Yalan yalan yalan

Oyy bir de ortada çocuk olsa çok kötü olurduuu ilk defa bu kelimeyi kullanıyorum BOŞA

Daha iki gün önce aynı konuyu açmadınız mı. Nasıl bir farklı cevap bekliyorsunuz

Kullanmakla kalmamış masum insanların kanına girmiş bile bile zehir satmış.Hic işiniz olmasın böyle biriyle bu iş bir anlık hatayla yaptım gibi bir şey değil. Uzak durun.......

Bu adamı hala sikayet etmedin mi adam torbacı ve kulağını patlatmış hala düşünüyorsun

Eğer geçmişte bırakmış ve bir daha öyle şeylere bulaşmamışsa bir şans verebilirdim, kimse öyle bir geçmişi söyleyemez bence.. Fakat geçmişte kalmamışsa ayrılırdım..

Ablacım boşan. Eşini kurtaramazsın ama kendini kurtarabilirsin.

Torbacı dediğiniz kişi kaç tane hayatın bitmesine vesile olmuştur kim bilir. Uyuşturucuyu almak için karısını sevgilisini torbacısına teklif edenler var. Kocan kim bilir neler yaptı ne pisliklere bulaştı geçmişinde. Tabiki boşarım burada herkes de boşanır yani sorduğunuz soru tuhaf.

Bunu nasıl anlamadınız.Ben şundan yana sizlere kızıyorum.En azından çevresinden gizlice araştırabilirdiniz.

Neyse artık tedavi olmuyorsa ve çocuk ta varsa kendi geleceginizi düşünün ve ayrılın.

Evlenmeden 6-8 ay önce mi öğrendiniz anlamadım orayı tam.
Tabii ki boşanın
Evlendikten sonra öğrendim
Mesajını gördüm
Ama mesaj tarihi 6 ay önce
Yani evlenmeden 1 sene önceye yakın bir çok kişiye hap götürüp getirmiş

Bunu nasıl anlamadınız.Ben şundan yana sizlere kızıyorum.En azından çevresinden gizlice araştırabilirdiniz.

Neyse artık tedavi olmuyorsa ve çocuk ta varsa kendi geleceginizi düşünün ve ayrılın.
Çocuğum yok
Maalesef anlamadım çünkü evlenmeden önce herşeyi çok güzel saklamış ve çevreside müptezel olduğu için onlarda bana söylemedi maalesef

Hemen boşa hemen Allah korusun o bağımlıların neler yaptığını haberlerde görüyoruz

Bağımlı olduğunu ister kabul etsin, ister etmesin umrumda gelmez. Torbacı bu ya, bu işin şakası olmaz! Boşarım tabii ki!

Eğer geçmişte bırakmış ve bir daha öyle şeylere bulaşmamışsa bir şans verebilirdim, kimse öyle bir geçmişi söyleyemez bence.. Fakat geçmişte kalmamışsa ayrılırdım..
Maalesef adam birde evlendikten sonra eve getirip evde sarıp esrar içiti
Tabiki kabul etmedi ger gün kavga kavga ..

Merhaba,
Daha önceki konunuzda sizin yerinde olsanız ne yapacağımızı ve sizin ne yapmanız gerektiğini söylemiştik.

Tabikide iyi yapmışsınız, boşanın, geriye bakmayın bile! Pişman olacak bir durum yok. Çocuğunuz olmadan kurtulun adamdan.

Torbacılık bile yapmış dediniz, sattıklarıyla, belkide birilerinin ölümüne sebep olabildiğinin ve de kendi can güvenliğimin bile olmadığının biran önce farkına varır, hiç bir şekilde iletişimde olmazdım bir daha.

Boşanmalısınız dememe gerek bile yok diye düşünüyorum.

Bu arada cidden sormadan edemeyeceğim, evlenmeden 6, 8 ay önce bu durumları öğrendiniz de, hangi akılla gidip evlendiniz?

Evlenmeden öğrenmişsiniz keşke o zaman vaz geçseydiniz. Kararınız doğru boşanmalısınız.

Boşanırım

Torbacılığı evlenmeden 6 ay önce yapmış,
(Mesajlarını yakaladım) Ben evlendikten sonra anladım kimse de söylemedi zaten eğer bilip evlenseydim boşanma davası açmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…