- 15 Ekim 2021
- 381
- 145
- 33
- 38
- Konu Sahibi cokbilennur
Canım duymamazlıktan geleceksin. eşinle mutlu ve huzurlu olarak cevabını vereceksinhem görümcen niye laf taşıyor ki versin ağzının payını bir daha konuşturmasın demek ki o da konuşuyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım duymamazlıktan geleceksin. eşinle mutlu ve huzurlu olarak cevabını vereceksinhem görümcen niye laf taşıyor ki versin ağzının payını bir daha konuşturmasın demek ki o da konuşuyor
![]()
elti üst katımda, hala yan tarafımda oturuyor. dışarı, bahçeye çok çıkan biri olmadığım için görmüyorum pek onları.Aynı binadasınız galiba bunların önü kesilmez ne yazık ki. Mesafe en iyi gelecek olan şey şu durumda.
Görümce yok. Neyleyim ben görümcesiz konuyuu !Kanka eltili,kaynanalı bir konu hadi Bismillah.
Nişanımda, nikahımda insanlarla tartışmış. Çok kişi haber gönderdi. onunla mesafeli dursun, yaklaşmasın sakın diye.Nikahta bana nasıl baktıysa nikah sonrası bi akraba" yengene dikkat et, kıza hiç sağlıklı bakmıyor" demiş. bunları eşim kavgadan sonra söyledi. Hala gelmek istiyormuş konuşmama sebebini öğrenmek için ama elti göndermez onun söylediklerini halaya söylerim diye. Benim hatam ilk duyduğumda sorun ne diye halaya sormamak oldu sanırım ama çok yoğun bir süreç içindeydim, sitresliydim. laf peşine düşmek istemedim o süreçteKesinlikle cok dogru yapiyorsunuz. Belki hala ile konusup durumu izah edip onlarla da tamamen selami sabahi kesmek yerine mesafeli bir iliski yurutebilirsiniz. Ama burdan bakinca o elti ile iyi gecinmenin tek yolu konusmamak gibi duruyor.
çok tatlısınız.Görümce yok. Neyleyim ben görümcesiz konuyuu !
ne güzel demiş hemen sınırını koymuşgörümcem herkesin fıtratı farklı, o herkesle görüşüp konuşan biri değil. o konuşmuyorsa siz de konuşmayın. Hem bu iki taraf içinde iyi demiş.
Kadına acıdım yaİki aile tatile gittik, onlarda akraba. Ablayla kafede bi şeyler içtik ve birlikte fotoğrafımızı paylaştı abla. Durumu gören bu hala önce ablanın annesini aramış kızın nerde diye anneden tam cevabı alamayınca ablanın görümcesini aramış. Gelininiz nerde,nereye gitti diye. O da bizimle tatile cıktıklarını söyleyince bizden için arabaya valizlerini koyduklarını görmüştüm zaten demiş. Sabahın erken saatiydi ve bu kadının perdeleri kapalıydı. Perde arkasından bile izliyor kadın.
ne güzel demiş hemen sınırını koymuşbir daha senin hakkında bir şey diyemez görümcene :)
Kadına acıdım ya
Ne kadar boş bir hayatı var![]()
Bu konuda ne kadar şanslısınız,arkanızda duran biri var.Genelde görümceler sevilmez degörümcemi severim iyi ki o var.
evet görümcem konusunda şanslıyım. elti ve haladan o da çok çekmiş. beni anlıyorBu konuda ne kadar şanslısınız,arkanızda duran biri var.Genelde görümceler sevilmez de.
Normalde güçlü duruyorum, umursamadığımı biliyorlar.Ama dün boşluğuma geldi sanırım hala aynı konuda laf etmeleri canımı sıktı. Eltının yaptığı her şeyi normalleştirip benimkini abartmaları canımı sıktı. barışma çabaları da sevgi değil zaten. bunu bildiğim halde aptal yerine koymaya çalışıyorlar.Evlendikten sonra gelen olmaz olasıca akrabalık bağları . Boşverin diyemeyeceğim çünkü mide bulandırıyorlar .Bosveremiyorsunuz kendimden biliyorum.Allah a havale edip görmezden gelin onlara en büyük ceza bu olur.Gormezden geldikçe bir süre daha çok kudururlar sonra sonra bu davranışları söner.
Çıkamıyoruz , kendi haline bırakıyoruz. Selam sabahta vermiyor , huzurla oturuyoruz. :)merhaba hanımlar benim hikaye çok çok uzun ama biraz özet geçeceğim. Eltim ve eşimin dayısının eşi ( hala deniliyor)çok iyi anlaşan iki kişi.Bunların sorunu inanılmaz laf meraklısı olmaları ve dedikodu sevmeleri. Eltim (psikolojik tedavi görüyor) ben nişanlıyken, bu kadın ve mahalledeki diğer kadınlar hakkında ne varsa anlatıyordu.Örnek: x dedi ki onun kaynanası yok tek başına rahat rahat girip çıkmasın ona kaynanalık yap, Hala dedi ki çocuğu tek buldu parmağında oynatıyor.Parasını yiyor. Aman halaya dikkat et çok lafçıdır, camların açıkken konuşma duvara saklanıp konuşmaları dinler. Gerçekten de kadın değil ama adamın duvara pusup beni dinlediğine bir arkadaşım şahit olmuş (Arkadaşım bana gelmişti onu yolluyordum az da ayak üstü muhabbet ettik kız kapıdan dönünce duvara saklanan ve bizi dinleyen dayıyı görmüş.)
Ben eltimden ve bu konuşmalardan sıkılsam da sabrettim ama dozaj gün geçtikçe arttı. En son nokta benim kocam daha yakışıklı( Ağbi bana bir kere selam vermişti, bu da yanındaydı,kıskanmış benimle konuşmasını yasaklamış) benim parkem daha kaliteli evi tadilat yaptır bana ver e kadar geldi.Bunlara hep sustum ben ama evin dış tadilatını yapan eşim ve babama( Rahmetli babanın aldığı duvarda kullenılan köpükleri kullandılar diye- onları biz aldık, biz kullanıcaz, kimden izin aldınız, kullanmayın) bağırınca bende bağırdım ve konuşmayı kestik. Ben o sinirle dayı ve yengeye de selam vermeyi biraktım. Çünkü bu kadına bu kadar cesareti veren onlar. Hala hamile kaldığımı öğrenince görümcemi aramış demiş ki" benimle konuşmuyor, sebebini bilmediğim halde, eltiyle bağırdı diye konuşmuyor hem bağırmış da ne olmuş canım büyüktür bağırır idare edecek.Onunla konuşmadığımı tüm mahalle ve akrabalara da söylemiş.Daha çok yapılan var ama konu uzamasın diye azalttım. Sizce konuşmamakla doğru mu yapıyorum, yanlış mı?
Çıkamıyoruz , kendi haline bırakıyoruz. Selam sabahta vermiyor , huzurla oturuyoruz. :)
Sizde öyle yapın , yokmuş gibi davranın :))ohh en güzeli