• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan söyleyen, aldatma ve birçok konuda farklı bakış açısı olan erkek..

Hayır aynı şehirdeyiz. Uzak olan daha tatlı geliyor demek ki. Ben de hem üzgün hem kızgınım. Ne hakkın vardı ya diye yakasına yapışıp, beyin travması geçirtene kadar sallayasım geliyor. Umarım bu kızgınlık kayıtsızlığa dönüşür. Spor ile atmaya çalışıyorum negatif enerjimi.

karaktersizlik başka bişey değil. iletişimini tamamen kestiğini umuyorum.

karaktersizlik başka bişey değil. iletişimini tamamen kestiğini umuyorum.
Kestim, zaten o da rahatsız etmiyor. Elindekinden de olmak istemiyordur muhtemelen. Rahatsız etmeyeceğini düşünüyorum ama yine de numaramı değiştirsem mi diye düşünüyorum. Onunla paylaşımım olan her nesneye hınç doluyum şu an.

Galiba değer verdiğim için bana yaptığı ağrıma gitti. Saygısızlık yaptı bana, duygularıma, verdiğim değere. Beni enayi yerine koydu. Ne sanıyor kendini de bana bunu yapma hakkını kendinde buluyor?
Evet dediğiniz aydınlanmaları yaşıyorum.
Kisisel algılama. Onun düşüklüğü.

neden telefonunu değiştiresin ki. şuan yaşadığın hayal kırıklığı ve olsun istemişsin o kadar çok insani bir durum bu.

Kestim, zaten o da rahatsız etmiyor. Elindekinden de olmak istemiyordur muhtemelen. Rahatsız etmeyeceğini düşünüyorum ama yine de numaramı değiştirsem mi diye düşünüyorum. Onunla paylaşımım olan her nesneye hınç doluyum şu an.

neden telefonunu değiştiresin ki. şuan yaşadığın hayal kırıklığı ve olsun istemişsin o kadar çok insani bir durum bu.

Canı yandığı için oraya buraya saldıran bir yaralı aslan gibiyim şu an.

sadece başlığa cevap veriyorum uzak durulması en saglıklı olan kişi:KK12: bu ınsanla sadece dostluk güzel kurulur uzaktan yakından ıhanet seni bağlamaz çünkü ...:KK48:

Daha hala aldatilanmiyim diye sorabiliyosn yuzune tukurulmucek birisi kesinlikle irtibatini kes gtsn kendine baska oyuncak blsn ahlaksiz ben olsam o adami rezl ederdm sen gene sogukkanli davranmissin helal...

Bence boyle sorup sorup, deserek kendi icinizde acinizi daha cok genisletirsiniz. Birakin bitirmissiniz. Olaydan uzaklasip mutlu olmaya calisin.

Back
X