yalancı filmler

nisan001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
327
2
96
İstanbul
birşey dikkatimi çekti
küçüklüğümüzden beri filmlerde erkekler aşık oldukları kadını asla bırakmazlar
bıraksalar bile sebebi aldatma ya da yanlış anlama olurdu
yoruldum sıkıldım kaldıramıyorum gibi laflar duymadık bu filmlerde
seven hep severdi böyle bildik
ama gerçek değilmiş
daha yeni farkediyorum erkeklerin böyle diyebileceğini ve ilişkilerin çoğunda böyle olduğunu
(yaklaşık 2 günder farkındayım hatta)
yeni ayrıldım ve bu sebepten ayrılan insanlar pek çok
bu filmleri yapıp bizi gerçek dünyadan koparanları kınıyorumyasakkelime
gerçek hayatı anlatan filmler yapılmalı bence:kahve:

onların "film, senaryo" dan ibaret olduğunu unutmasaydın böyle hayal kırıklığına uğramazdın
:delphin:

çocukluğumdan beri izlediğim için farkında olamıyorsun çünkü başka alternatif gösterilmiyor
çok da önemli bir mesele değil zaten
farkına vardıttırıyorlar adamı

ah be güzelim filmler 100/90 iyi biter ayrılanlar kavuşur
kötüler hep ölür
dünyamızda maalesef kötüler kazık çakıyor hayatakötükedihüso
ayrılanlarda başka hayatlarda başka başka insanlar buluyorlar:çok üzgünüm:

çocukluğumdan beri izlediğim için farkında olamıyorsun çünkü başka alternatif gösterilmiyor
çok da önemli bir mesele değil zaten
farkına vardıttırıyorlar adamı

"çocukluğumuzdan itibaren seçici olabilseydik hayallerimiz suya düşmzdi" diyebiliriz o zaman :delphin:

ve kendi çocuklarımıza da abuk sabuk filmler diziler izletmeyerek geleceği kurtarırız :lepi:

gerçi şimdiki gençler (özellikle lise çağı) tv de ne gördülerse gerçek hayatlarında uyguluyorlar, sanki senaryolar gerçekmiş gibikafamçokkarıştı

Allah akıl, fikir, düşünme yetisi versin gençliğe :sinifsinif:

"çocukluğumuzdan itibaren seçici olabilseydik hayallerimiz suya düşmzdi" diyebiliriz o zaman :delphin:

ve kendi çocuklarımıza da abuk sabuk filmler diziler izletmeyerek geleceği kurtarırız :lepi:

gerçi şimdiki gençler (özellikle lise çağı) tv de ne gördülerse gerçek hayatlarında uyguluyorlar, sanki senaryolar gerçekmiş gibikafamçokkarıştı

bu cümlene çok alındım
çok şükür düşünebiliyorum...
aman aman bir mesele değil benim bahsettiğim
aklıma geldi ve hakikatten ya hiç gerçekle bağdaşan filmler yapılmıyor dedim ve paylaşmak istedim

ayrıca
insan çocukluğunda seçici ve bilinçli olamıyor!
hayallerimin suya düştüğü yok esasen düşünce paylaşımı amaçlı açtım konuyu:kahve:

hayat filmlere konu olamıycak kadar gerçek malesef.. eğer filmlerdeki gibi bi yaşamımız olsa nerdeee:)) o zmn hiç üzülmezdik bilirdik her kötü şey mutlu son ile bitecek...

siz belgeselden başka bişey izlemediğiniz için bu arkadaşların düşünemediklerini düşünebiliyorsunuz(?) sanırsam..mirmirmirmir

ya çocukken insan saf temiz oluyor kişiliği şekillenmeye başlıyor
gördüğü duyduğu şeyleri sorgulamadan alıyor
çünkü sorgulamak için belirli bir birikim gerekir ama bu çocuklarda yok
koşulsuz kabullendiği için de bunlar bilinç altına giriyor
ister istemez içinde bir yerlerde(o olaya ilk tosladığında) gördüğü gibi olacak sanıyor

ister istemez içinde bir yerlerde(o olaya ilk tosladığında) gördüğü gibi olacak sanıyor

burda sen içini dökmek için bile olsa açığını belli edersen, belaltı vurmaya çalışan çok olur nisan. o yüzden açıklama yapmak için uğraşma canım.

filmler bilmem neler insanların görmek istedikleri şekilde yapılıyor ki izlensinler

aşklar hiç bitmez,sevdalar hiç tükenmez, her zaman çiftler canım cicim olur...

gerçekleri yansıtsalar zaten izleyenleri olmaz :delphin:

siz belgeselden başka bişey izlemediğiniz için bu arkadaşların düşünemediklerini düşünebiliyorsunuz(?) sanırsam..mirmirmirmir

mirmirmirmir

bu cümlene çok alındım
çok şükür düşünebiliyorum...
aman aman bir mesele değil benim bahsettiğim
aklıma geldi ve hakikatten ya hiç gerçekle bağdaşan filmler yapılmıyor dedim ve paylaşmak istedim

alınman için yazmamıştım. sözüm genele idi size hitaben değildi

ayrıca
insan çocukluğunda seçici ve bilinçli olamıyor!
hayallerimin suya düştüğü yok esasen düşünce paylaşımı amaçlı açtım konuyu:kahve:

konu konusunda haklısın ama izlediklerinin sadece film olduğunu unutmamak lazım "böyle şeyler sadece filmlerde olur" derler
onlar seyircinin görmek istediğini yaparlar... seçici olmak izleyenlere düşer...ebeveynlere,ablalara,abilere,teyzelere...
kınamakla birşey geçmez ele... :delphin:

eğer şimdiki gençlik de seçici davranmazsa şimdi sizin söylediğinizi ilerde onlarda söyleyecektir. bu yüzden izleyecekleri düşünerek seçsinler populer olduğu için değil

ben buna katılıyorum ayrica filmlerde erkek sevdiğinin peşinden hep kosuyo ona cok bağli oluyo hatta kadın ayrılalim dese bile peşini bırakmıyo.bende dunden beri bu konuyu dusunyorum

uzulme tatlim o uzulsun sen onu umursamada pisman olup seni aradginda sende sıkıldım beni arame de

uzulme tatlim o uzulsun sen onu umursamada pisman olup seni aradginda sende sıkıldım beni arame de

canım yanliş anladın galiba ben genelleme yaparak konustum yoksa bi aramasın bakalım:mymeka::mymeka:

Ay ben konuyu yabancı filmler diye okudum, ona göre yorumladım bi de :kedi:
Evet filmlerde erkekler çok fedakar vs. abicim gerçek hayatta neden göremiyoz bu ayrı konu da.. Bari aşk filmi çekmekte ısrar etmeyin, gidin başka türlü filmler çekin ya :mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X