- 8 Mayıs 2010
- 2.614
- 7
- 116
- Konu Sahibi cansubeauty
ay bende ahlak falan diyince başka şeyler sandım.. büyütülecek bişey yok ki samimiyetinden söylemiş öyle daha önce duymuştum bu sözü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunun daha da geliştirilmiş versyonu:ölümü öp!Ölümü gör lafına çok sinir oluyorum ben de :)
düğünlerde de oynamaya kalkmayanlara...oynamayan evde kalsın evlenemesin ..derler..
şimdi bunu diyen piyanist neyse, herkesi kıskanıyor mu demek?
Bunun bariz esipri olduğunu nasıl anlamazsınız?ilginçççççç:82:
kayınvalidenizi ya da kayınvalidenizle ilişkinizi neden kıskansın insanlar..![]()
bunun daha da geliştirilmiş versyonu:ölümü öp!
görgüsüzce bir söz olduğu doğru. kayınvalidenizle ilgili bu sözü kaldıramayacak kadar onu seviyor olmanız çok hoş.darısı başıma İnşallah. olaya baktığım nokta budur.
![]()
kizlar size birsey soracagim. bugün evli bir tanidik bana internetten ev esaglarinin resimlerini cekmis onlari gösterdi. ve bende cok beyendim eflatun crem rengiydi esalar. cok beyendim güle güle kullan falan dedim. gercekten beyendinmi dedi, bende evet cok beyendim gercekten cok hos dedim.
güldü ve "yalan söyliyenin kaynanasi ölsün mü" demezmi bana ! okadar cok sinirlendimki, bir anda agzimdam nebicim konusuyorsun sen allah korusun haddini bil dedim:26: öyle diyecegine gercektenmi gercektenmi dogru söyle de diyebilirdi!
size danismaya karar verdim, böyle birsey söyliyenin niyeti nedir sizce? yani kiskaniyormudur, yoksa laf mi sokmak niyeti ? yani ne olabilir?? okadar cok sinirlendimki bence bu kizin agzinin ayari yok ve ailesinden saygi ahlak dersi almamis. ben korkarim böyle birsey demeye yukarda allah var. nasil birden insan böyle birsey diyebilir? allah korusun yaa, belki simdi ne var bunda diyenler olur ama bana göre cok ters gercekten cok sasirdim öyle dedigindeve sinirlendim yani böyle sözler sakaya gelmez bence.. yorumlarinizi bekliyorum simdiden tskler
![]()