yalan söyleyen erkek!

miyuw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
152
1
46
İstanbul
merhaba kızlar aslında bı cok kez sevglımle sorun yaşayarak yazmıstım ama bugun yıne sınırlerımı alt ust edecek bı durumla karsı karsıyayım durum şu uzatmıyım sevglım kuzenı ıle bı gece dısarı cıkmıstı herneyse bana yanımızda kımse yok demıstı ama ben ogrendım bı kız varmıs neyse bı hafta kavga gurultu barıstık yıne o kızla sadece merhaba dedım ve kuzenımle konusması ıcın yanlız bıraktım dedı olayın ustunden 2 ay gectı galıba bugun bı sosyal paylaşım sıtesınden kız eklemış benımkısını ben tabı kudurdum aradım dedım hanı sen bu kızla cok samımı degıldın oda dedı ıste bıkac soru sordu işle ılglı daha once yaptıgm ısle ılglı bı ıkı cumle konustuk dedı telefonda bagırdı cagırdı tabı bende allata kalmdım ama cok uzuldum ya onu cok sevyrm blıyrm oda benı nedn böle seylere gerek duyup uzuo benı tamm kıskancm ama yalanada tahammlum kalmdı artık buarada 2 senedır beraberz

Aslında 2. olayda yalan söylememiş canım sana anlatmış, ilk olayda evet yalan söylemiş ama büyük ihtimalle problem çıkarmayasın diye pembe bir yalan söylemiş(tabi bunu şunun için söylüorum " merhaba dedim kuzenimle yanlız bıraktım" demiş ya onun için büyük ihtimalle kuzeninin sevgilisidir ve sen yanlış anlarsın diye öyle söylemiştir ama kuzeninin sevgilisi değilse o zaman sinirlenmekte sonuna kadar haklısın)... Uzun lafın kısası onunla konuş ve bu tarz şeylerden hoşlanmadığını söyle ama konuşarak bağırarak değil tatlı dille! onu seviyor olabilirsin ama yalanlar ilişkiyi yıpratır ve sonu gerçekten kötüye gider.. Bir daha tekrarlanmaması için söz al ondan :61:

canım ben ona ddımkı bak eklemıs senı bende kabul edıcem naber dıcem bakalım solıcekmı ne konusscak ogun sadece merhabalstnızmı dedım ole dıyınce anlattı yoksa anlatacagı yoktu kuzenın suan sevglısı degıl gonul eglendırecegı bırı telefnda ayrıcaa dedıkı o salagımı kıskanıosn yaa vs dıyerek bagırdı bılmıyrm yıpratıo uzaklaştırıo benı ondan:(

Back
X