Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 aylik bir kizim war emzige alistırmak istiyorum cok uykuluyken yada canı isterse alıyor ama ben her werdıgimde alsın ıstiyorum nasıl alıstırabilirim?
3 aylik bir kizim war emzige alistırmak istiyorum cok uykuluyken yada canı isterse alıyor ama ben her werdıgimde alsın ıstiyorum nasıl alıstırabilirim?
merhaba canım ben de çok ugrastım ancak üçüncü ayında aklıma emzıkle ilgili olabilir diye geldi, gittim daha ufak başka bi marka aldım ve şükür ki aldı onu diğeri de 0-6 aylıktı ama markaya göre değişiyormuş ben kendi bebeğimde anladım bunu meğer emzik büyük gelmiş kızıma sen de başka bi emzik dene istersen :)
canım benimki gibi inatçı demekki :) ben önce dr.browns almıştım onu tutmadı öğürüp duruyordu daha sonra nuk un 0-6 aylık olanını aldım normalde şekere batırıp vermeyın derler bende anneme sakın şeker verme dedim azcıktan bişi olmaz dedi ben çok direndim verme diye. ama benim uyuduğum sırada annem bana çaktırmadan az az 3-4 kez vermiş öle öle tuttu dedi ,birden agzına itme onun almasını bekle öğürmesin demişti bana
bazı bebekler almıyormuş o da istisnalar arasında sanırım benımkı almıcak zannettım ama şükür aldı benı de kurtardı hastaneye saglık ocagına yada dışarı çıkmaya korkardım bi başıma susturamam ağlarsa diye bi kere yolda emziremedgm için çok aglamıştı herkes bana bakmıştı eve gelene kadar :) o gunu unutamam hiççç