Yalancı erkekler.......

xexexe

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
73
3
296
aylarca oyaladı beni,,inanılmaz samimi, hoşsohbet ,herşeyimle ilgili gibi görünen kişiye bir ara aşık olmuştum..bana kendimi özel hissettirdi...ama aylardan sonra öğrendimki bunları sadece bana yapmamış!!yalancının mumu yatsıya kadarmış Allah eninde sonunda gösteriyo..1 değil 2 değil daha bilmem kaç kişi var..benim bildiğim 2 kişide onun kız arkadaşı olduğunu iddia ediyo:))hatta ikiside evlili hayali kuruyor:)))ama bu insan hiçbirini kabul etmiyo ama hepimizi ayrı ayrı kandırmaya çalışmaya devam ediyo. ben bu oyundan çıktım artık beynimde bitti..üzülmüyorumda artık.. sadece merak ettiğim bu tarz erkeklerin pskolojisi normalmi sizce bu şekilde davranmanın altında yatan duygular neler olabilir..şimdi bu kişi beni sevre görünen değer verdiğini söyleyen bu kişi onlarada aynı şeyleri söyledi demkki bu nasıl bir ruh halidir,,,.fikirlerinizi alabilirmiyim yada buna benzer bir tecrübe yaşadınızmı???

bu psikolojiyi tanıdığım birinden biliyorum. O da bir erkek ortaokula gittiği yıllarda bir kıza çok aşık oluyor ve bu kızla kısa süre çıkıyorlar, daha sonra kız da bunu bırakıp başka birisiyle çıkıyor. Yani sevdiği kız aslında sürekli farklı erkeklerle çıkan şıpsevdi biri. Tabi sevdiği kızın böyle bir kişi olması onu hem üzüyor hem de kızlara karşı soğumasını istemeden de olsa kin duymasına sebep oluyor. bu daha çok ilk aşklardan kaynaklnan bişe. ışte lise yıllarında da hiç hoşlanmadığı ama sır güzel de kızlarla çıkıyordu bu arkadaş. Benim bir arkadaşımla çıktı ona anlatmış, ondan sonra arkadaşımın arkadaşıyla da çıktı hatta niyeti bozmuş, benim arkadaşa onun arkadaşı için ortama gelir mi falan yata atabilir miyim gibisinden üstü kapalı bir soru sormuş. Şimdi derdi sadece kızlarla zaman geçirmek boş kalmamak adına. Tek hedef erkeklik egolarını tatmin etmek, çok zararlı bir psikolojiye sahip karakterlerdir, uzak durmak gerek. ınsan değerinden bilmezler, tek dertleri egolarıdır...

Geçmiş olsun erkenden farkedip kurtulman senin hayrına olmuş, muhtemelen o da ilk aşklarından birinde böyle bir olayla karşılaşmıştır...

kızlarla oynuyor

kızların iki güzel söze mest olmasını kullanıyor

gayet akıllı biri :icecream:

erkektır ne yapsa yerıdır.

HerŞey beklenır yalan erkeklerın ekmegı suyu havası gbıdır olmadan yaŞyamaz nefes alamazlar

aklı, beyin ile şeyi arasında mekik dokuyan
anca kafası ona çalışan innsan gurubu diyorum ben

Aslında sorun bizde iki güzel söze kanıp kendimizi kaptırıp gidiyoruz bence sen erke nöğrendiğin için dua et bende sen gibi gec de olsa sevdiğim adamın gercek yüzünü gören biriyim

istisnalar hariç ama yapan erkek anlaşılır gibime geliyo..
teli meşgul olur bi yalanını yakalarsınız yanındayken sürekli telefonuna sahip çıkar vs vs teli sessize alır ... anlaşılmasına anlaşılır da yapmayanı bulmak zorrr

egolarını tatmin eden erkek tipi...
kendilerini böyle çocuksu bir tavırla ispat etme çabası...
zavalllı sefil yaratıklar....
kaydirigubbakcemile3

valla baştan pek anlaşılmıyo çünkü yaşadığın şeyin heycanına kapılıyosun ve kötü birşey kondurmuyosun üstüne ama zamanla tuatarsız davrnışlar kaçamak cvplar kendisini belli ediyor zaten...hala düşünüyorum bana yaptığı iyilikler ,,söylediği sözler okadar samimiydiki aslında yalan değildi bunlar ..... sadece belki karakteri böyledir ama yinede bu tarz erkeklerle olmaz güven olmayınca imkanı yok olmaz arıyo bazen arkadaş olarak telde görüşüyoruz ama artık onunla ilgili başka bir beklentim olmıcak hiçbirzman

Üzülme tabikide canım hatta sevin öyle bi insandan kurtulduğun için.
Onların piskolojisini anlamak zor bişeyleri ispatlama çabaları olsa gerek.

arkadaş olarak telde görüşülmez böylesiyle. silip atman lazım.

şu an tüm erkekler böyle. psikolojilerinin temelinde ne var dersen altyapısız, bilgisiz, kültürsüz insan olursa karşındaki, kafa sadece aşağıya işler.

bütün erkekler böyleyse evde kaldık desenize:)))hiçbirşey yaşamayalım ozman ,, aslında sana katılıyorum yok msndi yok facebokktu iyice basitleşti ilişkiler.......

Böyle biriyle karşılaşmadım, çok şükürde karşılaşmadım.
Bir bayanın, bırakın bayanın bir insanın böyle duygularıyla oynayacak insan bana göre de hastadır.

ego tatmini yaaa..hoşlarına gidiyor kanımca kızlardan iltifatlar, sevgi sözcükleri duymak,kendilerini ispatlama yolu .salak,asalak bir erkek tipi :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…