• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan söyleyenin kaynanası ölsün mü ? sözü beni çok kızdırdı..

ay bende ahlak falan diyince başka şeyler sandım.. büyütülecek bişey yok ki samimiyetinden söylemiş öyle daha önce duymuştum bu sözü

şimdi sizin mantığınıza göre sarı gelin türküsünü yazan da ahlaksız olmalı orda da nenen ölsün diyor çünkü....

düğünlerde de oynamaya kalkmayanlara...oynamayan evde kalsın evlenemesin ..derler..
şimdi bunu diyen piyanist neyse, herkesi kıskanıyor mu demek?:1:

Bunun bariz esipri olduğunu nasıl anlamazsınız?ilginçççççç:82:

kayınvalidenizi ya da kayınvalidenizle ilişkinizi neden kıskansın insanlar..:1:

düğünlerde de oynamaya kalkmayanlara...oynamayan evde kalsın evlenemesin ..derler..
şimdi bunu diyen piyanist neyse, herkesi kıskanıyor mu demek?:1:

Bunun bariz esipri olduğunu nasıl anlamazsınız?ilginçççççç:82:

kayınvalidenizi ya da kayınvalidenizle ilişkinizi neden kıskansın insanlar..:1:

Ha bak bunu da sevmem. Istemeyen alki$lamaz karde$im alki$lamayanin kaynanasi ölsün veya alki$layanin elleri para görsün gibi $eyler de söylenilir. Cok saçma yani...

Insan gibi çal i$ini yap git.. Isteyen oynar oynamaz, isteyen alki$lar, alki$lamaz.

Bu arkada$da begenir begenmez. Insan gibi begendigini söylemi$ ama kar$i tarafin konu$ma tarzi farkli demekki hep böle yeminler, beddualar felan... Hiç sevmem zaten bedduali sohbet eden insanlardan ve uzak dururum.

canım laf gelişi sölemiştir yaaa takmaa emiii fazlaa canına yazık vallaa ahlaka gelince evet onda katılıyorum vee bendee çok doluyummm patlamak istiyorum ama kalsınnn kendine ii bakk :16:

Böyle Herşeyi Kafanıza Takarsanız Hayattan Zevk Alamazsınız..
Aklı sıra espri yapmış kızcağız büyütülecek bi şey yok tatlım.. :70::70::70::70::70::70::70:

bana göre fazla abartıyorsun laf arasında şaka niyetli söylenir bu tarz sözler art niyet olduğunu düşünmüyorum hele ahlakla hiç alakası yok

Sadece bir saka yamıs!
Ahlaksızlıkla ilgisi yok diger arkadaslarda söylemis.
Kıskanclıkla da hic bir alakası yok.:44:

görgüsüzce bir söz olduğu doğru. kayınvalidenizle ilgili bu sözü kaldıramayacak kadar onu seviyor olmanız çok hoş. :69: darısı başıma İnşallah. olaya baktığım nokta budur. :60:

evet yani ben kayinvalidemi cok seviyorum ve böyle bir lafi hic duymadigim icin gercekten cok sasirdim ve sinirlendim allah korusun.. yorumun icin tsklerr , amin canim:)

yorumlariniz icin tsklerr arkadaslar , belki cok abartmis olabilirim ama inanki öyle bir sekilde dediki hic komik bulmadim, ve hayatimda ilk defa duydum bunu. ölümle iligli sakalari hic ama hic haz etmem hicte sevmem ve asla kullanmam.. sakasi bile kötü cok görgüsüzce bisey bana göre, kayinvalidemi cok sevdigim icin birden sinirlendim nasil böyle birsey der diye ve anlamini cikaramadigim icin sizlere danistim. ahlak kalmamis yazdim cünkü gercekten agzinin ayari yok, kiskanclikla alakali olmiyabilir acabami mi diye sordum sade :) yorumlariniz icin tsklerr icimi rahatlattiniz gercekten .. unutayim gitsin ozaman insallah birdaha duymam böyle birsey yaa cok rahatsiz oluyorum bu tür laflardan:71:

kiskanclikla ne alakasi oldugunu ben de anlayamadim :27:

boyle buyutulecek bir durum yok ortada...
arkadasiniza fazla tepki gostermissiniz bence :31:

kizlar size birsey soracagim. bugün evli bir tanidik bana internetten ev esaglarinin resimlerini cekmis onlari gösterdi. ve bende cok beyendim eflatun crem rengiydi esalar. cok beyendim güle güle kullan falan dedim. gercekten beyendinmi dedi, bende evet cok beyendim gercekten cok hos dedim.
güldü ve "yalan söyliyenin kaynanasi ölsün mü" demezmi bana ! okadar cok sinirlendimki, bir anda agzimdam nebicim konusuyorsun sen allah korusun haddini bil dedim:26: öyle diyecegine gercektenmi gercektenmi dogru söyle de diyebilirdi!
size danismaya karar verdim, böyle birsey söyliyenin niyeti nedir sizce? yani kiskaniyormudur, yoksa laf mi sokmak niyeti ? yani ne olabilir?? okadar cok sinirlendimki bence bu kizin agzinin ayari yok ve ailesinden saygi ahlak dersi almamis. ben korkarim böyle birsey demeye yukarda allah var. nasil birden insan böyle birsey diyebilir? allah korusun yaa, belki simdi ne var bunda diyenler olur ama bana göre cok ters gercekten cok sasirdim öyle dediginde :53: ve sinirlendim yani böyle sözler sakaya gelmez bence.. yorumlarinizi bekliyorum simdiden tskler:71:

Deyim tatlım abartılacak birsey yok bence..Erman nasıl inandırmak için 'ALLAH belamı versın yahuu' diyorsa buda öle bişey işte...
Sen çok ınce dusunuyorsun.Senin samimi olduguna kanaat gelirmek için espri karısık demiş..

Bunu gerçekten problem yapıp ardından bişeyler çıkartılabileceğini düşünüyorsanız ya doktora gidin ya da tatile çıkın kafanız dağılsın

Back
X