağmen o geldi tıpış tıpış : D

Son düzenleme:
Haklısınız. Dünyanın binbir türlü hali var. Bilmiyorum ama çok fazla güvendim ona. O konuda içime korku düşmüyor.

Tabiki dünyanın bin türlü hali var bu kadar insan gitme diyorsa vardır bildikleri emin ol.

İnternetten tanışıp mutlu olanlar da var illaki kötü çıkacak diye bişey yok ama sizin gitmeniz hoş olmaz dışardan bakıncada hoş görünmüyor ki bu tepkileri aldınız

Benimde sevgilim uzakta ama bazen günü birlik uçakla gelir gider beni görmeye böyle yapabilirsiniz sizde biraz yorucu ama değer. .

Evinde kalma konusu ise tam bir facia hiç dusunmeyin bile.

Size 'haksızsınız' demiyorum. Hepiniz söylediğiniz her şeyde haklısınız. Ben, sadece görüşmeyi çok istiyorum. Gerçekten çok fazla istiyorum.
sen ilk gorusecgn biri ile aynı evde kalman bile sacma bu ilk bulusmada fazla değil mi sizce de.? bu rahatligi nasil buluyorsunuz hadi geçtim ilk tanismayi uzakligi falan.. bu kadar mi rahatsinz..?

Bence ailenize yalan söyleyip, sizi görmeye gelmemiş birinin yanına siz de gitmemelisiniz. Ne sebep olursa olsun. Eğer görüşmek istiyorsa bir yolunu bulur ve sizi görmeye gelir. Aileniz bu duruma izin vermez zaten, ama siz de yalan söylemeyin. Elbette zaman zaman ufak yalanlar söyleyebilirsiniz, kim söylemiyor ki.. Ancak bu yapacağınız bence biraz tehlikeli. Ne kadar uzun süre konuşursanız konuşun görmeden anlayamayacağınız psikopat insanlar var. Siz gitmeyin, o geldiğinde görüşün.

Gidersen çok uzulursun bence birde şöyle dusunsene.ailene yalan söyleyip gideceksin gittiğin kişi düşünmezmi ailesine yalan söylüyorbenim yyanima gelmek için ya evlendiginde banada yalan söylersediye.ki bu iyi niyetli olma ihtimaline gore yyazdığım yorum.hadi diyelimailenin bbildiğini soyledin çocuğa bu sefer de ailesi izin veriyor diye belki ailen hakkında kötü düşüncek rahat kız başkalarıyla da gitmiş böyle kalmıştır gibi.sen belliki iyi niyetli birisin ve çabuk inanırsn guveniyosun.ama karşıdaki adamı netten tanimissin adam katilde olabilir sapikta organ mafyasida.yada belkide gerçekten iyibiridir bilemeyiz ama bu riske girme bence abla ttavsiyesi üzülme sonra.konuscaksaniz seviyorsan kalp bu sonuçta ailesiyle gelsin senin ailenle tanissin öyle görüşün. Gelmiyorsada bence niyet kötü ve bitir derim.

Hepinize emek verip yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Hepsini okudum yorumların. Hepiniz söylediklerinizde haklısınız. Kim olsa karşısındaki kişiye güvenemez. Tedirgin olur. Ama ben karşımdaki kişiye gerçekten çok fazla güveniyorum. Ben istemediğim sürece bana dokunmayacağını biliyorum. Kuzenim ve kardeşim nereye ve kimin yanına gideceğimi biliyorlar. Gideceğim yere de uçakla gideceğim. Yeni memur olduğu için yıllık izni henüz yok. Şubatta gelecek o da buraya nasipse.

Bak canım benim sana kendimden örnek vereyim.
Benim 1 yıllık sevgilim onun yanına gitmemi koz olarak kullanıp aileme anlattı. Sonuç olarak ailemle aramı bozdu ve güven sorunu başladı.
Ben de çoooook güveniyordum ona. noldu peki?
Tabi ki herkes bir olmaz ama ya olursa? O ihtimali düşünmek gerekiyormuş ben geç anladım. Sen de geç anlama.

Bu işler öyle güveniyorum, yapmaz'la olmuyor işte.
Gün geliyor adam sandığın insan madam çıkıyor, o güvendiğin insan sırtına tek tek bıçak döşüyor.

ben yine üstüne basa basa YAPMA diyorum.

Canim bana kalirsa bir erkek com istedii bir seyi mutlaka oldurur. Onun gelme sansi yok diye bir sey yok. Cok yogun dahi olsa yada parasi dahi olmasa erkek bir seyi cok istiyorsa yapar. Yani o gelsin senin sehrine. Ilk seferi o yapmalim tamam iliskiniz ilerler sonrasinda da sen ziyaret edersin. Icine sinmedigini ve tedirgin oldugunu ama gormeyi de cok istedigini tatli tatli nszlanarak soyle ikna et gelir bence. Ha sana nasil bahanelerle gelemem sen gel diyor bilmiyorum. Kalacak yer sikintisini bahane gosterirler genelde. Ama senin sehrine gelip otelde de kalabilir pekala da. Bence bir dene derim☺

Telefondan ya da yazismayla guven almis olabilirsiniz belki de oyle ama belki de.. yapma bunu derim bir bayanin basna hersey gelebilir Annenin babanin yanin da bugun huzurlu uyurken yarin cok farkli bir hayatin olabilir hata yapmamaya dikkat et derim .. tv de goruyoruz hergun basina gelse iyi mi tanimadik bi adamdan bahsediyosun ??

Ne karar verdin bilmiyorum ama gitme.

Sayfalari okuyamadim fakat cogunluk gitmemenden yana heralde.

Sen bizi dinle gitme.
Ailene de daha hic gormedigin ne oldugu belli olmayan bir adam icinde yalan soylememis olursun.

14 sayfa boyunca gitme denilmiş benim düşüncem de o. Sadece merak ettim bu adam niçin gelemiyor??
Bide 3-4 gün evinde kalacakmışsın sakın sakın.. Gerçekten ilerde kavga anında bunları nasıl yüzüne vurur senin var öyle densizler? O öyle biri değil deme.. Bilemezsin!
Benim eşimde uzaktaydı o gelmişti ilk defa..

Valla ben yalan soylemenden ziyade çocuğun yanına ilk senin gidişine takıldım. Madem o kadar uzak neden o gitmiyor da sen gidiyorsun kız başına? Birde kış için söz veriyor. Beyimiz Lord falan galiba he? :KK48:

Back
X