• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan söyleyeceğim. Vicdanen çok rahatsızım.

Konuştuğum çocukla daha önce hiç görüşmedik. Onun, şu anda yanıma gelme şansı yok. Kışta geleceğine dair söz verdi. Ben yanına gideceğim Ekim ayında. Gideceğim yer baya uzak. Ve ben aileme 'arkadaşımın yanına gidiyorum' diye yalan söyleyerek gideceğim. Vicdanım çok rahatsız. Onu görmeyi çok istiyorum ama aileme yalan söylediğim için de çok huzursuzum. Bir de annem gitmemi istemiyor. Babam bana destek çıkıyor. Onlara yalan söylüyor olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Onunla görüşmemiz lazım artık. Çünkü birbirimizi görmedikçe gerçekten problemler büyümeye başlıyor. O sıkılıyor, ben sıkılıyorum. Ne yapacağım? Çok karışığım.
Otur otrudugun yerde yaa off! Nerden buluyorsunuz bu sacma sapan meraklari. Hic gormedigin elin oglu icin bu kadar telas, bu kadar heyecan, yalan dolar, aileyi kandirma onlari cigneme vs. zaten vicdanin da rahat degil, kendin de biliyrosun yanlis yaptigini. Sacmalama evledi otur oturdugun yerde.

Sen gitme o gelsin magdem .. hic hosuma gitmedi bu durum benim.. hersey olabilir diyoruz iyide olabilir kotude .. emin degilsen riske girme derim..

Gitme sakın. Eski tabirle birsey diyecegim. Elin herifi nasıl guveniyon, ya basina birsey gelirse. Bu kadinlarin basina hersey sevdiginden geldi. Akilli ol.

İnsan işyerinden, okuldan tanıdığı birinin evine misafir olarak ilk gidişinde bile bi tedirginlik duyar sendeki cesaret tam bir cahil cesareti hiç kusura bakma. Ne malum evde başka erkeklerin olmayacağı , başına türlü işlerin gelmeyeceği Allah muıhafaza. Belki adam madde kullanıyor insan herşeyi düşünür. Başına bir hal geldiğinde ardına düşüp ağlayacak kişiler anan baban. Burada okuyoruz ana baba yokmuş gibi aldıkları karar sonrası kocadan,sevgiliden yana aldıkları darbe sonrası ailem arkamda değil çığlıklarını e kimse kusura bakmasın bi adım atarken sonrasını düşüneceksin.

Gittiğin yerde huzurlu olmazsın, ters bi durumda da ona ben senin için aileme yalan söyledim der kendini müthiş fedakalrık yapmış hissedip kırılırsın. O bunu biliyorsa seni yalancı olarak tanır. Allah korusun başına bir şey gelse ya da duyulsa aileni çok kırarsın. Görmedikçe sorun oluyorsa o çıksın gelsin. Sen bayansın..
Bir de inşallah her şey iyi olur ama sanal biri için ailemi kandırmazdım asla..

Sen gozu karayim demissin ama yanlis sen gercekten akli bi karis havadasin buraya kac insan ayni seyi yazmis uyarmis seni hala gitcemde gitcem hic mantikli dusunmuyosun lafa bak dedigi hersey face de yaziyo dogru..nasil bu kadar guvenirsin nasil ilk defa gircegin biriyle ayni yerde kalirsin ailene cok uzuldum insallah cok pisman olup bi konu acmazsin cok safsin gercekten allah akil fikir versin

Ay valla saka gibi suan o kadar huzursuz oldumki benimde 2 kizim var bu cesaret deil katiksiz saflik..ilk defa gorcegin biriyle bulusmayi gectim tamam ama baska sehirde bilmedigim bi yerde buluscan onu bile gectim birde YANINDA KALCAM nedir bunca insan bosa yorum yazmis kizimiz gitcem diyo baska bisey demiyo ne deyim kul azmadikca bela gelmezmis tek dilegimiz kazasiz belasiz nasil gitmissen AYNI SEKIL de donmen

Allah aşkına insan uzak yola kocası için üşenirde gitmez. Ne kadar kolay geliyor :KK43::110: ben şimdiden üşendim, korktum. Babanda gelsin senle madem izin veriyor...

16 sayfa boyunca olması gerekeni evli bekar arkadaşlar yazmışlar sana bana ilave edicek birşey kalmamış.
Bukdar insanın söylediklerini gözardı etmemelisin bence..

Hepinize emek verip yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Hepsini okudum yorumların. Hepiniz söylediklerinizde haklısınız. Kim olsa karşısındaki kişiye güvenemez. Tedirgin olur. Ama ben karşımdaki kişiye gerçekten çok fazla güveniyorum. Ben istemediğim sürece bana dokunmayacağını biliyorum. Kuzenim ve kardeşim nereye ve kimin yanına gideceğimi biliyorlar. Gideceğim yere de uçakla gideceğim. Yeni memur olduğu için yıllık izni henüz yok. Şubatta gelecek o da buraya nasipse.
canm mrb. arkadaşınızın yeni memur oduğu için yıllık izni yok demssiniz. ewet aday memurlarda bir yılı dorddurana kadr yıllık izin olmyor yalnız min. 10 gün mazeret izinleri oluyor. ayrıca rapor da alınabilir bu süreçte. bilgi vermek amaclı söyledim.:KK66:

Çalışmıyor tabi ki. :) Yaşadığımız yerler çok uzak. Hafta sonu için gelmeye kalksa tüm günü yollarda geçer. Yani geldiğinden bir şey anlamayız. Ayrıca o şu anda gelse görüşemem bile. Şubat için söz verdi.
sen kaç günlüğğüne gtmeyi düşünüyosun peki? bihafta falan mı canım. iki gün için süre az demssin ya

Konuştuğum çocukla daha önce hiç görüşmedik. Onun, şu anda yanıma gelme şansı yok. Kışta geleceğine dair söz verdi. Ben yanına gideceğim Ekim ayında. Gideceğim yer baya uzak. Ve ben aileme 'arkadaşımın yanına gidiyorum' diye yalan söyleyerek gideceğim. Vicdanım çok rahatsız. Onu görmeyi çok istiyorum ama aileme yalan söylediğim için de çok huzursuzum. Bir de annem gitmemi istemiyor. Babam bana destek çıkıyor. Onlara yalan söylüyor olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Onunla görüşmemiz lazım artık. Çünkü birbirimizi görmedikçe gerçekten problemler büyümeye başlıyor. O sıkılıyor, ben sıkılıyorum. Ne yapacağım? Çok karışığım.
gitmeden önce bir kez daha düşün. basına bisey gelse ? (yolda, o kişi tarafından..) ne kadar güvenebilirsin.

gitme. ya insan kocasina babasina guvenmiyor sen tanimadigin adama gideceksin. ayrica mazeret izni yada rapor alabilir. yada ucakla haftasonu icin gelebilir. iki gun ilk gorusme için yeter.

Back
X