- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
- Konu Sahibi _donukpudra_
siz çıldırmış olmalısınız!! Sakın ama sakın yapmayın.. Netten tanıştığınız kişi yaşadığınız şehre gelse bile tek görüşmeyin Kalabalık yerleri tercih edin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır bu deli cesareti için sordum:)) bi nevi kararındaki inatlıkta :)yani aslında tam anlamyla kardeşimn konusmalrndan çıkardıgım bi sonuç sadece:)ne kdr dogru bilememmInat için mi diyorsunuz :)))
benimde senin gibi bir arkadaaşım vardı. kız bana çocuğun mesajlarını gösterirdi konuşmalarında çoğu kez yanlarında olurdum. böyle bir aşk yok derdim. kıza elbiseler telefonlar almalar. tatil parası vermeler kıza para göndermeler... oda senin gibi ilk buluşmada kız erkeğin şehrine gitmişti. sonuç ne mi oldu. kız kullanılıp atıldığıyla kaldıKonuştuğum çocukla daha önce hiç görüşmedik. Onun, şu anda yanıma gelme şansı yok. Kışta geleceğine dair söz verdi. Ben yanına gideceğim Ekim ayında. Gideceğim yer baya uzak. Ve ben aileme 'arkadaşımın yanına gidiyorum' diye yalan söyleyerek gideceğim. Vicdanım çok rahatsız. Onu görmeyi çok istiyorum ama aileme yalan söylediğim için de çok huzursuzum. Bir de annem gitmemi istemiyor. Babam bana destek çıkıyor. Onlara yalan söylüyor olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Onunla görüşmemiz lazım artık. Çünkü birbirimizi görmedikçe gerçekten problemler büyümeye başlıyor. O sıkılıyor, ben sıkılıyorum. Ne yapacağım? Çok karışığım.
Bu davranışa deli cesareti falan demeyin Allah aşkına, cesaret değil bu düpedüz cahillik. Siz böyle dedikçe konu sahibi gerçekten cesur davrandığını sanacak zaten konunun başında ben gözü karayım demiş belli ki böyle şeyleri hakketen cesaret sanıp övünüyor.hayır bu deli cesareti için sordum:)) bi nevi kararındaki inatlıkta :)yani aslında tam anlamyla kardeşimn konusmalrndan çıkardıgım bi sonuç sadece:)ne kdr dogru bilememm
deli cesaretinin anlamını bilmiosn heralde kardeşim. konunun önünü arkasını düşünmeden , kafasına koyduuğunu yapan insana denir.. yani iyi bir sey değil.. cesareti demedim deli cesareti dedim.. "kötü" birsey olduğunu belrtmek istedm arkadsın o cesaret lafına karsın.Bu davranışa deli cesareti falan demeyin Allah aşkına, cesaret falan değil düpedüz cahillik. Siz böyle dedikçe konu sahibi gerçekten cesur davrandığını sanacak zaten konunun başında ben gözü karayım demiş belli ki böyle şeyleri hakketen cesaret sanıp övünüyor.
Anlamını biliyorum merak etmeyin ancak konu sahibi bu kadarını düşünecek kadar olgun görünmüyor.deli cesaretinin anlamını bilmiosn heralde kardeşim. konunun önünü arkasını düşünmeden , kafasına koyduuğunu yapan insana denir.. yani iyi bir sey değil.. cesareti demedim deli cesareti dedim.. "kötü" birsey olduğunu belrtmek istedm arkadsın o cesaret lafına karsın.
arkadaslar burda ilk o gelsin ilk sen gitme dyen arkadaşlara birsey sormak istyrm. srun gerckten ilk buluşma hangi tarafın gelip gtmesi miP bi arkadasımız adamın kendini subay olarak tanıtmasından kadını dolandırmasndan bahsetti. bu haberi grmussunuzdr belki. ilk adam kızla buluştu geldi. adam kadının memur olduğu yere kaddr gelp arkadşlaryla tanıştı bi kaç buluşmadan sonra kız adamın yanına gitti ve aem onlarca insanın içinde üniformalı seklde blnde sahte silahla evlenme teklifi . snra da bi mktar parayı alıp kayboldu.hey gidi benim de 3 yıllık bir ilişkim var, başlarda birbirimize 2 saatlik mesafedeydik bazen hafta sonları birbirimize gidip gelirdik, tabi ben aileme hiç söylemedim meraklanmasınlar diye. ama ilk o gelmişti, daha sonra ben gittim. sizin ilişkideki gibi arada uzun bir mesafe olsa sanmıyorum, hiç gidemezdim herhalde..bana kalırsa sizin ilişkide de ilk onun gelmesi daha makbul hele hele öyle 2 saat gibi az bir mesafe yokmuş arada, baya uzakmış. gitme derim ben.
Konuştuğum çocukla daha önce hiç görüşmedik. Onun, şu anda yanıma gelme şansı yok. Kışta geleceğine dair söz verdi. Ben yanına gideceğim Ekim ayında. Gideceğim yer baya uzak. Ve ben aileme 'arkadaşımın yanına gidiyorum' diye yalan söyleyerek gideceğim. Vicdanım çok rahatsız. Onu görmeyi çok istiyorum ama aileme yalan söylediğim için de çok huzursuzum. Bir de annem gitmemi istemiyor. Babam bana destek çıkıyor. Onlara yalan söylüyor olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Onunla görüşmemiz lazım artık. Çünkü birbirimizi görmedikçe gerçekten problemler büyümeye başlıyor. O sıkılıyor, ben sıkılıyorum. Ne yapacağım? Çok karışığım.
Daha önce görüşmüş olsan git derdim ama konuşmak çok farklı görüşmek çok farklı yolda başına bir şey gelebilir. Bence yalan söleyip gitme o gelsin ilk önce ondan sonra gidip gitmeyeceğini karar ver.Konuştuğum çocukla daha önce hiç görüşmedik. Onun, şu anda yanıma gelme şansı yok. Kışta geleceğine dair söz verdi. Ben yanına gideceğim Ekim ayında. Gideceğim yer baya uzak. Ve ben aileme 'arkadaşımın yanına gidiyorum' diye yalan söyleyerek gideceğim. Vicdanım çok rahatsız. Onu görmeyi çok istiyorum ama aileme yalan söylediğim için de çok huzursuzum. Bir de annem gitmemi istemiyor. Babam bana destek çıkıyor. Onlara yalan söylüyor olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Onunla görüşmemiz lazım artık. Çünkü birbirimizi görmedikçe gerçekten problemler büyümeye başlıyor. O sıkılıyor, ben sıkılıyorum. Ne yapacağım? Çok karışığım.
iyiki buraya konu açmışsın. lütfen sakın gitme.. daha önce hiç görmediğin bir insan kimbilir ne amacı vardır. kötü bir niyeti yoksa bile anlaşamazsanız kavga ederseniz başka bir şehirde psikolojin bozulur. ayrıca seni çok görmek istiyorsa onun gelmesi lazım. kız başına ne yapacaksın kimin kimsen yok?? organ mafyası olaylarını geçtim, senden isteyeceği minimum şey cinsellik olur böyle bir insanın buna hazır mısın?
bak 12 sayfada sana tek bir kişi bile görüşme demedi. sadece kendini riske atmanı istemiyoruz. biz seni görmemişiz etmemişiz bu kadar endişelenmişiz aileni düşünsene bi? kendi kızın olsa böyle bir şeye ne tepki verirdin ona göre hareket et. yarın bir gün başına bir şey gelse üzülen anan baban olur kimse değil. el oğlu sana acımaz evime geliyosa ve üç beş gün kalıyorsa aranızda geçenleri hesap eder anca. ister inan ister inanma. kimseye koşulsuz güvenme. bende açarım bir fake adres kimse zerre anlayamaz
buraya konu açması bir şey değiştirmiyor ki ısrarla gidicem diyor arkadaş. gözü kara olduğunu söylüyor. kaç kişi yazdı çizdi yanlış yapıyorsun diye ama nafile. acı tecrübe yaşamak istiyor gözü karaymış söylediğine göre. hakkında hayırlısı olsun.
Aman ya bırakın gitsin!! Sonra buraya gelir, ''irkik irkidişim bini ticiviz itti kizlir'' der. Bunun gibilere hiç acımıyorum![]()