Yalancı kese anneler acill

Sabahh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
6
0
1
26
Iki gün doktora gittim bana yalancı kese olma ihtimali var dedi gün boyunca moralim çok bozuldu ama değerlerim çok normal iki günde bir, iki katına çıkıyor. ilk beta HCG 126, ikinci 348, üçüncü 1123 ,dördüncü ise 2018 çıktı dış gebelikte olabilir dedi neden böyle olduğunu anlamış değilim hala çok şaşkınım kabullenemiyorum yardımcı olur musunuz.

Iki gün doktora gittim bana yalancı kese olma ihtimali var dedi gün boyunca moralim çok bozuldu ama değerlerim çok normal iki günde bir, iki katına çıkıyor. ilk beta HCG 126, ikinci 348, üçüncü 1123 ,dördüncü ise 2018 çıktı dış gebelikte olabilir dedi neden böyle olduğunu anlamış değilim hala çok şaşkınım kabullenemiyorum yardımcı olur musunuz.
Nasıl yani kese var ama yalancı kese mi dedi yoksa kese yok olduğu için mi dış gebelikten şüphelendi

Keseyi göremedi mi

Bazı doktorlar gerçekten hiç birşey bilmiyor uzaktan eğitimle mi doktor oluyorlar ne. Kese ya vardır ya yoktur iğne ucu kadar olacak tabi ne bekliyor ki doktorunuz içindeki bebek zaten kan pıhtısı daha. Lütfen tek doktorla kalmayın ve moralinizi de yüksek tutun ve iki günde bir kendinizi deldirmeyin. En az 3 doktora görünmek şart bu gibi konularda. Haftada bir beta verin ve bu arada bir özel bir devlet olmak üzere iki farklı doktora daha görünün

Dış gebelik hariç boş kese ihtimali varsa ben 10..haftaya kadar beklemiştim boş kesemle belki içinde minik bir bebiş olur diye. Bana zararı olmadığını söyledi doktorum 10. Haftaya kadar beklememn ben de son anına kadar beklemek istemstm.
Bazı durumlarda geç döllenme olup bebiş oluşuyormus ümidinizi kesmeyin siz de son dakikaya kadar bekleyin 🙏

Back
X