yaptım eşim bayıldı resmen .tek bi sorum var şekeri yaktım fincanlarıma pay ettim ama soğuyup tens çevirince fincanın içindeki karamel cam laşmış tı.
bende bugün yaptım..dolapta dinleniyor şu an..
tarif için teşekkürler...
Ricaederim afiyetler olsunablacımtarifin için tesekkürler ellerine saglık canım bunu kaydettim bir yere
Gercekten cok kolay ve guzel bir tarif...cok tesekkurler paylastiginiz icin...:81:
o kaselerde mi fırınlıyosun
Rica ederim arkadaşımüfffffffff süper görünüyor
hemen denemeliyim
paylaşımın için teşekkürler arkadaşım
Sevgili Barçman ellerine sağlık.Bu gün kızım gelecek.Ne yapayım diye düşünürken bu tarifi gördüm ve yaptım .tadı harika
sütü tencerenize koyup yumurta, nişasta, un , şeker ve vanilyayı koyup iyice karıştırın. Mütemadiyen karıştırarak muhallebi gibi koulaşana kadar pişirin. Pişirdiğiniz muhallebiyi krem karamel
kaplarınıza boşaltın ( Özel kabınız yoksa nescafe fincanının yarısı kadar bölümüne koyun) 1 kepçe şekeri hiç susuz küçük bir sahanda ocak üstünde eritin. Eriyip kızınca kaptaki kremlerin üstüne birer kaşık dökün. Ilınınca buzdolabında soğutun. Servis yaparken kabı tabağa ters çevirin
NOT = karameli muhallebinin üstüne dökünce donup kristalleşirse korkmayın dolapda biraz bekleyince erir afiyet olsun
ellerıne saglık...bende denıycem...
muhallebı hep yapıyorum..emzırdıgım ıçın sütü dırek ıçmıyorum gaz yapar dıye..muhallebı yıyourm..bırde bu tarıfı denıycemm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?