- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi _donukpudra_
ha evinde bir de.
Evet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha evinde bir de.
ha tamam kendinden geçtiysen zaten no problem. boşa yorulmayın arkadaşlar. ne desek boş.Kendimi geçtim. Tek düşündüğüm ailem.
Vay be, facebookta yazıyorsa doğrudurİşinin, yaşadığı yerin yalan olduğuna hiç inanmıyorum. Facebook hesabında, bana ne söylediyse hepsi birebir yazıyor.
siz biraz fazlaca göze kara değilsiniz. biraz fazlaca aklınızı yitirmişsiniz.
ceo olduğun şirketleri de unutma tatlımVay be, facebookta yazıyorsa doğrudur
Dur bende Facebook'ta ki Hogwarts bilgilerimi güncelliyim.
annemi nasıl ikna ederim herhaldeMadem gözün kara, hakkında Hayırlısı olsun diyelim biz sana.
Peki biz üyelere danıştığın, yorum istediğin şey ne tam olarak?
gerçekten gitmeBilmiyorum. 3-4 gün en fazla.
Kendimi geçtim. Tek düşündüğüm ailem.
Steve Jobs'ta en yakın kankileytamdı ama rahmetli oldu.ceo olduğun şirketleri de unutma tatlım![]()
Vay be, facebookta yazıyorsa doğrudur
Dur bende Facebook'ta ki Hogwarts bilgilerimi güncelliyim.
gerçekten gitme
bak ben çok gözü karayımdır bu konuda
aileme de yakalandım ama hiç ders almayıp bi daha bi daha gittim sevgilimin yanına
ama bunlar olurken 2 senedir birlikteydik
birbirimizi yüzyüze tanıyorduk
buna rağmen ilk önce o geldi sonra ben gittim
bırak o gelsin ne zaman gelebiliyorsa ya daha gerçekte görmemişsin bile tamam iyi insandır ama demesi lazım ben gelirim diye
seni ısrarla çağırıyorsa bence bi dur düşün
hafta içi gideceksin hwrhalde
o işe gidince sen evde mi bekliyceksin bilmediğin şehirde
annesi arkadaşlarının yanına gitmesini bile istemiyormuş ama hanım kızımız hiç tanımadığı görüşmediği birinin yanına gitmeyi düşünüyordaha once hıc gorusmeyıp nasıl aılen bılıyor.ve gıdecegını bılmıyorlarsa baban nasıl destek cıkıyor?Ben mı kalan aklımı yıtırdım de anlayamadım acaba?
eger aılen arkadasının yanına gıdıyorsun dıye bılıp de gıt gıtme dıyorlarsa yanı gercegı bılmıyrlarsa asla gıtmemelısın
onu da gectım hıc gormedıgın bırının bayan olarak tabırı caızse sorunları cozmek adına bıle olsa ayagına gıtmek bence hıc hos degıl .
Israr etmiyor. Kendi de söyledi kaç defa 'ben erkeğim benim gelmem gerekir ilk önce' diye. Ama şu anda gerçekten şartlar müsait değil. Haftasonu gidecem. Ayrıca hiç bilmediğim bir şehir değil. Tanıdığım kişiler var. Orada okuyan arkadaşlarım var.
Eee siz şansliymişsiniz
Eeee siz şansliymişsiniz onunki olmaya bilir nebilcek yani neye merakliymışız onu anlamadim sanki normal bir konuymuş gibi yazıyorsunuz sizinki iyi cikti diye onada cesaret vermek normalmi o tekpirini alsinda gerisi allaha kalmış artik
yani tanimadigin bi kisiye gideceksin ilk defa.. uzak bide.. ustelik onda kalacaksın.. ve hala annemi nasil ikna edebilirim derdindesin helal dogrusu..