Yalan yalan yalan

lalaf67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
44
16
3
27
Merhaba hanımlar

Eşiniz sizle evlenmeden önce uyuşturucu geçmişi olsa ve size söylemese
Yani torbacılık bile yapmışsa
Ve evlenmeden önce 6-8 ay öncesine kadar
Aizden bunu saklasan ve siz öğrenseniz
Mesajlarını yakalasanız
Ne yaparsınız boşanır mısınız?
Ben dava açtım siz ne düşünüyorsunuz bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Ne yapacağımı düşüneceğimi şaşırdım
Allah kimseyi böyle duruma sokmasın
Ve adam bağımlı olduğunu kabul etmiyor tedavi istemiyor

Pişman olsa bırakmak istese belki bi şans verirdiniz ama öyle bi durum da yoksa niye onunla beraber maddi manevi batağa sürükleneceksiniz ki. Boşanın gitsin yol yakınken

Tabikide boşa.
Adamın tedavi olmak aklinda yok.
Birde diğer insanlara satmış falan cevreside pistir. Kendini güvene al ve BOŞAN.

bağımlı olduğunu kabul etse tedavi istese ben yakalamasam kendi bile itiraf etse yine de boşarım bu işlerin b.k u püsürü insanın peşini kolay bırakmaz

Boşan uyuşturucu zaten bir bela, torbacilik yapmiş olmak ise çook ayri bir seviye. Milletin colugunun cocugununda zehirlenmesinde rol oynamiş bundan para kazanmis allahin belasi. Uyusturucu bagimlilari her zaman için çevresine risktir. Ayikken melek olsa bile ictigi zaman nasil bir vahset yasatabilecegi her zaman risktir. Birde torbacilik yapmiş kimbilir ne belalar çekecek ailenize. Millet kafayi bulup anasini babasini kesiyor o olmasa sattigi cocuklarin ters ailesine denk gelirsiniz caninizi yakarlar bunlarin hepsi yasanabilir malesef.

Ne yani biri gelip burda torbacıdan çocuk yaptım dese hemen gidip davayı çekecek misiniz? Adam uyuşturucu parası bulabilmek için satıcılığa başlamış artık, çevresi bi dolu tekinsiz tip kaynıyordur onun. Bakın bu iş oyun değil şaka değil. Yarın birinin kafası bozulsa, sizinkinin canını yakmaya karar verse ulaşacağı ilk kişi sizsiniz. Acaba bile deme lüksünüz yok, kurtarın kendinizi.

Sadece boşanma davası değil kendi güvenliğinizle ilgilide sorun var.Bununla ilgili napılabilir gerekli hukuki yollar nedir?Bunları öğrenip biran önce uygulamalısınız.

Açık iyi yapmışsın

Ardına bile bakmadan topukla kaç yerini yurdunu yok et izini bile bulamasın

Bi torbaci eksikti o da tam oldu. Ne yaparsiniz diye sormak bile garip, bu belali adamlari bir miknatis gibi cekip sag salim kurtulabilecekseniz tabii ki bosanacaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…