YALAN

Bala14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2020
20
10
3
41
Bir erkek neden baska birine yardım ettiğini karısından , saklar? Bildigi şeyi yeni duyuyumuş ,gibi davranır.

İş yerinden bir bayan yotubé ,hesap açmasına yardım ediyo düzenliyor ama bana yapmamış gibi davranıyor bu yemek blogu ben yemek videolarını goruncé bunlar bana niye geldi anladım diyor evet bende kıskanç bi yapıya sahibim ama daha çok huylandim

Olaya, yardım ettiği kişinin kim olduğuna göre değişir. Konu havada kalmış detay lazım

İş yerinden bir bayan yotubé ,hesap açmasına yardım ediyo düzenliyor ama bana yapmamış gibi davranıyor bu yemek blogu ben yemek videolarını goruncé bunlar bana niye geldi anladım diyor evet bende kıskanç bi yapıya sahibim ama daha çok huylandim
Siz ablanızı annenizden kıskanan bir kadınsınız eşinizi düşünemiyorum bile

Ben insanlara yardım ettiğimi genel olarak başkalara karşı saklarım (ha maddi yardımda elbet eşime söylerim haberi olsun diye o ayri). Ama öğrenecek kişi beni birseylerle itham edeceğini bilsem, bende anlatmam.

Siz insanları tanımadan böyle itam edemezsiniz l
müneccim olmaya gerek yok bazı şeylerde eski konunuzda da ablanızı annenizden kıskanıyordunuz ki az önce "evet kıskancım" da dediniz.bu anlattığınızda herhangi bir normal insanın kıskanmasını gerektirecek en ufak bir şey yok ama siz bunu size anlatsa bıçakla adamın üzerine atlıycak gibisiniz.haklı söylememekle.bi düşünün bakalım acaba neden saklamış olabilir zor değil cevabı bulmak :dondurma: :işsiz:

Back
X