Tatlı Tarifi Yalancı Krem Karamel-Resimli

yaptım eşim bayıldı resmen .tek bi sorum var şekeri yaktım fincanlarıma pay ettim ama soğuyup tens çevirince fincanın içindeki karamel cam laşmış tı.

yaptım eşim bayıldı resmen .tek bi sorum var şekeri yaktım fincanlarıma pay ettim ama soğuyup tens çevirince fincanın içindeki karamel cam laşmış tı.

dolapda biraz bekletince taşlaşan şeker eriyor yani
Hemen yememek gerek

barçman erimedi ertesi günü yedik erimedi ama tadı muhteşemdi sayende .eim kolay kolay beğenmez ama o bile çok sevdi sağolasın.

bende bugün yaptım..dolapta dinleniyor şu an..
tarif için teşekkürler...

Sevgili Barçman ellerine sağlık.Bu gün kızım gelecek.Ne yapayım diye düşünürken bu tarifi gördüm ve yaptım .tadı harika

tatlı süper görünüyo ellerinize sağlık fakat ben bir buçuk ölçü yapmak istiyorum 1 yumurtamı kullansam iki mi???

ellerıne saglık...bende denıycem...
muhallebı hep yapıyorum..emzırdıgım ıçın sütü dırek ıçmıyorum gaz yapar dıye..muhallebı yıyourm..bırde bu tarıfı denıycemm...

ellerıne saglık...bende denıycem...
muhallebı hep yapıyorum..emzırdıgım ıçın sütü dırek ıçmıyorum gaz yapar dıye..muhallebı yıyourm..bırde bu tarıfı denıycemm...

Teşekkürler
En kısa zamanda denemeni öneririm

en kısa zamanda denicem mutlaka hep marketten alır evde kendim yapardım ilk defa kendim yapıcam umarm resimdeki gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…