Yalancı Bahar Star Tv

Dizi tutarmı tutmaz mı bılemıcem bıraz baktım sıkıldım ama Ev secımı cok yanlıs...
Daha Aşk-ı memnunun ızlerı sılınmemıs yalıda farklı bır dızı cekmek yanlıs ..

Ben ızlerken arkadan bıhter cıkcak dıye bekledım :)))

Aaaah zavallı Nihalim nasıl da kalakalmıştı gelinliğiynen o merdivenlerde lanetli yalı, insan gider başka ev tutar, tabiisi de adam bulur seni 9 yıl soora intikaaaam deyu deyu

oyy pihterimin evi fahriyeyenin mi olduu ! yatak odasındakı banyodan bıhter cıkıcak gıbı geldı bı an .yalıyıda dısardan gosterdıklerınde behlülcüğümün balkonunu gosterdiler bırde matmazelımın piyano odasını gosterdıler.buram buram aşkı memnu kokuyo yalı.başka bı yer tutalarmıs daha ıyı olurmus dizide fahrıye gayet basarılı oyunculukta ama bıyerlerde bı kopukluk eksıklık var taş çatlasın 2 sezon sürer heralde.

Son düzenleme:
diziyi şimdi izledim çok da beğenmedim.fikir biraz ezelden çalınmış.aşkı memnunun yalısı olması da itici olmuş.bilmem sonradan severmiyim izlersem tabi.

hiiiiiiiiç beğenmedimmmm. tüm diziyi tek bi basit konu üzerinden kurmuşlar. öyle çok dallanıp budaklanacak bi konu değil. sıkar bence kısa sürede

Dizide anlamadığım şey bu kadın 9 yıl gönül rahatlığıyla nasıl yaşamış... Eski sevgilisinin bir gün intikam alacağı çok belli değil mi.. Maaşallah çok vurdumduymazmış ... Zamanında dolandırıcılık yap, sonra gönül rahatlığıyla o adamla evlen çocuk doğur... Diziye gelince, birçok diziye nazaran daha iyi. Örnek: Seni Bana Yazmışlar, Anneler ve Kızları, Ay Tutulması...vb... Bunlara göre daha iyi geldi bana.. Geçen sezondaki pek çok dizisinin yerini ise asla tutamaz!! Şu yeni sezon dizileri, geçen sezonun yerini neden tutamıyor hala anlamış değilim... Ayrıca, Fahriye Evcen'nin saçlarını sevdim ben yakışmış... Ama kaba ses tonu ve ağlayışını hiiçç sevmiyorum, ısrarla da kendi sesiyle çıkıyorr

Son düzenleme:
bihtergillerin yalısında çeklmesi birçok kişiyi rahatsz ederken nedense benm hoşuma gitti, manyakmıyım neyim tanıdık biyer olması hoş geldi... diziyi begendm, ama ilerde sıkar gibi konu aynı yerde döner durur sanki ama belli olmaz tabi senaristlern hayak gücüne kalmş...

Fahriye Evcen'i sevmememe rağmen beğendim ilk bölümü sürekli izlermiyim emin değilim.:)
Çok güzel buldum ayrıca.. saç rengi çok yakışmış kaşının incelmesi Gülşen bubikoğlu havası yaratmış.:)
Cansel Elçin de kendi sesini kullanıyor..

ÖZetle fena değildi.:))

ben begendim diziyi fena degildi
bide ziyagil yalisini görmek hos oldu bence farkli dösenmis bir haliyle

Ben de başroldeki kızı hiç beğenmememe rağmen farklı saç tipi ve rengiyle daha alımlı buldum,

Yaprak dökümündeki buzdolabı aşırı itici tipi yok en azından,ama gerçekten sürekli ağlaması ve ses tonu katlanılıcak gibi değil,

Cansel Elçinin ses tonu da öyle,hiç yakışmamış oynadığı role ses tonu,yakışıklı adam ama ses bozuyo ve hiç rol yapamıyo malesef,

Yalıda çekilmesi ve yatak odasının mobilyalarının bile aynı olması hakkaten olmamış,aynanın karşısında otururken bi an Bihter sandım kızı,

Takip eder miyim bilmem ama Ay tutulmasından daha kaliteli bi senaryosu olduğu kesin...tabi senaristler orijinal bir

şekilde devam ettirebilirlerse...

Bir 10 dk izleyeyim dedim çok sıkıcı geldi kapattım ayrıca Fahriye Evcen'in ağlaması hiç çekilmiyo

Mesut Yar da senin gibi düşünmüş twitterına yazmış
mesutyar Mesut Yar
Yalancı Bahar'da Ziyagillerin yalısını görünce sahnelerin bir yanından Bihter'in ruhu sırıtacak sandım. Yaz günü ürperti geldi vallahi...

Şimdi izledim diziyi çok uzun sürceğe benzemiyor.

bende dıyorum ben bu yalıyı bıyerden hatırlıyorum ama aynı yerı kullanacak kadar salak degıllerdır dıye dusunmustum:)

Ben artık eskisi gibi her akşam bir dizi izleyemiyorum malum küçük kızım var doğal olarak dizi seçmek zorundayım. Dün biraz baktım açıkcası beğenmedim Cansel Elçin'i dolandırıcı olarak düşünmek bile tuhaf geldi bu tarz bir rol uymamış bu dizi pek tutmaz gibi geliyor anlamıyorum ki Cansel Elçin son zamanlarda rol aldığı diziler reytingi tutmuyor.

Cansel Elçin'in sınırılı oyunculuğu var..Kısacası çok yetenekli değil..
Ondan kat kat iyi oyuncular var ama nedense sürekli başrol alıyor..Sanırım bayağı torpilli..
Ayırca yakışıklıda değil..

Bu diziyi cok merak etmeme rağmen sırf Fahriye Evcen başrolde diye izlemiyorum.

Bu dizide pek entrika olmaz ama fena değildi,tabi geçen seneki dizilerle mukayese edilemez.

serkan ercan çok tipsiz yaaa.keşke mehmet rolüne başka birini seçselermiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…