Yalancı Bahar Star Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
YENİ sezonda ekrana gelecek olan İffet dizisinde oynamaktan son anda vazgeçen Fahriye Evcen?in yeni projesi belli oldu. Evcen, Aile Kadını adlı dizide Cansel Elçin'le başrolü paylaşacak. Geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan, ancak daha sonra başka bir hayatı seçen bir kadının öyküsünü anlatan dizide Fahriye Evcen'in kocasını ise Yiğit Özşener canladıracak.

Son düzenleyen: Moderatör:
ay bi vazgecemediler su kadindan yaaaa
ne varsa anlamiyorum miy miy miy.onu yapmam bunu yapmam.
bakalim bu diziyi cekebilecekler mi? yine bi ariza cikartabilir fahriye evcen

fahriye cok guzel bi kadin ama yaprak dokumunden gicigim ona cansel elcinide hic sevmem pek izlicemi sanmiyorumda yinede bakicam ins

Fahriye Evcen yeni Türkan Şoray'ımız bende pek sevmem ama herşeyi kabul etmemesi hoş bence para uğruna oyuncuların neler yaptığını görüyoruz kendini korumasını biliyor

yiğit özşenerim burda mı?

senaryoyu merak ettim acaba bu aile kadını Yiğit Özşener ile evliyken aynı zamanda Cansel Elçinle de aşk mı yaşayacak :44:

Yiğit vaaarsa izlerim

Canselde iyi miyi ama Yiğit'in ayrı bir karizması,bakışı,sesi,yüzü vesairesi var

ahh ahh cansel elçinn ayrı bi havası var bu adamın fahriye evceni bende pek sevmem ama sırf cansel için izlerim heralde ..

cansel... gönülçelende oynuyor bende nedense hiç sevmiyorum
ama yiğidi çok seviyorum dudaktan kalbeden beridir....
fahriye çok güzel ama gözlerini açıp dudaklarını uzatınca sinir oluyorum havalı havalı duruşlarından

fahriyeyi yaprak dökümünden sevmem ama yinede önyargılı olmayıp izlerim bakalım nasıl olacak

cansel elçin de fahriye evcen de bana çok soğuk geliyo hele ki ikisini aynı dizide hiç düşünemiyorum neyse başlasın da umarım ben yanılırım

Son düzenleme:
Gold Film, başrollerini Fahriye Evcen, Cansel Elçin‘in oynayacağı “Yalancı Bahar” dizisine ödüllü aktör Serkan Ercan’ı da dahil ederek kadrosunu güçlendirdi.

Geçtiğimiz yıl “Gişe Memuru” filmindeki olağanüstü performansı ile “En iyi Erkek Oyuncu” altın portakal ödülünü alan Ercan, sezonun iddialı projelerinden biri olan “Yalancı Bahar” dizisinde oynayacak. Serkan Ercan dizide Fahriye Evcen’in eşini canlandıracak.

2010 Antalya Altın Portakal Film Festivalinin yanısıra, 2008 yılında oynadığı ‘Gölge’ filmindeki performansıyla, 15. Adana Altın Koza Film Festivali’nde ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ödülünüde kazanarak dikkatleri üzerine çeken Serkan Ercan; Yılan Hikayesi, Bir İstanbul Masalı, Halil İbrahim Sofrası dizilerinde yer almış, Gidiş Dönüş, Kaçış Planı gibi gezi programlarını da hazırlayıp sunmasıyla dikkat çekmişti.

Son düzenleme:
fahriye evcen , star tv,serkan ercann :44::44::44::44:
tutmasından şüpheliyimmm

birçok emekle yapılan dizilerin çöpe atılmasına üzülüyorum doğru dürüst yapsınlar çöpe atmasınlar

İşte Cansel ile Fahriye'nin yeni imajları
Yalancı Bahar dizisinden ilk kare

Gold Film'in yapımcılığında ekrana gelecek olan dizinin başrollerini Fahriye Evcen, Cansel Elçin ve Serkan Ercan paylaşıyor. Dizinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde Bodrum'da başlandı. Sezonun iddialı projelerinden olan "Yalancı Bahar"ın yönetmenliğini Serkan İpekören yapıyor.
Geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan ancak sonra başka bir hayatı seçen güzel bir kadının hikayesini anlatan dizide Fahriye Evcen, Cansel Elçin ve Serkan Ercan?ın dışında Ayda Aksel, Cevdet Arıcılar, Bengü Öztürk, Tansu Taşanlar ve Merve Sevi rol alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…