Yalan....

Ay sanarsınız, her konuda dört dörtlük bir eşiniz var.. Eminim yalnızca kardeşiniz meselesinde doğrucu çobandır :D Eşinizine çenesini kesmeyi söyleyin. Çok sorun ediyorsa görüşmesin yani, kıyamet kopmaz :D

Ay sanarsınız, her konuda dört dörtlük bir eşiniz var.. Eminim yalnızca kardeşiniz meselesinde doğrucu çobandır :KK70: Eşinizine çenesini kesmeyi söyleyin. Çok sorun ediyorsa görüşmesin yani, kıyamet kopmaz :KK70:
bence sorun orda.konu sahibi birlikte görüşmek istiyor,koca görüşmek istemiyor.

bunda anlamayacak ne var annenden babandan sakladıgına göre esinin yadırgamasıda normal böyle acıklayacaksın

Ne güzel yazmış herkes eşine laf düşmez falan diye ama burada kardeşinize çok yardımcı olmanız gereken bir durumda eşiniz kılını kıpırdatmasa karışmasa evine kabul etmek istemese millet taşlar adamı. Kendi eşimden yola çıkarak söylüyorum, bir derdi olduğu zaman kardeşimin işini halledip hep destek olduğu için böyle bir konudada eşime hak verirdim. Madem adamın karışma hakkı yok madem dış kapının mandalı ozaman görüşmek istememeside çok normal.

Ne güzel yazmış herkes eşine laf düşmez falan diye ama burada kardeşinize çok yardımcı olmanız gereken bir durumda eşiniz kılını kıpırdatmasa karışmasa evine kabul etmek istemese millet taşlar adamı. Kendi eşimden yola çıkarak söylüyorum, bir derdi olduğu zaman kardeşimin işini halledip hep destek olduğu için böyle bir konudada eşime hak verirdim. Madem adamın karışma hakkı yok madem dış kapının mandalı ozaman görüşmek istememeside çok normal.
Kesinlikle :KK9:

Eşiniz haklı bence .
Yarın obür gün sizin başınıza patlar zaten neden haber vermediniz diye .
Şu kızlarda da madem ailesine söylemeye cesaretleri yok neden böyle haltlar yerler .

Back
X